Lemmikit sallittu Lumo-vuokra-asunnoissa

Lemmikit ovat ilman muuta tervetulleita Lumo-vuokra-asuntoihin. Lemmikit ovat perheenjäseniä, olivat ne sitten suuria tai pikkuruisia. Hevosia, poneja tai muita maatilan eläimiä ei tosin ole hyvä tuoda Lumo-kotiin, eikä mieluusti kasvateta omia kanoja saunassa tai parvekkeella. Ihan jo eläinsuojelullisista syistä.

Katso kaikki vapaat Lumo-kodit

Kissa, koira, gerbiili ja papukaija – tervetuloa Lumo-vuokra-asuntoon!

Elämästä ja eläimistä tulee ääniä, ja ne kuuluvat kerrostaloon. On kuitenkin hyvä huolehtia, ettei oma rakas lemmikki häiritse naapureita turhan päiten. Tervetulo-haukut, mau-ut ja tsirpitykset kuuluvat asiaan, niistä ei tarvitse murehtia. Yksinäisyyttään voivottelevan koiran tai kissan olemiseen on hyvä reagoida, tällöin niin eläimen kuin naapurin hyvinvointi kohenee.

Toivotamme kaikenkarvaiset ja -karvattomat lemmikit tervetulleiksi myös uudiskohteisiimme.

Lumo – lemmikit sallittu. Miumau!

Minne sinä ja lemmikkisi haluaisitte muuttaa?

Meillä on vuokra-asuntoja ympäri Suomen ja erityisesti suurempien kaupunkien kuten Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Turku, Jyväskylä, Oulu, Lahti, ja Kuopio alueella. Pääradan varren kaupungit Kerava, Järvenpää ja Hyvinkää ovat myös kasvaneet voimakkaasti viime vuosina ja niihin on valmistunut myös uusia Lumo-vuokra-asuntoja. Meillä on kaiken kaikkiaan noin 35.000 vuokra-asuntoa, joissa lemmikit on sallittu.

Katso myös muut etumme

  • Saat vuokrauksellesi tyytyväisyystakuun: Jos asunto ei vastaa tarpeitasi, voit peruuttaa vuokrauksen maksutta. Palautamme vuokran jo seuraavana arkipäivänä.
  • Myös lemmikit ovat meille tervetulleita - tietenkin!
  • Lumo-asukkaana olet oikeutettu lukuisiin asukasetuihin ja lisäpalveluihin. Mikset helpottaisi muuttoasi esimerkiksi Avainkuriirin tai muuttopalvelun avulla? Muista myös maksuttomat sisustusmaalit, joilla voit tehdä uudesta kodistasi juuri sellaisen, kuin itse haluat
Lue lisää