Miksi Lumo?

Lumo on kaupunkilaista elämäntapaa parhaimmillaan. Lumo-kodit tarjoavat turvallista, vaivatonta ja vastuullista asumista sekä arkea helpottavia asumisen palveluita. Lumo-kodit sijaitsevat Suomen suurimpien kaupunkien parhaimmilla paikoilla, monipuolisten palveluiden ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä.

Vuokraa koti elämäsi keskeltä ja tee siitä omasi!

Vuokraa heti verkkokaupasta – tyytyväisyystakuulla

Lumo-verkkokauppa on vaivattomin tapa vuokrata oma koti. Vuokraaminen onnistuu helposti maksamalla vain ensimmäisen kuukauden vuokra tai varausmaksu – vuokravakuutta emme peri useimmissa kohteissamme lainkaan.

Tarjoamme verkkokauppavuokraajille tyytyväisyystakuun: Se tarkoittaa, että voit peruuttaa vuokrasopimuksen kuluitta näytön jälkeen, jos asunto ei ole sinulle sopiva.

Kuinka vuokraaminen tapahtuu?

Koteja monenlaisiin elämäntilanteisiin

Lumo-talojen ja -kotien kunto sekä varustelutaso ovat hyviä ja asukkaan tarpeisiin sopivia. Valikoimastamme löytyy upeita uudiskohteita, peruskorjattuja koteja sekä hyväkuntoisia klassikoita. Uudesta asunnosta teet helposti oman, sillä siinä ei ole asunut vielä kukaan muu. Peruskorjattu koti tarjoaa tunnelmaa päivitetyissä puitteissa.

Tutustu kohteisiin

Lumo-asukkaana saat monipuolisia etuja ja lisäpalveluita

Me uskomme, että koti on muutakin kuin seinät. Monipuolisten asukasetujen, tarjousten ja lisäpalveluiden avulla voit tehdä asumisestasi juuri sinun näköistä! Lumo-kodissa saat avuksesi asiakaspalvelumme ja asumisneuvontamme ammattilaiset sekä oman isännöitsijän ja ammattitaitoisen huoltoyhtiön. Asukkaana tavoitat meidät helposti My Lumo -verkkopalvelun kautta.

Lue lisää Lumo-asukkaan eduista ja palveluista

Lumo on vastuullinen vuokranantaja

Meillä Lumo-kodeilla on tehty jo vuosia pitkäjänteistä työtä vastuullisemman ja paremman kaupunkiasumisen puolesta. Ympäristövastuullisuus huomioidaan rakentamisessa, ylläpidossa, asumisen palveluissa ja asiakasviestinnässä. Lumo-taloissa hyödynnetään lähes 100-prosenttisesti kaukolämpöä, päästötöntä kiinteistösähköä ja lämmityksen optimointijärjestelmää sekä panostetaan kierrätykseen ja lajitteluopastukseen.
 
Asukkaillamme on mahdollisuus osallistua yhteisen hyvän rakentamiseen ja yhteisöllisyyden ylläpitoon Lumo-tiimitoiminnan kautta.

Lue lisää vastuullisuudesta Lumo-kodeissa

Jokaiselle sopiva koti

Omistamme yli 40 000 Lumo-asuntoa keskeisillä sijainneilla ympäri Suomea. Toivomme, että löydät laajasta valikoimastamme juuri sinulle sopivan kodin.

Katso kaikki vapaat Lumo-asunnot

Lumo-kodin vaihtamisen helppous

Muutto Lumo-kodista toiseen onnistuu helposti ja joustavasti, kun olet asunut Lumo kodissasi vähintään kuusi (6) kuukautta. Lumo-kodista toiseen muuttajan muuttopäivä ja irtisanomisaika ovat neuvoteltavissa, jolloin sinun ei tarvitse maksaa samaan aikaan vuokraa kahdesta kodista. Tarjoamme kodinvaihtajille erilaisia muuttoa helpottavia palveluita, kuten muuttosiivouspalvelun.

Tutustu vaihtajan etuihin

Viihtyisää yhteisöllistä asumista ja turvallinen vuokranantaja

Olemme vakavarainen vuokranantaja, joka huolehtii asukkaistaan ja tarjoaa pitkäaikaista ja laadukasta asumista. Lumo-tiimi vahvistaa yhteisöllisyyttä ja viihtyisyyttä oman talon asukkaiden kesken. Yhteiskäyttötilat sekä -palvelut tukevat myös Lumo-talojen yhteisöllistä asumista.

Tutustu Lumo-tiimin toimintaan