Senioriasumista Lumo-kodissa

Turvallista ja helppoa vuokra-asumista kaikkiin elämänvaiheisiin
Olemme luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa vuokrakoteja jo yli viidenkymmenen vuoden kokemuksella. Tarjoamme erinomaisia asumisvaihtoehtoja myös senioreille: valikoimastamme löytyy runsaasti taloja ja asuntoja, joissa on otettu huomioon liikkumisen helppous, ja monissa taloissa on tiloja asukkaiden yhteiseen ajanviettoon ja aktiviteetteihin. Lisäksi runsas palveluvalikoimamme helpottaa senioriasujan arkea.

Senioriasumista uudiskohteessa

Kaikki Suomessa rakennettavat uudet kerrostalot ovat esteettömiä, koska rakentamista koskevat tarkat esteettömyysmääräykset. Kaikkiin vähintään kolmikerroksisiin taloihin rakennetaan hissi, ja kulku sisäänkäynneille, jätehuoneeseen ja yhteisiin tiloihin tehdään esteettömäksi. Myös asuntojen keittiöt, eteiset sekä pesutilat tehdään tilaviksi. Upeat uudiskohteemme sopivat siis loistavasti myös senioreille!

Katso kaikki uudiskohteet

Arkea helpottavia palveluita

Asukkaamme ovat meille tärkeitä, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään asumista ja palveluitamme asukkaiden palautteen mukaan. Monipuoliset asumisen palvelumme tekevät myös senioriasukkaan arjesta vaivattomampaa.

Lue lisää Lumo-palveluista

Aktiivista asukastoimintaa

Tuemme asukkaiden yhteisöllisyyttä ja asukastoimintaa, kuten yhteisiä retkiä, harrastustoimintaa ja tapahtumia, jota talojen aktiiviset Lumo-tiimit järjestävät. Jokainen on tervetullut mukaan asukastoimintaan!

Lue lisää Lumo-tiimeistä

Lumo-Senioriasunnot

Monipuoliseen vuokra-asuntotarjontaamme kuuluvat myös yli 55-vuotiaille suunnitellut vuokrakodit, jotka sijaitsevat esimerkiksi vanhuspalveluja tarjoavissa palvelukeskuksissa tai niiden läheisyydessä. Asunnoissa ja taloissa on otettu huomioon liikkumisen helppous ja esteettömyys, ja lisäksi taloissa on tiloja asukkaiden yhteiseen ajanviettoon. Kaikissa taloissa on hissit. Asunnot ja talojen yhteistilat ovat savuttomia.

Lumo-senioriasunnon voi saada henkilö, joka on iältään yli 55-vuotias.

Katso vapaat Lumo-senioriasunnot

Ota yhteyttä

Lisätietoja seniorikodeista saat myös asiakaspalvelustamme
Ota yhteyttä asiakaspalveluun tämän sivun oikeasta reunasta avautuvan chatin kautta tai My Lumo -palvelussa, jos olet jo Lumo-asukas.

Palvelemme sinua myös puhelimitse 020 508 5000 (8,4 snt / min)

Asiakaspalvelun aukioloajat:
Puhelin: Ma–ke ja pe 9–15, to 10-16
Lumo.fi chat: Ma–pe klo 8–22 ja la 10–18

Jätä palvelupyyntö
Voit halutessasi myös jättää palvelupyynnön, jolloin autamme sinua löytämään toiveitasi vastaavan kodin. Täytä tiedot, jätä hakemus ja olemme sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä mahdollisimman pian sopivan asunnon löydyttyä.

Jätä palvelupyyntö

Yritysnumeroomme 020 508 5000 soittaminen maksaa 8,4 senttiä/minuutti. Nauhoitamme kaikki puhelut asiakaspalvelumme laadun kehittämiseksi. Muihin yritysnumeroihimme (020 508 xxxx) soittaminen maksaa yrityshinnoittelun mukaisesti kotimaan lankapuhelimesta soitettaessa 8,35 senttiä/puhelu + 7,02 senttiä/minuutti ja matkapuhelimesta 8,35 senttiä/puhelu + 17,17 senttiä/minuutti.