Lumo-palvelut

Asukkaiden kokemuksia Lumo-kodeista

Onko sinulla jo kokemuksia Lumo-kodista? Oletko harkitsemassa muuttoa? Millainen Lumo on vuokranantajana? Entä millaista Lumo-kodissa on asua? Annetaan asukkaidemme kertoa!

235x174

Millainen Lumo on vuokranantajana?

Asuminen Lumo-vuokra-asunnossa on helppoa ja vaivatonta. Lumo-vuokra-asunnoilla on oma isännöinti ja toimiva huoltoyhtiökumppani, siksi palvelu pelaa hyvin. Asiakaspalvelu on tavoitettavissa monikanavaisesti, ja Lumo-chatbot palvelee asiakkaitamme myös yöaikaan ja viikonloppuisin.

Asumista helpottaa My Lumo -verkkopalvelu, jonka kautta voit hoitaa kätevästi kaikki asumiseen liittyvät asiat. My Lumo -palvelusta näet myös omassa talossasi saatavilla olevat Lumo-palvelut sekä asukkaidemme käytössä olevat edut ja alennukset.

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, ja pitkäaikaisimmat asukkaamme ovatkin viihtyneet meillä useita kymmeniä vuosia.

Lumo on turvallinen vuokranantaja ja asuntoon liittyvät viat ja ilmoitukset hoidetaan nopeasti.

– Lumo-asukas, Kuopio


Lumo-kodeilla on paljon asuntoja tarjolla ympäri Suomea. Lumo on luotettava vuokranantaja ja My Lumo -palvelu on plussaa.

– Lumo-asukas, Helsinki

Miten vuokraan Lumo-kodin?

Voit vuokrata Lumo-vuokra-asunnon ajasta ja paikasta riippumatta Lumo-verkkokaupan kautta. Mene osoitteeseen lumo.fi, tutustu vapaana oleviin asuntoihin ja sopivan kodin löydyttyä vuokraa se vaikka siltä istumalta. Kauneimmat kodit viedään käsistä! Jos vuokraamasi asunto ei syystä tai toisesta miellytäkään sinua, voit peruuttaa vuokrasopimuksen asuntonäytössä. Peruutuksesta ei koidu sinulle ylimääräisiä kuluja.

Kaikki toimii todella hyvin, vuokraaminen oli helppoa ja vaivatonta. Huolto pelaa nopeasti, ilmoitukset käsitellään hyvissä ajoin.

– Lumo-asukas, Tampere

Millaisia vuokra-asuntoja Lumolla on?

Lumo-vuokra-asuntoja löytyy uudiskohteista sekä peruskorjatuista taloista kasvukeskuksista erinomaisten palveluiden ja liikenneyhteyksien ääreltä ympäri Suomen.

Lumo-kotien kunto ja varustelutaso ovat hyviä.

Miten Lumo-kotien vuokravakuus toimii?

Kun vuokraat Lumo-kodin verkkokaupan kautta, sinulta veloitetaan ensimmäisen kuukauden vuokra verkkopankin kautta tai luottokortilta, etkä maksa erillistä vuokravakuutta.

Millaista on asua Lumo-kodissa?

Lumo-kodeissa asuu jo noin 35 000 ihmistä. Jokaisella asukkaalla on omat mieltymykset ja toiveet asunnon suhteen. Lumo-kodista voit tehdä omannäköisen ja vaikka maalata asunnon seinät. Lumo tarjoaa asukkailleen ympäristöystävälliset maalit ja maalaustarvikkeet maalausohjeiden kera ilmaiseksi.

Lumo-vuokra-asunnoissa toimii myös Lumo-tiimejä, jotka vahvistavat yhteisöllisyyttä ja viihtyisyyttä talon asukkaiden kesken. Asukkailla on myös käytössä yhteiskäyttötiloja sekä -palveluita. Jos kaipaat autoa vain aika ajoin, voit napata käyttöön Lumo-kodin yhteiskäyttöauton.

Eikä haittaa, vaikka olisit koira-ihminen – Lumo-kotiin voit muuttaa aina lemmikin kanssa.

Asunnossa asuminen on ollut helppoa. Aina, kun olemme tehneet vikailmoituksen, ne on laitettu eteenpäin jo saman päivän aikana. My Lumo -palvelusta löytyy kattavasti tietoa omasta vuokrasopimuksesta, taloyhtiöstä sekä Lumo-kodeista vuokranantajana.

– Lumo-asukas, Tampere

Mitä palveluita Lumo-kodeissa on?

Lumo-kodissa saat paljon etuja, joita et muilta vuokranantajilta saa. Kun olet Lumo-kodin asukas, saat käyttöösi My Lumo -verkkopalvelun ja tätä kautta saat selville oman vuokratalosi kaikki asukasedut. Näitä ovat muun muassa nopea laajakaistayhteys, yhteiset kerhotilat ja erilaiset yhteiskäyttökulkupelit.

Miten muutto Lumo-kotiin sujuu?

Jos elämäntilanteesi muuttuu ja kaipaat vaikka lisää tilaa, voit muuttaa Lumo-kodista toiseen joustavasti. Muuttajan irtisanomisaika ja muuttopäivä ovat neuvoteltavissa, jotta muuttajan ei tarvitse maksaa vuokraa kahdesta kodista samaan aikaan.

Asunnon vuokraaminen oli helppoa ja asiakaspalvelu on ollut kautta linjan todella ystävällistä ja nopeaa.

– Lumo-asukas, Jyväskylä

Missä Lumo-koteja on?

Lumo-koteja sijaitsee ympäri Suomea suurimmissa kaupungeissa. Ne ovat kaupungin parhailla paikoilla palveluiden ja hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Kaikki palvelut ovat lähellä ja bussit kulkevat keskustaan tiheästi.

– Lumo-asukas, Tampere

Katso vapaat Lumo-kodit

Verkkokauppaan
235x174235x174

Vuokraa Lumo-koti ja tee siitä omasi!Vuokraa Lumo-koti ja tee siitä omasi!

Koti on enemmän kuin neliöt, joissa asumme. Se on myös tärkeät kulmat niiden ympärillä. Löydä omaan elämäntapaasi sopiva koti verkkokaupastamme tai anna meidän löytää sinulle koti, jossa viihdyt pitkään.

Koti on enemmän kuin neliöt, joissa asumme. Se on myös tärkeät kulmat niiden ympärillä. Löydä omaan elämäntapaasi sopiva koti verkkokaupastamme tai anna meidän löytää sinulle koti, jossa viihdyt pitkään.

Tutustu ja ihastu