Lumo-palvelut

Asunnon vaihto mielessä? Hyppää helposti Lumo-kodista toiseen!

Lumo haluaa tehdä Lumo-kodista toiseen muuttamisesta niin helppoa kuin vain mahdollista, alkaen uuden kodin löytymisestä aina sinne asettumiseen asti. Jos suunnittelet kodinvaihtoa, tsekkaa oheinen vinkki- ja linkkilista!

235x174

Asunnonvaihtajan Lumo-edut

1. Ei päällekkäisiä vuokria

Lumo-kodista toiseen muuttajan muuttopäivä ja irtisanomisaika ovat neuvoteltavissa. Muuttajan ei tarvitse pudota kahden kodin loukkuun ja maksaa samaan aikaan vuokraa molemmista kodeista, ellei sitten itse halua pitää kahta kotia hetkellisesti, esimerkiksi muuttoa helpottaakseen. Muista myös irtisanoa entinen asuntosi ja mainita vaihdosta irtisanomisilmoituksessa.

Vuokravakuuteen ja vuokranmaksuun liittyvät asiat sovitaan aina tapauskohtaisesti – ja Lumo-verkkokaupassahan vuokravakuutta ei tarvitse maksaa lainkaan.

Muuttajan ei tarvitse maksaa vuokraa yhtaikaa sekä vanhasta että uudesta kodista.

235x174235x174

2. Laita verkkokaupan hakuvahti hommiin

Uutta kotia kannattaa lähteä ensimmäiseksi etsiskelemään Lumo-verkkokaupasta: se, mitä etsit, saattaa jo odottaa sinua napinpainalluksen takana. Jos ei, niin valjasta hakuvahti hommiin. Hakuvahti laittaa sähköpostilla viestin heti, kun saataville tulee toiveidesi mukaisia koteja.

Verkkokaupassa on myös tyytyväisyystakuu. Voit peruuttaa vuokrasopimuksen ilman kuluja, jos se ei vastaa verkkokaupan kuvia tai kuvausta. Tarkat Lumo-verkkokaupan käyttöehdot löydät täältä.

Jos etsit uutta Lumo-kotia normaalilla asuntohakemuksella, mainitse siinä olevasi jo Lumo-asukas.

3. Muista ilmaiset muuttolaatikot

Jos olet asunut Lumo-kodissasi yhtäjaksoisesti yli kolme vuotta, saat muuttolaatikoita maksutta käyttöösi, kun muutat toiseen Lumo-kotiin. Laina-aika on viikon. Laatikot tuodaan vanhaan kotiisi ja noudetaan uudesta kodistasi ilman mitään kuluja.

Yksiöstä muuttaja saa maksutta 20 laatikkoa, kaksiosta 40 laatikkoa, kolmiosta 60 kpl ja tätä isommista kodeista muuttaja 80 laatikkoa. Etu on voimassa useimmilla paikkakunnilla.

4. Ota muuttoavuksi yhteiskäyttöpakettiauto

Muuttoa varten voi vuokrata avuksi myös yhteiskäyttöauton. Yhteiskäyttöpakettiautolla pieni koti muuttaa osoitteesta toiseen parilla kuormalla, isommassa muutossa se on hyvä lisäapu.

5. Pistä Avainkuriiri juoksemaan

Muuton aikana riittää tekemistä ja välillä tuntuu, että pitäisi olla monessa paikassa yhtaikaa. Avainkuriiri on oiva apu tähän. Voit tilata Avainkuriirin tuomaan uuden kodin avaimet tai noutamaan vanhan kodin avaimet valitsemaasi osoitteeseen.

Avainkuriiri toimii toistaiseksi vain pääkaupunkiseudulla sekä Tampereen ja Turun alueella. Lumo-kotiin muuttava asukas voi tilata uuden kodin avaimet noutopisteeseen, josta voi hakea ne itse.

6. Jätä loppusiivous ammattilaisille

Muuttokiireitä helpottaa, kun tilaat ammattilaisen hoitamaan vanhan kodin loppusiivouksen. Lattioiden ja muiden pintojen lisäksi putsataan ovet ja ovenpielet, kaapit, liesi, jääkaappi ja patterit sekä kylpyhuoneet, wc:t, sauna ja irtaimistovarasto. Loppusiivouspalvelu toimii toistaiseksi vain pääkaupunkiseudulla.

Tunnethan jo My Lumo -palvelun?

Asukkaan My Lumo -palvelusta löydät kaikki Lumo-asukkaiden edut ja palvelut!

Tutustu palveluun
235x174235x174

Saatavilla nyt upouusia Lumo-koteja – tutustu ja vuokraa omasi!

Unelmoitko uudesta? Verkkokaupastamme löydät uutuuttaan hohtavia unelmakoteja monipuolisten palveluiden ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä.

Tutustu uutuuksiin