Tietosuoja

Meille kertyy sinusta paljon tietoja koko Lumo-kodissa elämisesi ja asumisesi ajalta. Käytämme näitä tietoja vuokrasuhteen sujuvaan hoitamiseen mutta myös palveluidemme kehittämiseen, jotta elämäsi Lumo-kodissasi olisi juuri sinun näköistäsi.

Arvostamme oikeuttasi yksityisyyteen ja tiedoistasi huolehtiminen onkin meille ensiarvoisen tärkeää ollen olennainen osa vastuullisia ja eettisten ohjeiden mukaisia toimintaperiaatteitamme. Käsittelemme siis henkilötietojasi aina huolellisesti, läpinäkyvästi ja siten, ettei tietojen käsittely vaaranna yksityisyyttäsi. Edellytämme samaa myös kumppaneiltamme. Kun tietosi eivät enää ole tarpeellisia, poistamme ne asianmukaisesti. Löydät tarkemmat tiedot siitä, miten käytämme henkilötietojasi tietosuojaselosteestamme.

Selosteessa viittaamme "Sinulla" sekä asiakkaisiimme että potentiaalisiin asiakkaisiimme, joiden tietoja käsittelemme markkinointitarkoituksissa. Käsittelemme lisäksi erilaisten sidosryhmien, kuten yritysrooliin tai sponsorointiin liittyviä tietoja. Näiden tietojen käsittelystä kerromme tarkemmin täällä: Tietosuojaseloste, sidosryhmät

Tietosuojaseloste

Mitä tietoja keräämme ja mihin käytämme tietojasi

Keräämme sinusta ainoastaan tarpeellisia henkilötietoja ja se, mitä tietoja sinusta kerätään missäkin tilanteessa määräytyy käyttötarkoituksen perusteella. Käsittelemme esimerkiksi sopimuksen perus-, yhteys- ja laskutustietoja, tietoja yhteydenpidosta eri kanavissa sekä suoramarkkinointiin ja asiakaskyselyihin liittyviä tietoja.

Henkilötietoja voi kertyä myös kulunhallinnasta, kameravalvonnasta tai kiinteistöteknisten laitteiden keräämistä tiedoista. Henkilötietoja käsitellään muun muassa vuokrasuhteen perustamiseen, hallinnointiin, hoitamiseen, analysointiin ja kehittämiseen.

Lue lisää

Automaattinen päätöksenteko

Käytämme automatisoitua päätöksentekoa vuokrausprosessissamme osana Lumo-verkkokaupassa tapahtuvaa omatoimista vuokrausta. Vuokrausprosessissa noudatetaan niin lakisääteisiä kuin Kojamon omia asukasvalintaan liittyviä periaatteita ja prosessiin voi liittyä myös automaattista päätöksentekoa. Kojamolla on vuokrasopimusta tai hakemusta tehtäessä oikeus tarkistaa asiakkaan luottotiedot sopimuksen täytäntöön panemiseksi.

Lue lisää

Mitä oikeuksia sinulla on omiin tietoihisi?

Olemme sitoutuneita toteuttamaan tietosuojaan liittyvät oikeutesi mahdollisimman sujuvasti ja tarjoamaan sinulle hallintamahdollisuuksia henkilötietoihisi liittyen.

Lue lisää oikeuksistasi

Lue evästeistä ja hallinnoi evästeasetuksia

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojaselosteesta tai haluat käyttää oikeuksiasi, voit ottaa yhteyttä Kojamon tietosuojavastaavaan sähköpostitse tietosuoja@kojamo.fi tai kirjeitse osoitteeseen Kojamo, Tietosuojavastaava, Mannerheimintie 168a, Helsinki. Viestisi löytää perille myös asiakaspalvelun kautta asiakaspalvelu@lumo.fi.