Vuokrattavat Lumo-asunnot kaupungeittain

Omistamme yli 37 000 Lumo-asuntoa parhailla sijainneilla ympäri Suomen, ja lisää uusia taloja valmistuu joka vuosi. Löytyisikö näistä myös sinun uusi kotisi?

Katso Lumo-kodit kaupungeittain

Espoo, Heinola, Helsinki, Hollola, Hyvinkää, Hämeenlinna, Jyväskylä, Järvenpää, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Kotka, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mäntsälä, Naantali, Nurmijärvi, Oulu, Pirkkala, Porvoo, Riihimäki, Rovaniemi, Salo, Siilinjärvi, Tampere, Turku, Tuusula, Vantaa

Lumo-vuokra-asunnot

Miksi Lumo?

Lumo on kaupunkilaista elämäntapaa parhaimmillaan. Lumo-vuokrakodit tarjoavat turvallista, vaivatonta ja ympäristöystävällistä asumista sekä parhaita asumisen palveluita. Lumo-kodit sijaitsevat Suomen suurimpien kaupunkien parhaimmilla paikoilla, monipuolisten palveluiden ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Valikoimastamme löydät kodin, josta voit tehdä sinun tarpeitasi vastaavan viihtyisän kodin. 

Lue lisää

Näin vuokraat Lumo-kodin

Suurin osa Lumo-asunnoista on vuokrattavissa verkkokaupasta heti itse. Jos sopivaa asuntoa ei löydy, voit lähettää meille avoimen hakemuksen tai tilata sähköpostiisi hakuvahdin, joka ilmoittaa heti, kun hakuasi vastaava asunto on saatavilla.

Lisää tietoa vuokraamisesta