Minne haluaisit muuttaa?
 • Värimestarinkaari 3, Hyvinkää

  Voit saada asunnon mikäli varallisuutesi ei ylitä rajoja. Lue lisää ›

  Vuokran suuruus

  0

  Asunnon koko
  m2
  m2
  Asunnon tyyppi
  Ominaisuudet
  Lähellä asuntoa tulisi olla
  Näytä

  Voit saada senioriasunnon mikäli olet yli 55-vuotias. Lue lisää ›

  Voit saada asunnon mikäli varallisuutesi ei ylitä rajoja. Lue lisää ›

  Luo hakuvahti

  Vuokra-asunnot Värimestarinkaari 3, Hyvinkää

  Hakuehdoillasi löytyi 2 asuntoa

  1. Värimestarinkaari 3 B 37Hyvinkää, Hyvinkää

   • 683 €/kk
   • 3/5 kerros
   • 1H+KT, 31,5

   Vapautuu 1.12.2021

  2. Värimestarinkaari 3 B 42Hyvinkää, Hyvinkää

   • 706 €/kk
   • 4/5 kerros
   • 1H+KT, 31,5

   Vapautuu 1.1.2022

  3. Lumo Black Week -kodit: -300 euroa kuukauden vuokrasta!

  4. Anna meidän auttaa!

   Etsimme mielellämme sinulle sopivan kodin.

  Luo hakuvahti, niin saat tiedon vapautuvista kodeista suoraan sähköpostiisi ensimmäisenä!

  Tee hakuvahti

  Hyvinkää

  Hyvinkää on mukavan kokoinen, monipuolinen ja vehreä asuinkaupunki Uudellamaalla.

  Pääkaupunkiseudun läheisyys vaikuttaa positiivisesti Hyvinkääseen, ja useat hyvinkääläiset käyvät pääkaupunkiseudulla töissä. Kulkuyhteydet ovat hyvät joka suuntaan, ja rautatien ansiosta junalla pääsee kulkemaan molempiin suuntiin nopeasti. Hyvinkäällä on kattavat palvelut asukkailleen, ja luonto on lähellä jokaista.

  Vanha rautatiekaupunki

  Hyvinkää alkoi kehittyä aikoinaan rautatien ympärille, kun Helsingistä Hämeenlinnaan vievää rautatietä rakennettiin. Rautatien rakentamisen keskuspaikka perustettiin Hyvinkään asumattomalle metsäseudulle vuonna 1857. Työväestön asuttama taajama kasvoi rautatieaseman ja villatehtaan ympärille vähitellen vuosien saatossa. Hyvinkäästä tuli kaupunki vuonna 1960.

  Vehreä järvikaupunki

  Hyvinkäällä on kuusi yli sadan hehtaarin kokoista järveä sekä lisäksi useita kymmeniä pienempiä järviä. Hyvinkäällä on myös useita luonnonsuojelualueita, ja ulkoilumaastot ovat joka puolella kaupunkia todella hyvät. Ridasjärvi, Ritasaarensuo sekä Järvisuo tarjoavat hienot puitteet ulkoiluun ja retkeilyyn.

  Mukavaa tunnelmaa Hyvinkään keskustassa

  Hyvinkään tunnetuin rakennus on Hyvinkään keskustassa sijaitseva kolmionmuotoinen männystä ja betonista rakennettu Hyvinkään kirkko, joka on Aarno Ruusuvuoren suunnittelema ja peräisin vuodelta 1961. Myös Rautatiemuseo on paikka, jossa Hyvinkäällä asuvat sekä vierailijat käyvät mielellään. Kauniit vanhat puutalot elävöittävät mukavasti keskustaa. Kaiken kaikkiaan kaupungin keskusta on hyvin kompakti sekä toimiva, ja siellä järjestetään paljon erilaisia tapahtumia hyvinkääläisten iloksi. Hyvinkää on saanut toimivasta keskustastaan myös tunnustusta, sillä vuonna 2015 se sai valtakunnallisen "Paras kaupunkikeskusta" -palkinnon.

  Lumo-vuokra-asunnot Hyvinkäällä

  Hyvinkään pikkukaupungissa on helppoa asua. Lumo-vuokra-asuntoja on tarjolla niin keskustassa kuin vähän kauempanakin. Hyvinkään Lumo-asunnot sopivat moneen tarpeeseen, niin perheille kuin pariskunnille ja yksin asuville. Kaikki Hyvinkään Lumo-vuokrakodit sijaitsevat hyvillä paikoilla kulkuyhteyksien sekä palvelujen lähellä. Hyvinkäällä pääsee liikkumaan helposti auton lisäksi myös pyöräillen tai julkisella liikenteellä.

  Tehdas - viihtyisä alue keskustassa

  Tehdas on historiallinen entisen Villatehtaan alueelle muodostunut asuinalue aivan Hyvinkään keskustassa. Siellä on paljon viehättäviä vanhoja puutaloja, ja samalla sinne rakennetaan uusia taloja. Tehtaan alueella voi asua modernissa Lumo-vuokra-asunnossa palvelujen välittömässä läheisyydessä aivan kauppakeskus Willan vieressä. Willasta löytyy kattavat palvelut ostosmahdollisuuksineen, ja alueella on myös päiväkoteja sekä omat koulut. Hyvinkään juna-asema sijaitsee puolentoista kilometrin päässä Tehtaasta.

  Hangonsilta – uusi kaupunginosa palvelujen kainalossa

  Hangonsilta on rakenteilla oleva, tulevaisuudessa 2000 asukkaan kotipaikka aivan keskustan palvelujen kupeessa. Juna-asema on kävelyetäisyydellä ja autollakin on sujuvat yhteydet joka suuntaan. Hangonsiltaan tulee Hyvinkään kattavin opiskelutarjonta sekä liikunta- ja kulttuuritarjontaa yhden katon alle Hangonsilta-taloon. Lumo-vuokrakoteja valmistuu Hangonsiltaan Astreankadulle keväällä 2020. Vuokra-asunnot ovat moderneja ja laadukkaita. Lisää infoa alueesta ja palveluista löydät osoitteesta Hangonsilta.fi.

  Mustamännistö - viihtyisä asuinalue parin kilometrin päässä keskustasta

  Mustamännistön viihtyisä asuinalue sijaitsee kahden kilometrin päässä Hyvinkään keskustasta. Mustamännistön Lumo-vuokra-asunnoissa pääsee asumaan idyllisissä Museoviraston suojelemissa perinteisissä kerrostaloissa hyvien ulkoilumahdollisuuksien äärellä. Mustamännistössä on myös omat koulut ja päiväkodit sekä päivittäistavarakauppa.