Search
Asset-limited

Puualhonpolku 3 C 55

Keskusta, 04200 Kerava

 • 880 €/month
 • 58
 • 4. floor (/6)
 • Apartment building, 2H+K,view floor plan
 • Water fee 24 €/person/month

The apartment is vacant

Please note that is apartment is asset-limited and it can be rented only by filling in an application.

Showing: Mon 18.1. at 14:30–14:45
Tulethan paikalle vain terveenä ja kiitos, kun käytät maskia. Ilmoittauduthan esittelyyn aina etukäteen osoitteeseen: pks-myynti@lumo.fi?. Please attend only if feeling healthy and thanks for wearing a mask. Please sign up for showing at address: pks-myynti@lumo.fi.

The following Lumo benefits are included in your rent

Walk-in closet, bathroom, heated storage

 • Tilava koti loistavalla sijainnilla aivan Keravan juna-aseman vieressä

  Rakastu helppouteen! Kaikki palvelut käden ulottuvilla ja asema vain kirjaimellisen kivenheiton päässä. Liikenneyhteydet ovat erinomaiset ja lukuisat vapaa-ajanviettomahdollisuudet kävely etäisyydellä.

  Keravan juna-aseman vierellä sijaitseva vuonna 2018 peruskorjattu asunto neljännestä kerroksesta.

  Tässä Lumo-vuokrakodissa on vaalea laminaatti lattia ja maalatut seinät. Seinissä voi esiintyä normaalia asumisen jälkeä. Tarjoamme asukkaalle maalit ja tarvikkeet omatoimimaalaukseen. Maalisävyn voi valita juuri vapaasti omaan makuun ja sisustustyyliin sopivaksi.

  Asunnossa on paljon säilytystilaa vaatekaapistojen sekä erillisen vaatehuoneen ansiosta. Olohuoneesta on pääsy asunnon lasitetulle parvekkeelle. Asunnon kaikissa ikkunoissa on sälekaihtimet.

  Keittiössä on valkoiset kaapistot metallisilla vetimillä. Työtasot ovat kiveäjäljitteleviä ja välitilan laatoitus on vaaleanharmaa. Keittiön varustukseen kuuluu normaalikokoinen astianpesukone, keraaminen monitoimiliesi ja liesikupu.

  Kylpyhuoneessa on vaaleanharmaa laatta lattia ja seinät on laatoitettu valkoisella sekä tummanharmaalla laatalla on tehty tehosteseinä. Katto on verhoiltu vaalealakatulla paneelilla. Kylpyhuoneesta löytyy pyykinpesukoneelle liitännät.

  Talo on savuton. Tupakointi asunnoissa, parvekkeilla ja talon yhteistiloissa on kielletty. Tupakointipaikka löytyy piha-alueelta.

  Kuvat otettu valmistumishetkellä vastaavasta 1. kerroksen kodista.

  Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan monista eduista koko asumisajan. Lisää asukasetuja löydät osoitteesta Lumo.fi/edut.

Facilities & Lumo benefits

House information
Puualhonpolku 3

Puualhonpolku 3:ssa on kesäkuussa 2018 valmistuneen peruskorjauksen myötä 66 täysin remontoitua, nykyaikaista ja tyylikästä asuntoa. Talon ikkunat ja parvekeovet uusittiin jo vuonna 2015. Pohjaratkaisuiltaan tilavien asuntojen koot vaihtelevat yksiöistä neliöihin. Asuntojen sisustusmateriaalit ovat tyylikkään vaaleat ja lattiat ovat lämpimänsävyistä tammilaminaattia. Vaaleaan keittiöön tuo ilmeikkyyttä harmaan kiven sävyinen korkealaminaattitaso, joka on näyttävyytensä lisäksi helppohoitoinen. Asuntojen keittiöissä on kiertoilmauunit keraamisella liedellä sekä astianpesukoneet. Yksiöissä ja kaksioissa on jääkaappipakastin ja kolmioissa ja neliöissä erilliset jää- ja pakastinkaapit. Ajattoman valkoisen ja harmaan sävyin sisustetuissa kylpyhuoneissa on pyyhekuivaimet ja suihkuverhotangolla varustetut suihkuseinät. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke. Puualhonpolun asukkailla on käytössään pesutupa ja talosauna. Lämpötolpalliset autopaikat löytyvät piha-alueelta.

Tutustu Puualhonpolku 3:n markkinointimateriaaleihin.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Lumo-vuokrakodit tarjoavat turvallista ja ympäristöystävällistä asumista sekä parhaita asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää Lumo-asukasetuja: lumo.fi/edut
 • Building type
  Apartment building
 • Completion
  1980 renovated 2018
 • Energy rating
  D2007
 • Antenna system
  Cable TV (DVB-C): Elisa
 • Shared facilities of the house
  bicycle storage, club room, sauna, laundry room, drying room, storage cages, air-raid shelter
Hi, Lumo resident!

Exchanging from one Lumo home to another is a great deal

  • Flexible switch between homes
  • No term of notice

Fall in love with new Lumo homes!

Check out new fascinating Lumo houses – maybe you find your perfect match here.

Browse new homes

As Lumo resident you are entitled to many valuable benefits

We are a safe and trusted landlord who offers its residents best possible rental housing and services.

We want to provide our residents continuously with new resident benefits that will make living in a Lumo home even more convenient, and develop residents' My Lumo service online.

Explore benefits