Tyytyväisyystakuu

Toivomme, että viihdyt Lumo-verkkokaupasta vuokraamassasi Lumo-asunnossa. Siksi annamme sinulle tyytyväisyystakuun: Se tarkoittaa, että voit peruuttaa verkosta vuokraamasi asunnon vuokrasopimuksen, jos se ei ole sinulle sopiva, ja saat maksamasi varausmaksun tai kuukauden vuokran heti takaisin ilman mitään ylimääräisiä kuluja.

Peruutus onnistuu asuntonäytöllä

Tyytyväisyystakuun avulla voit varmistua, että vuokraamasi asunto on juuri sinun tarpeisiisi sopiva. Kun vuokraat asunnon itse suoraan Lumo-verkkokaupasta, vuokrasopimus tehdään kuvien ja annettujen tietojen perustella, eikä asuntoa pääse katsomaan etukäteen. Siksi annamme mahdollisuuden peruuttaa sopimus asuntonäytön yhteydessä, mikäli asunto ei vastaa antamiamme tietoja tai ole sinulle sopiva.

Asuntonäyttö pyritään järjestämään kolmen arkipäivän kuluessa vuokrasopimuksen solmimisen jälkeen. Uudis- ja peruskorjauskohteiden asuntojen näyttö järjestetään erikseen ilmoitettavana ajankohtana. Mikäli et käy asuntonäytöllä, luovut samalla oikeudestasi peruuttaa vuokrasopimus.

Jos et vuokraa asuntoa suoraan itse verkossa, vaan esimerkiksi myyntineuvottelijan välityksellä, voit yleensä käydä tutustumassa asuntoon ennen sopimuksen allekirjoittamista.

Saat rahasi takaisin välittömästi ja ilman lisäkuluja

Mikäli päätät asuntonäytöllä peruuttaa sopimuksen, palautamme maksamasi ensimmäisen kuukauden vuokran tai varausmaksun kokonaisuudessaan viimeistään seuraavana arkipäivänä, emmekä peri peruutuksesta mitään kuluja.

Lue lisää: Kuinka vuokraaminen tapahtuu?