Lumo-palvelut

Asunnon vaihto mielessä? Hyppää helposti Lumo-kodista toiseen!

Lumo haluaa tehdä Lumo-kodista toiseen muuttamisesta niin helppoa kuin vain mahdollista, alkaen uuden kodin löytymisestä aina sinne asettumiseen asti. Jos suunnittelet kodinvaihtoa, tsekkaa oheinen vinkki- ja linkkilista!

235x174

Asunnonvaihtajan Lumo-edut

1. Ei päällekkäisiä vuokria

Lumo-kodista toiseen muuttajan muuttopäivä ja irtisanomisaika ovat neuvoteltavissa, kun asukas on asunut Lumo-kodissa vähintään kuusi kuukautta. Muuttajan ei tarvitse pudota kahden kodin loukkuun ja maksaa samaan aikaan vuokraa molemmista kodeista, ellei sitten itse halua pitää kahta kotia hetkellisesti, esimerkiksi muuttoa helpottaakseen. Muista myös irtisanoa entinen asuntosi ja mainita vaihdosta irtisanomisilmoituksessa.

Vuokravakuuteen ja vuokranmaksuun liittyvät asiat sovitaan aina tapauskohtaisesti. Ja Lumo-verkkokaupasta kotia vuokratessa vuokravakuutta ei tarvitse maksaa lainkaan. Maksat vain 350 euron varausmaksun ja uusi koti on sinun! Varausmaksu on osa ensimmäisen kuun vuokrasta.

Muuttajan ei tarvitse maksaa vuokraa yhtaikaa sekä vanhasta että uudesta kodista.

235x174235x174

2. Laita verkkokaupan hakuvahti hommiin

Uutta kotia kannattaa lähteä ensimmäiseksi etsiskelemään Lumo-verkkokaupasta: se, mitä etsit, saattaa jo odottaa sinua napinpainalluksen takana. Jos ei, niin valjasta hakuvahti hommiin. Hakuvahti laittaa sähköpostilla viestin heti, kun saataville tulee toiveidesi mukaisia koteja.

Verkkokaupassa on myös tyytyväisyystakuu. Voit peruuttaa vuokrasopimuksen ilman kuluja, jos se ei vastaa verkkokaupan kuvia tai kuvausta. Tarkat Lumo-verkkokaupan käyttöehdot löydät täältä.

Jos etsit uutta Lumo-kotia normaalilla asuntohakemuksella, mainitse siinä olevasi jo Lumo-asukas.

3. Ota muuttoavuksi yhteiskäyttöpakettiauto

Muuttoa varten voi vuokrata avuksi myös yhteiskäyttöauton. Yhteiskäyttöpakettiautolla pieni koti muuttaa osoitteesta toiseen parilla kuormalla, isommassa muutossa se on hyvä lisäapu.

4. Pistä Avainkuriiri juoksemaan

Muuton aikana riittää tekemistä ja välillä tuntuu, että pitäisi olla monessa paikassa yhtaikaa. Avainkuriiri on oiva apu tähän. Voit tilata Avainkuriirin tuomaan uuden kodin avaimet tai noutamaan vanhan kodin avaimet valitsemaasi osoitteeseen.

Avainkuriiri toimii toistaiseksi vain pääkaupunkiseudulla sekä Tampereen ja Turun alueella.

5. Jätä loppusiivous ammattilaisille

Muuttokiireitä helpottaa, kun tilaat ammattilaisen hoitamaan vanhan kodin loppusiivouksen. Lattioiden ja muiden pintojen lisäksi putsataan ovet ja ovenpielet, kaapit, liesi, jääkaappi ja patterit sekä kylpyhuoneet, wc:t, sauna ja irtaimistovarasto. Loppusiivouspalvelu toimii toistaiseksi vain pääkaupunkiseudulla.

Tunnethan jo My Lumo -palvelun?

Asukkaan My Lumo -palvelusta löydät kaikki Lumo-asukkaiden edut ja palvelut!

Tutustu palveluun
235x174235x174

Vuokraa helposti paras koti ja tee siitä omasi!Vuokraa helposti paras koti ja tee siitä omasi!

Elämän parhaita asioita ei tarvitse omistaa – ne voi vuokrata. Lumo-kodissa voit nauttia elämisen mielenrauhasta ja verrattomista lumolaisen palveluista. Kodin voit vuokrata suoraan verkkokaupastamme tai antaa meidän löytää sinulle sopiva koti. Muuta vaikka huomenna, jää vaikka loppuelämäksi.

Elämän parhaita asioita ei tarvitse omistaa – ne voi vuokrata. Lumo-kodissa voit nauttia elämisen mielenrauhasta ja verrattomista lumolaisen palveluista. Kodin voit vuokrata suoraan verkkokaupastamme tai antaa meidän löytää sinulle sopiva koti. Muuta vaikka huomenna, jää vaikka loppuelämäksi.

Lue lisää