Talotarinoita

Helppohoitoisia Lumo-koteja Hyvinkäälle

Hyvinkään keskustan tuntumaan valmistuvat Lumo-kodit sijaitsevat rauhallisella alueella lähellä luontoa.

235x174

Värimestarinkaari 3

Värimestarinkaari 3:een valmistuu kaksi viisikerroksista taloa, joissa on yhteensä 49 savutonta asuntoa. Asunnoista 15 on yksiöitä, joissa on ranskalainen parveke. Suurin osa asunnoista on parvekkeellisia kaksioita, joista useimmissa on sauna. Taloihin valmistuu lisäksi viisi kolmiota. Alimman kerroksen asunnoissa on terassi. Vaaleasävyisten ja valoisien asuntojen pintamateriaalit ovat helppohoitoisia. Lattiamateriaaliksi on valittu harmaansävyinen laminaatti ja seinät ovat valkoiset. Keittiössä on muun muassa astianpesukone ja keraaminen liesi. Laatoitetut kylpyhuoneet ovat tilavia ja niissä on lattialämmitys.

Uudet asunnot rakentuvat rauhalliselle alueelle, jonka ympäristössä on hyvät ulkoilumahdollisuudet. Metsään rajoittuvaa piha-aluetta koristavat istutukset ja pihalla on pieni leikkialue lapsille. Asumisviihtyvyyttä lisää riittävä määrä auto- ja autokatospaikkoja.

Lue lisää talosta ja vuokraa

Palvelut

Värimestarinkaaren Lumo-kodit sijaitsevat alle kilometrin päässä monipuolisia palveluja tarjoavasta Kauppakeskus Willasta, lähimmästä koulusta ja päiväkodista. Rautatieasemalle on matkaa kilometrin verran. Kulkuyhteydet palveluiden äärelle ovat hyvät, ja matka taittuu nopeasti omalla autolla.

Koska voi muuttaa

Ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan Värimestarinkaari 3:een 1.7.2017

Kenelle

Kaikille helppoa asumista ja palvelujen läheisyyttä arvostaville ja luonnonläheisessä ympäristössä viihtyville.

Kodit

1h+kt, ranskalainen parveke, 31 m2

2h+kk, lasitettu parveke, 38 m2

2h+kt+s, lasitettu parveke, 43,5-53 m2

2h+k+s, lasitettu parveke, 59,5 m2

3h+kt+s, lasitettu parveke, 68 m2

Vuokraa Lumo-koti ja tee siitä omasi!Vuokraa Lumo-koti ja tee siitä omasi!

Koti on enemmän kuin neliöt, joissa asumme. Se on myös tärkeät kulmat niiden ympärillä. Löydä omaan elämäntapaasi sopiva koti verkkokaupastamme tai anna meidän löytää sinulle koti, jossa viihdyt pitkään.

Koti on enemmän kuin neliöt, joissa asumme. Se on myös tärkeät kulmat niiden ympärillä. Löydä omaan elämäntapaasi sopiva koti verkkokaupastamme tai anna meidän löytää sinulle koti, jossa viihdyt pitkään.

Tutustu ja ihastu