Lumo-asukasedut ja palvelut

Monipuolisten asukasetujen ja lisäpalveluiden avulla voit tehdä asumisestasi juuri sinun näköistäsi! Kirjautumalla My Lumo -palveluun vuokrasopimuksen tekemisen jälkeen näet päivitetyn listan juuri niistä asukaseduista, jotka ovat voimassa sinun talossasi.

Etkö ole vielä Lumo-asukas?
Katso tästä vapaat Lumo-asunnot

Lumo-asukkaana saat käyttöösi automaattisesti laajan valikoiman maksuttomia etuja, tarjouksia ja lisäpalveluita, kuten sisustusmaalit sekä laajakaistayhteyden.

DNA Netti

DNA toimittaa laajakaista -ja kaapelitelevisiopalvelut Lumo-asukkaille. Netin perusnopeus 50 Mbit/s tai 100 Mbit/s kohteesta riippuen sisältyy vuokraan. Asukkailla on lisäksi mahdollisuus ostaa DNA:lta lisänopeutta etuhintaan.

DNA tarjoaa asukkaille etuja myös viihdepalveluista, puhelinliittymistä- ja laitteista.

Lue lisää My Lumo -palvelussa

Kilpailuta sähkö

Sähkösopimuksen vaihto edullisempaan on yksi helpoimmista tavoista säästää kotitalouden kuluissa.

Löydä sinulle sopivin sähkösopimus

Ilmaiset sisustusmaalit

Lumo tarjoaa ilmaiset sisustusmaalit asukkailleen. Maalietuun kuuluu sisustusmaalit ja materiaalit omatoimiseen pintaremonttiin. Lue lisää.

Lue lisää My Lumo -palvelussa

Elisa Netti

Elisa toimittaa laajakaista -ja kaapelitelevisiopalvelut osaan Lumo-kodeista. Netin perusnopeus sisältyy vuokraan. Asukkailla on lisäksi mahdollisuus päivittää oman asunnon nettiyhteys. Elisa tarjoaa asukkaille etuja myös viihdepalveluista ja puhelinliittymistä- ja laitteista.

Lue lisää My Lumo -palvelussa

Lemmikit tervetulleita

Lemmikit ovat aina tervetulleita Lumo-asuntoihin, ovathan ne perheenjäseniä.

Lue lisää My Lumo -palvelussa

Vuokravakuus 0 €

Kun vuokraat Lumo-kodin verkkokaupasta on vuokravakuus pyöreät 0 euroa.

Smartpost-automaatit

Osassa Lumo-taloista on Postin Smartpost-automaatti. Automaatin avulla monen arkisen askareen hoitaminen on helpompaa. Smartpost-automaattiin voi tilata verkko-ostoksia ja sen kautta voi lähettää paketit, kirjeet ja kortit, pesettää pyykit tai esimerkiksi korjauttaa rikkimenneen puhelimen. Automaattiin voi tilata myös valmiita aterioita ja elintarvikkeita.

Lue lisää Lumo-asukkaiden Smartpost-palvelusta:
Smartpost-automaatti 16 uuteen Lumo-taloon
Paketteja ja palveluita oman talon aulasta

Lue lisää My Lumo -palvelussa

Tapahtumia

Lumo-asukkaana sinulla on mahdollisuus osallistua erilaisiin asukastapahtumiin ympäri Suomen. Tapahtumista saat parhaiten tietoa napsauttamalla My Lumo -palvelussa ilmoitukset päälle. Tervetuloa mukaan!

Kirjaudu My Lumo -palveluun

Alennusta kodinkoneista

Gigantti tarjoaa Lumo-asukkaille tarjouspaketteja ja alennuksia suosituista kodin tarvikkeista ja -koneista.

Tutustu tarjouksiin

Muuttolaatikot kodinvaihtajalle

Me haluamme tehdä muuttamisen asukkaillemme mahdollisimman helpoksi. Tarjoamme yhteistyökumppanimme Lainalaatikon toimesta yli kolme vuotta asuneille asukkaillemme muuttolaatikot käyttöön viikon ajaksi uuteen Lumo-kotiin muutettaessa.

Tarkista saatavuus My Lumo -palvelussa

Tarjouksia ja alennuksia

Lumo-asukkaana olet oikeutettu yhteistyökumppaniemme tarjouksiin ja alennuksiin. Lue lisää kumppanimme Holiday Club:n tarjouksista My Lumo -palvelusta!

Kirjaudu My Lumo -palveluun

Joustava kodinvaihto

Lumo-kodista toiseen muuttaessa muuttopäivä ja irtisanomisaika ovat neuvoteltavissa. Muuttajan ei tarvitse maksaa samaan aikaan vuokraa molemmista kodeista, ellei sitten itse halua pitää kahta kotia hetkellisesti.

Vuokravakuuteen ja vuokranmaksuun liittyvät asiat sovitaan tapauskohtaisesti. Lumo-verkkokaupasta vuokrattaessa vuokravakuutta ei ole.

Kirjaudu My Lumo -palveluun

My Lumo -palvelu

My Lumo on Lumo-asukkaan koti verkossa. Palvelussa voit hoitaa kätevästi keskeiset kotiisi liittyvät asiat, kuten vuokranmaksun, parkkipaikan varauksen tai vikailmoituksen tekemisen. Lisäksi palvelusta löytyy monia muita paremman kaupunkiasumisen palveluita, joiden avulla asumisestasi tulee helpompaa.

Kirjaudu My Lumo -palveluun

Tasavuosilahjat

Asuttuasi pyöreitä vuosia Lumo-asunnossa muistamme sinua pienellä lahjalla. Tasavuosilahjat lähetetään vuoden lopussa. Onnittelut kaikille asumisen tasavuosia täyttäville!

Lue lisää My Lumo -palvelussa

Lumo-tiimi

Lumo-tiimi järjestää kaikenlaista kivaa juuri sinun talosi asukkaille. Lähde mukaan tiimiin!

Lue lisää

Yhteiskäyttöpyörä

Lumo tarjoaa asukkaidensa käyttöön erilaisia yhteiskäyttöpyöriä. Tällä hetkellä pyöriä löytyy Lumo-taloista Helsingistä, Tampereelta sekä Turusta. Yhteiskäyttöpyöriä lisätään asukkaiden toiveita ja tarpeita kuunnellen.

Tarkista saatavuus My Lumo -palvelussa

Yhteiskäyttövene

Lumo-asukkailla Jyväskylässä on mahdollisuus käyttää Lumo-yhteiskäyttövenettä.

Lue lisää ja tarkista saatavuus My Lumo -palvelussa