Ei vuokravakuutta kun vuokraat asunnon Lumo-verkkokaupasta

Asunnon vuokraaminen on helppoa ja vaivatonta, kun voit valita itse Lumo-verkkokaupasta juuri omiin toiveisiisi ja tarpeisiisi sopivan kodin. Maksamalla ensimmäisen kuun vuokran asunto on sinun. Vakuusmaksu on verkkokaupasta itse vuokratessa totta tosiaankin tasan nolla euroa. Suurin osa Lumo-vuokra-asunnoista vuokrataan suoraan verkkokaupasta, jolloin vuokravakuutta tai takuuvuokraa ei tarvitse maksaa.

Muutto toiselle paikkakunnalle?

Meillä on vuokra-asuntoja ympäri Suomen ja erityisesti suurempien kaupunkien kuten Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Turku, Jyväskylä, Oulu, Lahti, ja Kuopio alueella. Pääradan varren kaupungit Kerava, Järvenpää ja Hyvinkää ovat myös kasvaneet voimakkaasti viime vuosina ja niihin on valmistunut myös uusia Lumo-vuokra-asuntoja. Myös uudiskohteet vuokrataan Lumo-verkkokaupasta ilman vuokravakuutta.

Etsi uusi koti

Vuokraa itse - maksat vain ensimmäisen kuukauden vuokran

Emme peri itse tehdyn verkkokauppavuokrauksen yhteydessä lainkaan takuuvuokraa tai vuokravakuutta - maksat vain ensimmäisen kuukauden vuokran, ja pääset muuttamaan parhaassa tapauksessa jo heti huomenna.

Muita Lumo-etuja

  • Saat vuokrauksellesi tyytyväisyystakuun: Jos asunto ei vastaa tarpeitasi, voit peruuttaa vuokrauksen maksutta. Palautamme vuokran jo seuraavana arkipäivänä.
  • Myös lemmikit ovat meille tervetulleita - tietenkin!
  • Lumo-asukkaana olet oikeutettu lukuisiin asukasetuihin ja lisäpalveluihin. Mikset helpottaisi muuttoasi esimerkiksi Avainkuriirin tai muuttopalvelun avulla? Muista myös maksuttomat sisustusmaalit, joilla voit tehdä uudesta kodistasi juuri sellaisen, kuin itse haluat!
Etsi uusi koti