Lumo-palvelut

Oma koti verkosta

Lumo-verkkokauppa on varmasti se kaikkein helpoin tapa hankkia oma koti. Ei säntäilyä näytöissä, ei turhaa odottelua, ei edes vuokravakuutta. Istahdat vain rauhassa alas silloin kun sinulle sopii, avaat läppärin tai kännykän, ja vartin päästä voi uusi koti olla jo sinun.

235x174

1. Mene osoitteeseen lumo.fi

2. Palvelu kysyy, mihin haluaisit muuttaa

Naputtele näytölle kaupunki, kaupunginosa, katu tai postinumeroalue, josta etsit uutta kotia. Jo pari kirjainta riittää, ja palvelu tarjoaa vaihtoehtoja!

3. Palvelu näyttää kaikki vapaat ja pian vapautuvat asunnot toivomaltasi alueelta

4. Skrollaile rauhassa alaspäin ja vertaile vapaita asuntoja keskenään

Olisiko joku niistä sopiva sinulle? Voit merkata sydämellä ne asunnot, joita haluat katsella vielä tarkemmin myöhemmin. Toisaalta – ­nopeus on valttia. Suosituimmat kodit viedään nopeasti käsistä, ja silloin voittaja on se, joka ehti vuokrata kodin ensimmäisenä.

5. Kun sopiva Lumo-koti löytyy ja se on heti vuokrattavissa, aloita vuokraus Tutustu ja vuokraa -painikkeesta

Palvelu kuljettaa sinut eteenpäin vuokrauksen seuraaviin vaiheisiin.

6. Lumo-kodin vuokraus on taatusti turvallista

Kun aloitat vuokrauksen, kirjaudut palveluun TUPAS-verkkopankkitunnuksillasi. Palvelu käy läpi luottotietosi, ja maksat ensimmäisen kuun vuokran tai varausmaksun. Valitsemasi Lumo-koti on nyt sinun.

7. Vuokrattuasi kodin, pääset tarkistamaan sen paikan päälle

Sinuun otetaan yhteyttä, ja kun sovit asuntonäytön asunnolle kolmen arkipäivän sisällä, käytössäsi on tyytyväisyystakuu. Mikäli asunto ei ollut sellainen kuin toivoit, voit vaihtaa sen itsellesi sopivampaan maksutta. Ja jos emme yhdessä löydä tarpeitasi vastaavaa kotia, voit myös peruuttaa vuokrauksen esittelyn jälkeen. Palautamme jo maksamasi summan viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Jos asunto vastaa sitä, mitä toivoit ja odotit – toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi uuteen kotiisi!

Jos ei heti tärppää, ota käyttöön hakuvahti – tai anna meidän auttaa kodin etsimisessä!

Jos et heti löytänyt Lumo-verkkokaupasta juuri sellaista kotia ja sellaiselta asuinalueelta kuin halusit, voit luoda Lumo-hakuvahdin. Hakuvahdissa voit määritellä muun muassa millaista ja minkä kokoista asuntoa haet, miltä alueelta, tai onko parkkipaikka sinulle tärkeä. Saat tiedon vapautuvista asunnoista suoraan sähköpostiisi heti, kun uusia hakuehtojesi mukaisia koteja tulee tarjolle.

Jos sinulla on kiire, tai haluaisit kuulla esimerkiksi muista lähialueiden vaihtoehdoista, voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen. Myyjämme auttavat mielellään uuden kodin etsimisessä!

Lumo-asukkaana saat heti käyttöösi myös My Lumo -palvelun

Lue lisää
235x174235x174

Lumo-palvelut muuttajalle

Vuokrasopimuksen tehtyäsi voit tilata erilaisia Lumo-palveluita edulliseen hintaan muuttoasi helpottamaan.

Muuttoapu. Lumo-asukkaana voit helpottaa muuttoasi ammattilaisen avulla. Yhteistyökumppanimme muuttaa sinut ripeästi ja ammattitaidolla uuteen kotiisi.

Muuttosiivous. Palvelun avulla loppusiivous hoituu helposti ja kätevästi. Palvelu on saatavilla toistaiseksi vain pääkaupunkiseudulla.

Kotivakuutus. Hyödynnä kotivakuutusetusi My Lumo -palvelusta.

Sisustusmaalit maksutta. Lumo-kotien maalietuun kuuluvat maalit ja materiaalit omatoimiseen pintaremonttiin. Tee kodistasi itsesi näköinen!

Avainkuriiri. Lumo-asukas voi tilata avainkuriirin tuomaan tai noutamaan avaimet valitsemastaan osoitteesta.

Yhteiskäyttökulkuneuvot. Lumo-kotien asukkaat voivat vuokrata muuttoa helpottamaan yhteiskäyttöauton. Yhteiskäyttöpakettiautolla hoituu pieni muutto kokonaan.

Vuokraa Lumo-koti ja tee siitä omasi!Vuokraa Lumo-koti ja tee siitä omasi!

Koti on enemmän kuin neliöt, joissa asumme. Se on myös tärkeät kulmat niiden ympärillä. Löydä omaan elämäntapaasi sopiva koti verkkokaupastamme tai anna meidän löytää sinulle koti, jossa viihdyt pitkään.

Koti on enemmän kuin neliöt, joissa asumme. Se on myös tärkeät kulmat niiden ympärillä. Löydä omaan elämäntapaasi sopiva koti verkkokaupastamme tai anna meidän löytää sinulle koti, jossa viihdyt pitkään.

Tutustu ja ihastu