Lumo-palvelut

Asunnon vaihto mielessä? Hyppää helposti Lumo-kodista toiseen!

Lumo haluaa tehdä Lumo-kodista toiseen muuttamisesta niin helppoa kuin vain mahdollista, alkaen uuden kodin löytymisestä aina sinne asettumiseen asti. Jos suunnittelet kodinvaihtoa, tsekkaa oheinen vinkki- ja linkkilista!

235x174

Asunnonvaihtajan Lumo-edut

1. Joustavat muuttopäivät

Lumo-kodista toiseen muuttajan muuttopäivä ja irtisanomisaika ovat neuvoteltavissa, kun asukas on asunut Lumo-kodissa vähintään kuusi kuukautta. Voit siis valita itsellesi sopivan irtisanomispäivän, eikä sinun tarvitse maksaa kahdesta asunnosta päällekkäistä vuokraa koko kuukauden osalta. Vanhan asunnon vuokranmaksu päättyy avaintenpalautuspäivään ja uuden asunnon vuokranmaksu alkaa sopimuksen alkamispäivästä. Jos haluat pitää kahta kotia hetkellisesti yhtä aikaa muuttoa helpottaaksesi, maksat päällekkäiset vuokrat vain näiden päivien osalta.

Muista myös irtisanoa entinen asuntosi ja mainita vaihdosta irtisanomisilmoituksessa. Vuokravakuuteen ja vuokranmaksuun liittyvät asiat sovitaan aina tapauskohtaisesti. Vaihtotilanteessa mahdollinen vuokran liikamaksu voidaan siirtää uudelle vuokrasopimukselle.

Lumo-verkkokaupasta kotia vuokratessa vuokravakuutta ei tarvitse maksaa lainkaan. Maksat vain 350 euron varausmaksun ja uusi koti on sinun! Varausmaksu on osa ensimmäisen kuun vuokrasta.

Lumo-kodista toiseen muuttajana voit valita muuttopäivät joustavasti.

235x174235x174

2. Laita verkkokaupan hakuvahti hommiin

Uutta kotia kannattaa lähteä ensimmäiseksi etsiskelemään Lumo-verkkokaupasta: se, mitä etsit, saattaa jo odottaa sinua napinpainalluksen takana. Jos ei, niin valjasta hakuvahti hommiin. Hakuvahti laittaa sähköpostilla viestin heti, kun saataville tulee toiveidesi mukaisia koteja.

Verkkokaupassa on myös tyytyväisyystakuu. Voit peruuttaa vuokrasopimuksen ilman kuluja, jos se ei vastaa verkkokaupan kuvia tai kuvausta. Tarkat Lumo-verkkokaupan käyttöehdot löydät täältä.

Jos etsit uutta Lumo-kotia normaalilla asuntohakemuksella, mainitse siinä olevasi jo Lumo-asukas.

3. Ota muuttoavuksi yhteiskäyttöpakettiauto

Muuttoa varten voi vuokrata avuksi myös yhteiskäyttöauton. Yhteiskäyttöpakettiautolla pieni koti muuttaa osoitteesta toiseen parilla kuormalla, isommassa muutossa se on hyvä lisäapu.

4. Pistä Avainkuriiri juoksemaan

Muuton aikana riittää tekemistä ja välillä tuntuu, että pitäisi olla monessa paikassa yhtaikaa. Avainkuriiri on oiva apu tähän. Voit tilata Avainkuriirin tuomaan uuden kodin avaimet tai noutamaan vanhan kodin avaimet valitsemaasi osoitteeseen.

Avainkuriiri toimii toistaiseksi vain pääkaupunkiseudulla sekä Tampereen alueella.

5. Jätä loppusiivous ammattilaisille

Muuttokiireitä helpottaa, kun tilaat ammattilaisen hoitamaan vanhan kodin loppusiivouksen. Lattioiden ja muiden pintojen lisäksi putsataan ovet ja ovenpielet, kaapit, liesi, jääkaappi ja patterit sekä kylpyhuoneet, wc:t, sauna ja irtaimistovarasto. Loppusiivouspalvelu toimii toistaiseksi vain pääkaupunkiseudulla.

Tunnethan jo My Lumo -palvelun?

Asukkaan My Lumo -palvelusta löydät kaikki Lumo-asukkaiden edut ja palvelut!

Tutustu palveluun
235x174235x174

Vuokraa Lumo-koti ja tee siitä omasi!Vuokraa Lumo-koti ja tee siitä omasi!

Koti on enemmän kuin neliöt, joissa asumme. Se on myös tärkeät kulmat niiden ympärillä. Löydä omaan elämäntapaasi sopiva koti verkkokaupastamme tai anna meidän löytää sinulle koti, jossa viihdyt pitkään.

Koti on enemmän kuin neliöt, joissa asumme. Se on myös tärkeät kulmat niiden ympärillä. Löydä omaan elämäntapaasi sopiva koti verkkokaupastamme tai anna meidän löytää sinulle koti, jossa viihdyt pitkään.

Tutustu ja ihastu