Search

Häränajajanpolku 5 E 48

Härkämäki, 20210 Turku

 • 755 €/month
 • Security deposit 0 €
 • 63
 • 4. floor (/4)
 • Apartment building, 2H+K,view floor plan
 • Water fee 24 €/person/month

The apartment is vacant

The following Lumo benefits are included in your rent

Bathroom without WC, heated storage, smoking forbidden indoors

This apartment has a satisfaction guarantee.

 • You can cancel the tenancy agreement at the time of the first visit to the apartment if it does not suit your needs.
 • If you cancel the tenancy agreement we will refund the first month’s rent in next working day.
Read more
 • Valoisa vuokra-asunto Härkämäessä

  Tilava, 4-kerroksisessa talossa sijaitseva ylimmän kerroksen viihtyisä 63-neliöinen kaksio. Asunto on tilava ja asuinhuoneissa on reilusti tilaa. Keittiössä on valkoinen kaapisto, jossa on puureunat, työtaso on valkoinen sekä välitila on laatoitettu. Keittiössä on mukavasti kaappitilaa, jää-pakastinkaappi, liesi ja astianpesukoneelle on tila ja varaus. Asuinhuoneiden lattiat ovat vaaleaa laminaattia, keittiössä on muovimatto ja kylpyhuoneen lattia on tummanharmaata laattaa. Kylpyhuoneessa ja erillisessä wc:ssä on peilikaappi. Kylpyhuoneessa on likapyykkikaappi ja tila ja varaus pyykinpesukoneelle.

  Asunnossa on reilun kokoinen lasitettu parveke, joka avaa näkymän sisäpihan suuntaan. Ikkunoissa verhokiskot valmiina. Ikkunanäkymät ovat avarat ja vehreät sisäpihan ja parkkialueen suuntaan. Miljöö on kotoisa päättyvän tien päässä sijaitsevassa viimeisessä talossa.

  Asukas voi halutessaan maalata asunnon seinät toivomallaan maalisävyllä – me tarjoamme maalit, pelit ja pensselit työhön. Lemmikit ovat tähänkin Lumo-kotiin tervetulleita. Lue lisää asukaseduista osoitteessa Lumo.fi/edut. Voit hoitaa kaikki asumiseen liittyvät asiasi: Lumo.fi/MyLumo

  Sähkö sisältyy vuokraan.

  Huomioithan, että asunnossa on asuttu kuvien ottamisen jälkeen. Asunnon seinissä voi olla tavallisia asumisen jälkiä – voit tilata maksuttomat sisustusmaalit tarvikkeineen kotiovellesi.

Facilities & Lumo benefits

House information
Häränajajanpolku 5

Häränajajanpolun päässä sijaitseva rauhallisen, viihtyisä ja vehreä asuinkohde. Neljä erillistä pistetaloa käsittävässä kohteessa on kolme matalampaa kerrostaloa ja yksi 8 kerroksinen, hissillinen talo. Jokaisessa talossa on kaksi porrasta.

Asunnot ovat tilavia, valoisia ja pohjaratkaisut ovat toimivia. Asuntojen keittiöt on remontoitu vuosina 2006-2008. Kaikkien asuntojen keittiössä on jääpakastinkaappi, liesi ja varaus astianpesukoneelle. Kylpyhuoneet on remontoitu vuosina 2013-2014. Kaikkien asuntojen kylpyhuoneet ovat laatoitetut ja niissä on tila ja varaus pyykinpesukoneelle. Asunnoissa on myös tilavat, viihtyisät parvekkeet, joissa kelpaa nauttia kesäaamuista kahvikupin kera. Useimmat parvekkeista ovat lasitettuja. Sähkö sisältyy vuokraan.

Asukkaiden käytössä on jokaisessa talossa kuivaushuone, pyöräsuoja ja talosauna, josta voi varata vakiovuoron. Asukkaiden käytössä on myös kerhotila sekä kylmäkellari. Huoneistokohtaiset irtainvarastot löytyvät myös jokaisen huoneiston käyttöön. Irtainvarastotilat on remontoitu vuonna 2018.

Auton pysäköinti alueella on vaivatonta ja pysäköintialue on laaja. Asukkaat voivat varata käyttöönsä sähköpistokkeellisen autopaikan, jonka käytöstä peritään käyttökorvaus (15 €/kk).Lumo-asukkaana saat enemmän

Lumo-vuokrakodit tarjoavat turvallista ja ympäristöystävällistä asumista sekä parhaita asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä. - My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

 • Building type
  Apartment building
 • Completion
  1975
 • Energy rating
  D2007
 • Antenna system
  Cable TV (DVB-C): DNA
 • Shared facilities of the house
  bicycle storage, club room, sauna, laundry room, drying room, cellar, storage cages
Hi, Lumo resident!

Exchanging from one Lumo home to another is a great deal

  • Flexible switch between homes
  • No term of notice

Rent without worries, we offer you a satisfaction guarantee!

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online or your needs.

Read more

Fall in love with new Lumo homes!

Check out new fascinating Lumo houses – maybe you find your perfect match here.

Browse new homes

As Lumo resident you are entitled to many valuable benefits

We are a safe and trusted landlord who offers its residents best possible rental housing and services.

We want to provide our residents continuously with new resident benefits that will make living in a Lumo home even more convenient, and develop residents' My Lumo service online.

Explore benefits