Lumo-asukasedut ja palvelut

Monipuolisten asukasetujen ja lisäpalveluiden avulla voit tehdä asumisestasi juuri sinun näköistäsi! Kirjautumalla My Lumo -palveluun vuokrasopimuksen tekemisen jälkeen näet päivitetyn listan juuri niistä asukaseduista, jotka ovat voimassa sinun talossasi.

Etkö ole vielä Lumo-asukas?
Katso tästä vapaat Lumo-asunnot

Maksullisten Lumo-palveluiden avulla voit tehdä asumisestasi entistä vaivattomampaa – ja juuri sinun tarpeisiisi sopivaa!

Astianpesukoneen asennus

alk. 129

Astianpesukoneen asentaminen kotivakuutuksen vaatimalla tavalla on tarkkaa puuhaa. Kumppanimme tarkistaa astianpesukoneesi kunnon ja asentaa koneen käyttövalmiiksi.

Lue lisää ja kirjaudu My Lumo -palveluun

Muuttosiivouspalvelu

alk. 169

Palvelun avulla loppusiivous hoituu helposti ja varmistat, että asuntosi jää sopimuksen mukaiseen kuntoon.

Palvelu on saatavilla pääkaupunkiseudulla ja kehyskunnissa, Turussa, Tampereella, Lahdessa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Oulussa.

Lue lisää My Lumo -palvelussa

Muuttopalvelu

alk. 490

Lumo-asukkaana voit helpottaa muuttoasi ammattilaisen avulla tai tilata muuttolaatikot ja nokkakärryn kumppanimme kautta lainaan ketterää omatoimimuuttoa silmällä pitäen.

Lue lisää My Lumo -palvelussa

Muuttolaatikot

Lumo-asukkaana voit helpottaa muuttoasi vuokraamalla tarvikkeet ketterää omatoimimuuttoa varten. Pakettihinnat sisältävät muoviset muuttolaatikot ja nokkakärryt, jotka toimitetaan vanhaan asuntoosi ja noudetaan 7 vrk:n tai 14 vrk:n päästä uudesta asunnostasi valintasi mukaan.

Lue lisää ja kirjaudu My Lumo -palveluun.

Avainkuriiri

alk. 29,90

Tilaa Lumo-kotisi avaimet kotiinkuljetuksella! Voit myös helpottaa poismuuttoasi tilaamalla vanhan kodin avainten noudon sinulle sopivasta paikasta. Avainkuriirina toimii kumppanimme Exclusive Logistics Oy. Asuntosi avaimiin liittyvissä muissa kysymyksissä voit olla yhteydessä Lumo-kotien asiakaspalveluun.

Lue lisää My Lumo -palvelussa

Kotivakuutus

Kotivakuutus turvaa onnettomuuden sattuessa omaisuutesi sekä korvaa mahdollisia muille aiheutettuja vahinkoja. Edellytämme kotivakuutusta kaikilta asukkailtamme, ja yhteistyökumppanimme IF:n kautta pystymme tarjoamaan kattavat vakuutuspalvelut edullisesti.

Lue lisää My Lumo -palvelussa

Astianpesukoneen tilaus

Mikäli asunnostasi ei vielä löydy astianpesukonetta, voit tilata tällaisen ketterästi kauttamme – lisäämään asumismukavuutta ja parantamaan Lumo-kotisi perustasoa.

Lue lisää My Lumo -palvelussa

Pienvaraston vuokraus

Lumo-asukkaana saat -20% alennuksen kaikista Cityvaraston pienvarastoista!

Lue lisää My Lumo -palvelussa

Yhteiskäyttöauto

Lumo tarjoaa asukkailleen 24Rentin kanta-asiakkuuden. Eritasoisia ja -kokoisia henkilö- ja pakettiautoja on kaikkien Lumo-asukkaiden varattavissa My Lumo-palvelun kautta. 24Rent vastaa autojen operoinnista. Käyttöönotto onnistuu puhelimella! Katso video: Lumo-yhteiskäyttöauton käyttöohje

Lue lisää My Lumo -palvelussa

Asennuspalvelu

Asennuspalvelu on luotettava ja helppo apu kodin hankintojen asennukseen tai vaativampiin asunnon ylläpitotöihin. Tilaa kodinkoneiden ja kalusteiden asennus, erilaisia pieniä kiinnitys- ja asennustöitä sekä muita asukkaan vastuulle kuuluvia kodin ylläpitotehtäviä.

Palvelu on saatavilla toistaiseksi pääkaupunkiseudulla.

Lue lisää My Lumo -palvelussa

Kotisiivouspalvelu

Lumo-asukkaana saat kumppanimme kautta alennusta sekä jatkuvasta kotisiivouspalvelusta että kertakäyntisiivouksesta. Palvelu on tällä hetkellä saatavilla pääkaupunkiseudulla, Keravalla, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Jyväskylässä.

Lue lisää My Lumo -palvelussa

Lemmikkipalvelut

Tassuvahti-palvelu on sinulle, jolta löytyy kissa tai koira perheestä. Tassuvahti vie lemmikkisi lenkille, on tämän seurana reissusi ajan tai tekee kotikäynnin tarvittaessa. Palveluvalikoimasta löytyy myös yksityisopetusta Tassukoulun nimissä. Lumo-asukkaiden lemmikeille hoitoapua on tarjolla alennettuun etuhintaan!

Lue lisää My Lumo -palvelussa