Lumo-asukasedut ja palvelut

Monipuolisten asukasetujen ja lisäpalveluiden avulla voit tehdä asumisestasi juuri sinun näköistäsi! Kirjautumalla My Lumo -palveluun vuokrasopimuksen tekemisen jälkeen näet päivitetyn listan juuri niistä asukaseduista, jotka ovat voimassa sinun talossasi.

Etkö ole vielä Lumo-asukas?
Katso tästä vapaat Lumo-asunnot

Lumo-asumiseen sisältyy

Lumo-asukkaana saat käyttöösi automaattisesti laajan valikoiman maksuttomia etuja, tarjouksia ja lisäpalveluita, kuten sisustusmaalit sekä laajakaistayhteyden.

DNA Netti

DNA toimittaa laajakaista -ja kaapelitelevisiopalvelut Lumo-asukkaille. Netin perusnopeus 50 Mbit/s tai 100 Mbit/s kohteesta riippuen sisältyy vuokraan. Asukkailla on lisäksi mahdollisuus ostaa DNA:lta lisänopeutta etuhintaan.

DNA tarjoaa asukkaille etuja myös viihdepalveluista, puhelinliittymistä- ja laitteista.

Lue lisää My Lumo -palvelussa

Kilpailuta sähkö

Sähkösopimuksen vaihto edullisempaan on yksi helpoimmista tavoista säästää kotitalouden kuluissa.

Löydä sinulle sopivin sähkösopimus

Elisa Netti

Elisa toimittaa laajakaista -ja kaapelitelevisiopalvelut osaan Lumo-kodeista. Netin perusnopeus sisältyy vuokraan. Asukkailla on lisäksi mahdollisuus päivittää oman asunnon nettiyhteys. Elisa tarjoaa asukkaille etuja myös viihdepalveluista ja puhelinliittymistä- ja laitteista.

Lue lisää My Lumo -palvelussa

Lemmikit tervetulleita

Lemmikit ovat aina tervetulleita Lumo-asuntoihin, ovathan ne perheenjäseniä.

Lue lisää My Lumo -palvelussa

Vuokravakuus 0 €

Kun vuokraat Lumo-kodin verkkokaupasta on vuokravakuus pyöreät 0 euroa.

Pakettiautomaatti

Osassa Lumo-taloista löytyy pakettiautomaatti, jonka lukitusta lokerosta voi noutaa verkko-ostokset itselle parhaana ajankohtana. Automaatin kautta voi myös lähettää ja palauttaa paketteja.

Lue lisää My Lumo -palvelussa

Asukastapahtumat

Lumo-asukkaana sinulla on mahdollisuus osallistua erilaisiin asukastapahtumiin. Tapahtumista saat parhaiten tietoa ottamalla My Lumo -palvelun käyttöön!

Lue lisää My Lumo -palvelussa

Joustava kodinvaihto

Lumo-kodista toiseen muuttaessa muuttopäivä ja irtisanomisaika ovat neuvoteltavissa. Muuttajan ei tarvitse maksaa samaan aikaan vuokraa molemmista kodeista, ellei sitten itse halua pitää kahta kotia hetkellisesti.

Vuokravakuuteen ja vuokranmaksuun liittyvät asiat sovitaan tapauskohtaisesti. Lumo-verkkokaupasta vuokrattaessa vuokravakuutta ei ole.

Lue lisää My Lumo -palvelussa

My Lumo -palvelu

My Lumo on asukkaan verkkopalvelu, jonka kautta voit hoitaa asumiseen ja vuokrasuhteeseen liittyvät asiat helposti ja vaivattomasti myös mobiilisti. My Lumo helpottaa elämääsi ja kulkee mukanasi.

Kirjaudu My Lumo -palveluun

Lumo-tiimi

Lumo-tiimi järjestää kaikenlaista kivaa juuri sinun talosi asukkaille.

Lue lisää

Yhteiskäyttöpyörä

Lumo tarjoaa asukkaidensa käyttöön erilaisia yhteiskäyttöpyöriä. Tällä hetkellä pyöriä löytyy muutamasta Lumo-talosta Helsingistä, Tampereelta ja Turusta.

Tarkista saatavuus My Lumo -palvelussa

Yhteiskäyttövene

Lumo-asukkailla Jyväskylässä on mahdollisuus käyttää Lumo-yhteiskäyttövenettä.

Tarkista saatavuus My Lumo -palvelussa

Ilmaiset sisustusmaalit

Lumo tarjoaa ilmaiset sisustusmaalit asukkailleen. Maalietuun kuuluu sisustusmaalit ja materiaalit omatoimiseen pintaremonttiin. Lue lisää.

Lue lisää My Lumo -palvelussa