Miksi Lumo?

Lumo-vuokrakodit tarjoavat turvallista, vaivatonta ja ympäristöystävällistä asumista sekä parhaita asumisen palveluita. Monipuolisesta valikoimastamme löydät uuden kodin, jota ei tarvitse omistaa – se on sinun kotisi niin pitkään, kuin haluat.

Vuokraa heti itse verkkokaupasta - tyytyväisyystakuulla

Suurin osa Lumo-asunnoista olevista asunnoista on vuokrattavissa heti itse – ja vuokravakuus on pyöreät nolla euroa. Haluamme tietysti varmistaa, että todella myös viihdyt uudessa kodissasi, joten tarjoamme verkkokauppavuokraajille tyytyväisyystakuun.

Lue lisää

Upeat uudiskohteet ja peruskorjatut klassikot

Uusia Lumo-koteja valmistuu jatkuvasti. Uudesta asunnosta teet helposti oman, sillä siinä ei ole asunut vielä kukaan muu! Peruskorjattu koti tarjoaa tunnelmaa päivitetyissä puitteissa.

Tutustu kohteisiin

Lumo-asukkaana saat monipuolisia etuja ja lisäpalveluita

Me uskomme, että koti on muutakin kuin seinät: Monipuolisten asukasetujen, tarjousten ja lisäpalveluiden avulla voit tehdä asumisestasi juuri sinun näköistäsi!

Lue lisää

Lumo on vastuullinen vuokranantaja

Meillä Lumo-kodeilla on tehty jo vuosia pitkäjänteistä työtä vastuullisemman ja paremman kaupunkiasumisen puolesta. Ympäristöystävällisyys vuokra-asumisessa syntyy niin rakentamisen, ylläpidon kuin asumisen palveluiden myötä.

Lue lisää

Jokaiselle sopiva koti

Omistamme yli 35 000 Lumo-asuntoa keskeisillä sijainneilla ympäri Suomea – ja niitä valmistuu joka vuosi useita satoja lisää. Toivoimme, että löydät laajasta valikoimastamme juuri sinulle sopivan kodin.

Katso kaikki Lumo-talot

Lumo

Oma koti, jota ei tarvitse omistaa

“Pelkäätkö sä koskaan, että asiat, jotka sä omistat, omistaakin lopulta sut.”