Miksi Lumo?

Lumo on kaupunkilaista elämäntapaa parhaimmillaan. Lumo-vuokrakodit tarjoavat turvallista, vaivatonta ja ympäristöystävällistä asumista sekä parhaita asumisen palveluita. Lumo-kodit sijaitsevat Suomen suurimpie nkaupunkien parhaimmilla paikoilla, monipuolisten palveluiden ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Valikoimastamme löydät kodin, josta voit tehdä sinun tarpeitasi vastaavan viihtyisän kodin. 

Vuokraa heti itse verkkokaupasta - tyytyväisyystakuulla

Lumo-verkkokauppa on helpoin ja vaivattomin tapa vuokrata oma koti. Vuokraus onnistuu ilman välikäsiä ja vuokravakuus on pyöreät nolla euroa! Haluamme tietysti varmistaa, että todella myös viihdyt uudessa kodissasi, joten tarjoamme verkkokauppavuokraajille tyytyväisyystakuun.

Lue lisää

Upeat uudiskohteet ja peruskorjatut klassikot

Lumo-talojen ja -kotien kunto sekä varustelutaso ovat hyviä ja asukkaan tarpeisiin sopivia. Uusia Lumo-koteja valmistuu jatkuvasti. Uudesta asunnosta teet helposti oman, sillä siinä ei ole asunut vielä kukaan muu! Peruskorjattu koti tarjoaa tunnelmaa päivitetyissä puitteissa.

Tutustu kohteisiin

Lumo-asukkaana saat monipuolisia etuja ja lisäpalveluita

Me uskomme, että koti on muutakin kuin seinät. Monipuolisten asukasetujen, tarjousten ja lisäpalveluiden avulla voit tehdä asumisestasi juuri sinun näköistä! Lumo-kodissa saat avuksesi asiakaspalvelumme ja asumisneuvontamme ammattilaiset sekä oman isännöitsijän ja ammattitaitoisen huoltoyhtiön. Asukkaana tavoitat meidät helposti My Lumo -verkkopalvelun kautta.

Lue lisää

Lumo on vastuullinen vuokranantaja

Meillä Lumo-kodeilla on tehty jo vuosia pitkäjänteistä työtä vastuullisemman ja paremman kaupunkiasumisen puolesta. Ympäristöystävällisyys Lumo-kodeissa syntyy rakentamisen, ylläpidon, asumisen palveluiden ja asiakasviestinnän myötä. Taloissa hyödynnetään lähes 100% kaukolämpöä, vesisertifioitua kiinteistösähköä ja älykästä energiansäästöä sekä panostetaan kierrätykseen ja kierrätysopastukseen.

Lue lisää

Jokaiselle sopiva koti

Omistamme yli 35 000 Lumo-asuntoa keskeisillä sijainneilla ympäri Suomea – ja niitä valmistuu joka vuosi useita satoja lisää. Toivoimme, että löydät laajasta valikoimastamme juuri sinulle sopivan kodin.

Katso kaikki Lumo-talot

Lumo-kodin vaihtamisen helppous

Muutto Lumo-kodista toiseen onnistuu helposti ja joustavasti. Lumo-kodista toiseen muuttajan muuttopäivä ja irtisanomisaika ovat neuvoteltavissa, jolloin sinun ei tarvitse maksaa samaan aikaan vuokraa kahdesta kodista. Tarjoamme kodinvaihtajille erilaisia muuttoa helpottavia palveluita, kuten muuttolaatikot pidempään asuneille.

Tutustu vaihtajan etuihin

Viihtyisää yhteisöllistä asumista ja turvallinen vuokranantaja

Olemme vakavarainen vuokranantaja, joka huolehtii asukkaistaan ja tarjoaa pitkäaikaista ja laadukasta asumista. Lumo-tiimi vahvistaa yhteisöllisyyttä ja viihtyisyyttä oman talon asukkaiden kesken. Yhteiskäyttötilat sekä -palvelut tukevat myös Lumo-talojen yhteisöllistä asumista.

Tutustu Lumo-tiimin toimintaan