Lumo-asukasedut ja palvelut

Monipuolisten asukasetujen ja lisäpalveluiden avulla voit tehdä asumisestasi juuri sinun näköistäsi! Kirjautumalla My Lumo -palveluun vuokrasopimuksen tekemisen jälkeen näet päivitetyn listan juuri niistä asukaseduista, jotka ovat voimassa sinun talossasi.

Etkö ole vielä Lumo-asukas?
Katso tästä vapaat Lumo-asunnot

Lumo-asumiseen sisältyy

Lumo-asukkaana saat käyttöösi automaattisesti laajan valikoiman maksuttomia etuja, tarjouksia ja lisäpalveluita, kuten sisustusmaalit sekä laajakaistayhteyden.

DNA Netti

DNA toimittaa laajakaista -ja kaapelitelevisiopalvelut Lumo-asukkaille. Netin perusnopeus 50 Mbit/s tai 100 Mbit/s kohteesta riippuen sisältyy vuokraan. Asukkailla on lisäksi mahdollisuus ostaa DNA:lta lisänopeutta etuhintaan.

DNA tarjoaa asukkaille etuja myös viihdepalveluista, puhelinliittymistä- ja laitteista.

DNA Netti My Lumo -palvelussa

Hiilijalanjälkitesti

Testaa, miten kestävä elämäntapasi on. Tuloksena saat sinulle räätälöityjä vinkkejä kestävämpään asumiseen ja elämään. Perustiedot asumisen osalta; talon rakennusvuosi ja lämmitysmuoto sekä asunnon tyyppi ja pinta-ala on My Lumo -palvelun kautta testatessa valmiiksi huomioitu.

Hiilijalanjälkitestin voivat tehdä myös Lumo-kotien paikkakunnilla kerros-, luhti-, rivi- tai paritalossa asuvat muut kuin Lumo-kotien asukkaat.

Tee testi My Lumo -palvelussa

Lemmikit tervetulleita

Lemmikit ovat aina tervetulleita Lumo-asuntoihin, ovathan ne perheenjäseniä.

Lue lisää My Lumo -palvelussa

Vuokravakuus 0 €

Kun vuokraat Lumo-kodin verkkokaupasta on vuokravakuus pyöreät 0 euroa.

Pakettiautomaatti

Osassa Lumo-taloista löytyy pakettiautomaatti, jonka lukitusta lokerosta voi noutaa verkko-ostokset itselle parhaana ajankohtana. Automaatin kautta voi myös lähettää ja palauttaa paketteja.

Pakettiautomaatit My Lumo -palvelussa

Ilmaiset sisustusmaalit

Lumo tarjoaa ilmaiset sisustusmaalit asukkailleen. Maalietuun kuuluu sisustusmaalit ja materiaalit omatoimiseen pintaremonttiin.

Huomioithan, ettei maalietu ei ole saatavilla uudis- tai peruskorjauskohteissa ensimmäisen kahden vuoden ajan.

Lue lisää Lumo-kotien maaliedusta

Vinkkaa ystäväsi naapuriksi

Nyt kannattaa vinkata ystäväsi naapuriksi Lumo-kotiin! Jos ystäväsi vuokraa suosittelun ansiosta meiltä kodin, saatte molemmat 200 € arvoisen Gigantin lahjakortin.

Lue suosittelusta My Lumo -palvelusta

Lumo-tiimi

Lumo-tiimi järjestää kaikenlaista kivaa juuri sinun talosi asukkaille.

Lumo-tiimit My Lumo -palvelussa

Yhteiskäyttövene

Lumo-asukkailla Jyväskylässä on mahdollisuus käyttää Lumo-yhteiskäyttövenettä.

Tarkista saatavuus My Lumo -palvelussa

Joustava kodinvaihto

Lumo-kodista toiseen muuttajan muuttopäivä ja irtisanomisaika ovat neuvoteltavissa, kun olet asunut Lumo-kodissasi vähintään kuusi (6)
kuukautta. Muuttajan ei tarvitse maksaa samaan aikaan vuokraa molemmista kodeista, ellei sitten itse halua pitää kahta kotia hetkellisesti.

Vuokravakuuteen ja vuokranmaksuun liittyvät asiat sovitaan tapauskohtaisesti. Lumo-verkkokaupasta vuokrattaessa vuokravakuutta ei ole.

Joustava kodinvaihto My Lumo -palvelussa

My Lumo -palvelu

My Lumo on asukkaan verkkopalvelu, jonka kautta voit hoitaa asumiseen ja vuokrasuhteeseen liittyvät asiat helposti ja vaivattomasti myös mobiilisti. My Lumo helpottaa elämääsi ja kulkee mukanasi.

Kirjaudu My Lumo -palveluun

Nextory-etu

Nauti yli 600 000 kirjan valikoimasta ilmaiseksi! Nextory-palvelusta löytyy ääni- ja e-kirjoja jopa seitsemällä eri kielellä. Lumo tarjoaa asukkailleen edun Nextory-palveluun. Olemme keränneet kirjavinkkejä eri-ikäisiä Lumo-kotien lukijoita silmällä pitäen. Löydät vinkkimme Nextoryn sivuilta lunastaessasi edun.

Tutustu Nextory-etuun My Lumo -palvelussa