Uudiskohde / peruskorjattu - Esittely 15.6.2023

Ylismäenkuja 14

Olari, 02200 Espoo

Katso kartalla
 • KerrostaloValmistuminen 1.9.2023
 • Yksiöt19 kpl3035
  Kolmiot34 kpl5865
  Kaksiot7 kpl37,5
 • Esittelyto 15.6. klo 16:10–16:30
  Tervetuloa uudiskohteemme Ylismäenkuja 14 yleisesittelyyn! Esittely vain ennakkoon ilmoittautumalla linkin kautta: https://www.lyyti.in/Ylismaenkuja_14_yleisesittely_3428. Saavuthan paikalle täsmällisesti. Valitettavasti emme pysty siirtämään esittelyä myöhemmäksi koska työmaa alueelle voi kuljettaa vain rajatun määrän henkilöitä kerrallaan. Jos ilmoittautuminen on täynnä, voit ilmoittaa kiinnostuksesi pks-myynti@lumo.fi.

Ylismäenkuja 14

Olarin ja Suurpellon asuinkortteleiden väliin rakentuu 60 uutta Lumo-kotia. Kohteesta löytyy perheille runsaasti kolmioita ja pariskunnille tai sinkuille kaksioita ja yksiöitä. Kodit asettuvat 7-kerroksiseen taloon luonnon lähelle, metsän reunaan. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke.

Pintamateriaalit ovat näissä kodeissa vaalean harmoniset ja ajattomat. Lattiat ovat tammilaminaattia. Keittiöt ovat valkoisia ja työtasoon sekä välitilaan tulee marmorikuvioinen laminaatti. Viimeisen silauksen tekee kullanväriset nuppivetimet. Kylpyhuoneet ovat värimaailmaltaan valko-harmaat.

Yhteiseen käyttöön tulee kaksi talosaunaa ja kerhotila, jota voi käyttää vaikkapa oman olohuoneen jatkeena perhejuhliin. Lisäksi kohteeseen tulee pesula ja kolme kuivaushuonetta. Jokaisella asunnolle kuuluu oma erillinen irtainvarasto. Autopaikkoja on saatavilla kannenalaisessa pysäköintihallissa ja erillisessä pysäköintitalossa.

Ympäristöystävällisyys korostuu tässä kohteessa, sillä talo on A-energialuokassa ja kiinteistön tarvitsemaa sähköä tuotetaan osittain aurinkopaneeleilla.

Espoon keskuspuisto ympäröi aluetta useasta suunnasta tarjoten luonnonrauhaa ja monipuolisia ulkoilumahdollisuuksia. Keskuspuistossa sijaitsee myös koirapuisto lemmikkien omistajien iloksi ja lapsia ilahduttaa alueen upea Angry Birds -leikkipuisto. Päiväkoti ja koulu sijaitsevat kävelymatkan päässä. Päivittäiset ostokset sujuvat kätevästi esimerkiksi noin kilometrin päässä sijaitsevassa Suuriksessa, josta löytyy monipuolisesti erilaisia kauppoja ja palveluita. Lyhyen bussimatkan päästä löytyy myös kauppakeskus Iso Omena, josta löytyy kattavasti erilaisia palveluita. Kulkuyhteydet ovat myös hyvät; bussipysäkki löytyy noin 200 metrin päästä ja lähin metroasema muutaman kilometrin päästä Niittykummusta.

Näissäkin Lumo-kodeissa nopea 100 Mbit netti sisältyy vuokraan ja lemmikit ovat aina tervetulleita.

Tutustu tarkemmin kohteen materiaaleihin: Lumo.fi/ylismaenkuja14-materiaalit

 

Sixty new Lumo homes are being built between the residential blocks of Olari and Suurpelto. There will be a large number of three-room apartments for families, and two-room apartments and singles for couples and people living alone. The homes will be in a seven-storey house close to nature on the edge of the forest. All apartments benefit from glazed balconies.

The surface materials in these homes are light, harmonious and timeless. The floors are made of oak laminate. The kitchens are white and the countertop and backsplash will be finished with a marble-patterned laminate. The gold-coloured handles add the final touch. The bathrooms have a white-grey colour scheme.

There will be two saunas and a club room for shared use, which can be used, for example, as an extension of your own living room for family celebrations. There will also be a  laundry room and three drying rooms in the building. Each apartment will have its own separate storage. Parking spaces will be available in the covered parking hall and in the separate parking facility.

This property emphasises environmental friendliness, as the house is in energy class A and the electricity needed by the property is partly produced with solar panels.

Espoo Central Park surrounds the area from many directions, offering the peace of nature and diverse opportunities for outdoor activities. Central Park also has a dog park for pet owners, and children can enjoy the great Angry Birds playground. A day care centre and a school are located within walking distance. Daily shopping can be conveniently taken care of, for example, in Suuris, located about one kilometre away, where you can find a wide variety of shops and services. A short bus ride takes you to the Iso Omena shopping centre, which features a wide range of services. The transport links are also good: the bus stop is about 200 metres away and the nearest metro station is just a few kilometres away in Niittykumpu.

In these Lumo homes, too, high-speed 100 Mbit internet is included in the rent, and pets are always welcome.

 • Rakennustyyppi
  Kerrostalo
 • Valmistuminen
  1.9.2023
 • Energialuokka
  B
 • Varallisuusrajoitettu
  Ei
 • Hissi
  Kyllä
 • Antennijärjestelmä
  Kaapeli-TV (DVB-C): DNA
 • Laajakaista
  DNA 100 Mbit/s
 • Savuton talo
  Talo on savuton. Tupakointi asunnoissa, parvekkeilla ja talon yhteistiloissa on kielletty. Tupakointipaikka löytyy piha-alueelta.
 • Autopaikat
  Autopaikan tiedustelut: Autopaikkojen vuokrauksesta yhteys Lumo-asiakaspalveluun / For parking space rental, please contact Lumo customer service, +358 20 508 5000, asiakaspalvelu@lumo.fi
 • Talon yhteiset tilat
  Pyörävarasto, kerhohuone, talosauna, pesutupa, kuivaushuone, irtainvarasto, väestönsuoja

Olari

Olari sijaitsee Etelä-Espoossa Länsiväylän pohjoispuolella erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Alueelta löytyvät kaikki peruspalvelut kuten kauppa, posti, apteekki sekä useita päiväkoteja ja kouluja. Iso Omena -kauppakeskukseen, josta löytyy satoja erilaisia liikkeitä, on matkaa vain noin kilometri. Olari rajoittuu Kokinmetsään, joka tarjoaa loistavat ulkoilumahdollisuudet.

Lumo-kodit tarjoavat laajan valikoiman vuokra-asuntoja Espoossa. Jos Olari alueena kiinnostaa, kannattaa tutustua myös esimerkiksi läheisiin Matinkylän vuokra-asuntoihin ja Niittykummun vuokra-asuntoihin.

Espoo

Espoo on hyvien palveluiden ja loistavan sijainnin vehreä kaupunki. Se sijaitsee aivan Helsingin naapurissa meren rannalla. Kaupunki on tunnettu siitä, että siellä sijaitsevat Suomen yrityselämän peruspilarit: usean suuryrityksen pääkonttori sekä Otaniemen kampus. Espoossa uusin teknologia ja kehitys kohtaa vehreän ja luonnonläheisen asumisen.

Espoossa ei ole yhtä suurta keskustaa, vaan se on jakaantunut useampaan pieneen kaupunkikeskukseen, mikä tekee siitä erityislaatuisen kaupungin. Jokainen kaupunkikeskus on omaleimainen ja pidetty juuri sellaisena kuin se on.

Kaupunkikeskusten välillä on tehokas julkisen liikenteen verkosto. Espoosta pääsee länsimetron ansiosta kätevästi Helsinkiin ja myös pohjoiseen päin pääsee liikkumaan nopeasti junalla tai bussilla. Lisäksi moottoritiet kulkevat Espoon läpi molempiin suuntiin.

Väljää asumista luonnonläheisessä ympäristössä

Espoossa asutaan eniten kerrostaloissa. Talot eivät kuitenkaan ole liian ahtaasti rakennettu, vaan niiden ympärillä on tilaa hengittää. Suurimmassa osassa Espoon asuinalueita on upeita vehreitä ulkoilualueita ja lenkkimaastoja. Ne ovat vapaasti espoolaisten käytettävissä. Keskuspuisto on kooltaan jopa 900 hehtaaria ja Nuuksion kansallispuisto vielä suurempi.

Vaikka espoolainen asuu kaupunkimaisessa ympäristössä pääkaupungin vieressä, niin hän pääsee tarvittaessa myös metsään hiljentymään muutamassa minuutissa. Lisäksi Espoossa on lukuisia järviä, jotka varsinkin kesällä luovat ihanaa tunnelmaa tähän kaupunkiin.

Lumo-vuokra-asunnot Espoossa

Lumo-vuokrakoteja on tarjolla Espoossa moneen tarpeeseen. Vuokra-asuntoja on tarjolla niin yksin asuville, pariskunnille kuin perheillekin. Lumo-vuokra-asunnot sijaitsevat eri puolilla Espoota erilaisilla asuinalueilla.

Vuokra-asunto länsimetron varrella

Länsimetro yhdistää useat Espoon asuinalueet kätevästi toisiinsa sekä tietenkin Helsinkiin. Espoon puolella metropysäkkejä on Matinkylässä, Niittykummussa, Tapiolassa, Otaniemessä ja Keilaniemessä.

Matinkylä on yksi suurimmista Espoon kaupunkikeskustoista. Tunnetuin Matinkylän vetonaula on kauppakeskus Iso Omena, jossa on satoja liikkeitä. Vieressä ovat myös viihtyisät asuinalueet Olari ja Niittykumpu. Puutarhakaupunkina tunnettu Tapiola on persoonallinen sekoitus kaupunkimaisuutta ja vehreyttä kävelykeskustoineen ja puistoineen. Opiskelijoiden tukikohta Otaniemi on eloisa paikka asua.

Uudenaikaista asumista Espoossa

Monet Espoon Lumo-vuokra-asunnoista sijaitsevat melko uusissa kerrostaloissa. Esimerkiksi Suurpelto on uudenaikainen ja erittäin innovatiivinen asuinalue, jossa esimerkiksi koko asuinalueen kierrätysjärjestelmä on rakennettu maan alle.

Laaksolahden alue puolestaan tarjoaa loistavia ulkoilumahdollisuuksia, ja Laaksolahden arvostetun alueen Lumo-asunnot sijaitsevat nykyaikaisissa ja toimivissa kerrostaloissa.

Vuokra-asumista palveluiden äärellä Leppävaaran alueella

Leppävaara sijaitsee lähellä Helsingin rajaa, ja on kuuluisa korkeasta Leppävaaran tornistaan. Leppävaarassa on paljon työpaikkoja, ja alue on vilkkaan liikenteen keskus. Kauppakeskus Selloon tulee ihmisiä ostoksille pidempienkin matkojen takaa. Kilo ja Karakallio sekä Vermonniitty sijaitsevat lähellä Leppävaaran palveluita.

Kaupunkimaista asumista Espoon keskellä

Espoon keskus on tiiviimmin rakennettu asuinalue nimensä mukaisesti Espoon keskiosassa. Siellä on hyvät palvelut, ja sieltä on nopeat liikenneyhteydet joka suuntaan. Espoon keskuksessa sijaitsee muun muassa kauppakeskus Entresse, uimahalli, liikuntahalli ja kirjasto. Lumo-vuokra-asunnot sijaitsevat tyylikkäissä taloissa lähellä Entressen kauppakeskusta.

Espoon keskuksen asukkaat voivat myös nauttia läheisen Nuuksion kansallispuiston erinomaisista ulkoilumahdollisuuksista. Suvelan alueelta aivan Espoon keskuksen vierestä löytyy monia Lumo-vuokra-asuntoja. Alueella on oma koulu sekä omat päiväkodit. Tuomarilan Lumo-vuokra-asunnot sijaitsevat luonnonläheisesti, mutta silti vain kivenheiton päässä Espoon keskuksen palveluista.

Vuokra-asumista veden äärellä

Espoossa on runsaasti rantaviivaa, ja merellisistä maisemista pääsee nauttimaan monella eri asuinalueella.

Kivenlahti ja Saunalahti ovat miellyttäviä asuinalueita Länsi-Espoossa aivan meren äärellä. Vieressä ja lähellä merta ovat myös Espoonlahti, Soukka ja Tillinmäki.

Haukilahti on arvostettu asuinalue hieman idemmässä. Haukilahdessa pääsee nauttimaan rannan lenkkipoluista, uimisesta ja viihtyisistä rantakahviloista. Matinkylä ja Nuottalahti uimarantoineen ovat myös mukavia alueita lähellä merta.

Rauhallista lähiöelämää Espoossa

Espoossa on paljon viihtyisiä rauhallisia lähiöitä, joissa saa nauttia hiljaisista kaduista, mutta palvelut ovat silti nurkan takana.

Ymmersta kuuluu Espoon rauhallisimpiin alueisiin. Se sijaitsee aivan Kauniaisten vieressä, ja siellä on tarjolla eri kokoisia Lumo-vuokra-asuntoja. Karvasmäen asuinalue lähellä Kauniaisia tarjoaa vuokra-asuntoja pientaloissa erittäin rauhallisessa ympäristössä. Järvenperässä ja Nöykkiössä pääsee myös nauttimaan omasta rauhasta.

Mukavuudet & Lumo-edut

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita.

Pyrimme tarjoamaan asukkaillemme koko ajan uusia arkea parantavia asukasetuja, sekä kehitämme asukkaan sähköistä My Lumo -palvelua.

Tutustu etuihin