Yritysasiakkaille

Tältä sivulta löydät tietoa Lumo-palveluista, jos olet vuokrannut asunnon yrityksen kautta.

Yritysasiakkaan vikailmoitus

Yritysasiakkaana voit tehdä vikailmoituksen kirjautumatta osoitteessa https://my.lumo.fi/yhteystiedot

Siirry sivulle ja klikkaa sieltä ”Löydä huoltoyhtiön yhteystiedot”. Valitse kaupunkisi ja osoitteesi niin saat päivystysnumeron, johon voit soittaa akuuteissa tilanteissa kuten vesivahingoissa. Muissa tapauksissa selaa sivua vielä alaspäin, lisää huoneiston numero ja klikkaa ”Jätä Vikailmoitus”, jolloin pääset yhteystietosi täytettyäsi valitsemaan mitä aihetta viestisi koskee. Näin voimme ohjata vikailmoituksen suoraan asiaa hoitavalle henkilölle. Kirjoita vian kuvaus, lisää tarvittaessa kuva ja lähetä viesti meille.

Haluan vuokrata asunnon yritykselleni

Autamme teitä mielellämme löytämään henkilöstön ja johdon tarpeisiin sopivan asunnon. Täytä yhteydenottolomake täällä.

Lumo-vuokra-asunnot sopivat erinomaisesti myös työsuhdeasunnoiksi. Suomen suurimman yksityisen vuokranantajan asuntovalikoima on monipuolisuudessaan vertaansa vailla. Meillä on asuntoja ympäri Suomen ja kaikissa suurimmissa kaupungeissa, kuten Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä ja Oulussa. Vaihtoehtoja löytyy vaativaankin makuun yksiöistä aina isoihin perheasuntoihin – tietysti hyvien kulkuyhteyksien varrelta, palveluiden läheisyydestä.

Työntekijäni tarvitsee asunnon

Lumo-kodit tarjoavat vaivatonta kaupunkielämistä parhaimmillaan. Saatavillasi on laaja valikoima arkea helpottavia palveluita sekä ainutlaatuisia asukasetuja. Suurin osa Lumo-asunnoista on vuokrattavissa verkkokaupasta heti itse. Jos sopivaa asuntoa ei löydy, voi työntekijä lähettää meille yhteydenottopyynnön ja autamme löytämään juuri sopivan asunnon.

Haluan vuokrata toimitilan