Elämän parhaita asioita ei tarvitse omistaa – ne voi vuokrata.

Koti on paljon enemmän kuin neliöt, joissa asumme. Se on myös kulmat niiden ympärillä. Koti ulottuu lähipuistoon, suosikkiravintolaan tai lempimuseoon – arjen kiintopisteisiin ja meille tärkeisiin paikkoihin sekä tapoihin, joiden varaan elämämme rakentuu.

Lumo-kodit tarjoavat kaupunkilaista elämäntapaa parhaimmillaan. Löydä omaan elämäntapaasi sopiva koti verkkokaupastamme ja muuta uuteen Lumo-kotiisi vaikka jo huomenna. Voit myös kertoa meille toiveesi, niin autamme sinua löytämään kodin, jossa viihdyt pitkään.

Vuokraa helposti paras koti ja tee siitä omasi!

Tutustu ja vuokraa Lumo-koti

Kaupunkielämistä parhaimmillaan

Lumo-kodit tarjoavat turvallista, vaivatonta ja ympäristöystävällistä asumista kaupunkien parhaimmilla paikoilla. Lumo-asukkaana käytössäsi on laaja valikoima arkea helpottavia asumisen ja elämisen palveluita sekä ainutlaatuisia asukasetuja, joiden avulla arkesi on sujuvampaa ja voit huoletta nauttia elämästä.

Lumo-kodissa vuokraasi sisältyy huippunopea laajakaistayhteys. Maksuttomilla sisustusmaaleilla voit helposti tehdä Lumo-kodistasi omannäköisen. Myös lemmikit ovat lämpimästi tervetulleita.

Lue lisää

Vuokraa koti verkkokaupasta – tyytyväisyystakuulla

Lumo-verkkokauppa on helpoin ja vaivattomin tapa vuokrata oma koti. Vuokraus onnistuu suoraan verkkokaupasta ilman erillisiä hakemuksia, odottelua ja välikäsiä. Vuokravakuuskin on pyöreät nolla euroa.

Haluamme varmistaa, että todella viihdyt uudessa kodissasi. Siksi tarjoamme verkkokaupasta vuokranneille 100 % tyytyväisyystakuun.

Lue lisää

Voimmeko auttaa kodin etsinnässä?

Mikäli et löydä sopivaa kotia verkkokaupasta, voit myös lähettää meille yhteystietosi ja autamme sinua löytämään toiveitasi vastaavan kodin.

Kerro meille tarkemmin, millaista kotia etsit täyttämällä lomakkeen ja lähettämällä sen meille. Olemme sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä mahdollisimman pian sopivan Lumo-kodin löydyttyä.

Jätä yhteystietosi

Helpota muuttokiireitä tilaamalla muuttoapua

Haluamme tehdä muutostasi Lumo-kotiin mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Voit tilata kauttamme edullisesti ammattimaista muuttoapua. Yhteistyökumppanimme muuttaa sinut ripeästi ja ammattitaidolla uuteen kotiisi tai vuokraa sinulle muuttolaatikot ja nokkakärryn ketterää omatoimimuuttoa varten.

Myös muuttosiivous tai avainkuriiripalvelu järjestyy kätevästi kauttamme.

Tutustu ja tilaa