Tyytyväisyystakuu

Toivomme, että viihdyt Lumo-verkkokaupasta vuokraamassasi Lumo-asunnossa. Siksi annamme sinulle tyytyväisyystakuun. Se tarkoittaa, että voit peruuttaa verkosta vuokraamasi Lumo-asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei ole tarpeisiisi sopiva.

Saat rahasi takaisin välittömästi ja ilman lisäkuluja

Tyytyväisyystakuun avulla voit varmistua, että vuokraamasi asunto on juuri sinun tarpeisiisi sopiva. Kun vuokraat asunnon itse suoraan Lumo-verkkokaupasta, vuokrauspäätös tehdään kuvien ja annettujen tietojen perustella, eikä asuntoa pääse katsomaan etukäteen. Siksi annamme mahdollisuuden peruuttaa vuokrasopimus tutustumiskäynnin yhteydessä, mikäli asunto ei vastaa antamiamme tietoja, tai ei muuten vastaa toiveitasi. Mikäli sopimus peruutetaan, palautamme maksamasi kuukauden vuokran kokonaisuudessaan viimeistään seuraavana arkipäivänä, emmekä peri peruutuksesta mitään kuluja.

Peruutus onnistuu tutustumiskäynnillä

Vuokrasopimuksen peruuttaminen on mahdollista henkilökohtaisen tutustumiskäynnin yhteydessä. Tutustumiskäynti pyritään järjestämään kolmen arkipäivän kuluessa vuokrasopimuksen solmimisen jälkeen. Uudis- ja peruskorjauskohteiden asuntojen tutustumiskäynti järjestetään erikseen ilmoitettavana ajankohtana. Mikäli et käy tutustumiskäynnillä, luovut samalla oikeudestasi peruuttaa vuokrasopimus.

Jos et vuokraa asuntoa suoraan itse verkossa, vaan esimerkiksi asuntohakemuksen kautta, voit yleensä sopia tutustumiskäynnin ennen sopimuksen allekirjoittamista.

Lue lisää: Kuinka vuokraaminen tapahtuu?