Omilla kulmilla

Yhdessä tekemisessä on voimaa ‒ Vantaan Veromiehessä polkaistiin kesä käyntiin pihajuhlien merkeissä

Tuulessa heiluvat ilmapallot, iloinen musiikki ja värikkäät viirit loivat juhlavan kesätunnelman Lumo-talojen asukkaiden yhteisiin pihajuhliin Vantaan Veromiehessä.

235x174

Pyhtäänkorventie 25 aurinkoinen piha täyttyi hymyilevistä Lumo-asukkaista, kun naapuruston asukkaat kokoontuivat viettämään yhteistä aikaa helteisenä kesälauantaina.

Isännöitsijän ja Lumo-tiimin vetäjän ideoimassa pihatapahtumassa oli nähtävää ja koettavaa niin vanhemmille, kuin perheen pienemmillekin. Kaikki pääsivät pyörittämään Lumo-onnenpyörää, jossa jokaisella numerolla sai voiton. DJ piti huolen siitä, että tanssahdeltavaa musiikkia soi läpi tapahtuman. Suomihitit pistivätkin jalat notkumaan.

Hodarifillarin gourmet-hodarit ja kerhohuoneesta löytyneet virvokkeet sekä munkit ja jäätelö maittoivat juhlakansalle. Mikä olisikaan parempi tapa viettää helteistä kesäpäivää, kuin nauttia herkuista omalla kotipihalla hyvässä seurassa.

Taikuri Matias Husgafvelin taikurointi ihastutti erityisesti pihan pienimpiä.

Lapset pääsivät ihailemaan taikuri Matias Husgafvelin jonglööraustaitoja. Taikurin taidot eivät suinkaan loppuneet jonglööraukseen, sillä hän taituroi lapsille myös eri värisiä ilmapalloeläimiä. Kasvotkin saivat väriä kasvomaaleista, kun kasvomaalaaja oli valmiina taiteiluun niin lapsille kuin aikuisillekin.

Pihajuhliin olivat tervetulleita myös karvaiset Lumo-asukkaat.

Yhdessä tekemisessä on voimaa

Viime vuonna loppukesä hyvästeltiin Venetsialaisten merkeissä, tänä vuonna Lumo-tiimin vetäjä Tarja Leppänen ja isännöitsijä Janet Heiman olivat ideoineet tapahtuman kesän alkamisen merkiksi.

”Olen todella onnellinen siitä, että olemme voineet isännöitsijän kanssa miettiä ja vaihdella mielipiteitä erilaisista vaihtoehdoista tähän tapahtumaan liittyen. Meillä on Janetin kanssa todella hyvä kemia ja keskinäinen ymmärrys. Meidän ajatuksemme täydentävät toisiaan – toinen sanoo sen, mitä toinen on juuri ehtinyt ajatella” Leppänen naurahtaa.

”Tällaiset isommat, useamman talon juhlat kokoavat ihmisiä mukavasti yhteen. Yhdessä tekemisessä on voimaa”, jatkaa Leppänen.

Kuvassa Lumo-kotien Maisa Jaaksola, Marjo Pulkkanen, Minna Jones, Samuli Hulkkonen, Janet Heiman ja Aleksi Sainio.

Lumo-asukkaiden yhteinen kesäjuhla järjestettiin Pyhtäänkorventie 25:n asukaspihalla. Mukaan oli kutsuttu samasta naapurustosta myös Pyhtäänkorvenkuja 4 ja 6 sekä Pyhtäänkorventie 21 asukkaat.


Lumo-tiimi on porukka Lumo-talon asukkaita, joka järjestää kivaa tekemistä ja toimintaa koko talon väelle. Lumo-tiimi on oman talon hupijoukot, johon pääsee mukaan jokainen yhteisestä tekemisestä kiinnostunut – jäsenmäärää ei ole rajattu. Lue lisää Lumo-tiimin toiminnasta täältä.

Vuokraa Lumo-koti ja tee siitä omasi!Vuokraa Lumo-koti ja tee siitä omasi!

Koti on enemmän kuin neliöt, joissa asumme. Se on myös tärkeät kulmat niiden ympärillä. Löydä omaan elämäntapaasi sopiva koti verkkokaupastamme tai anna meidän löytää sinulle koti, jossa viihdyt pitkään.

Koti on enemmän kuin neliöt, joissa asumme. Se on myös tärkeät kulmat niiden ympärillä. Löydä omaan elämäntapaasi sopiva koti verkkokaupastamme tai anna meidän löytää sinulle koti, jossa viihdyt pitkään.

Tutustu ja ihastu