Lumo-senioriasunnot

Turvallista ja helppoa vuokra-asumista kaikkiin elämänvaiheisiin

Olemme luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa vuokrakoteja jo yli viidenkymmenen vuoden kokemuksella. Monipuoliseen vuokra-asuntotarjontaamme kuuluvat myös yli 55-vuotiaille suunnitellut vuokrakodit, jotka sijaitsevat esimerkiksi vanhuspalveluja tarjoavissa palvelukeskuksissa tai niiden läheisyydessä. Asunnoissa ja taloissa on otettu huomioon liikkumisen helppous ja taloissa on tiloja asukkaiden yhteiseen ajanviettoon. Kaikissa taloissa on hissit. Asunnot ja talojen yhteistilat ovat savuttomia.

Aktiivista asukastoimintaa
Asukkaamme ovat meille tärkeitä, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään asumista ja palveluitamme asukkaiden palautteen mukaan. Tuemme myös asukastoimintaa, kuten yhteisiä retkiä, harrastustoimintaa ja tapahtumia, jota talojen aktiiviset Lumo-tiimit järjestävät. Jokainen on tervetullut mukaan asukastoimintaan!T

Lumo-seniorasunnon voi saada henkilö, joka on iältään yli 55-vuotias.

Katso kaikki Lumo-senioriasunnot

Ota yhtettä

Lisätietoja seniorikodeista saat myös asiakaspalvelustamme:
• Ma-ke, pe 8-16, to 9.30-16
• Puh. 020 508 5000
• Sähköposti: asiakaspalvelu@lumo.fi

Yritysnumeroomme 020 508 5000 soittaminen maksaa 8,4 senttiä/minuutti. Nauhoitamme kaikki puhelut asiakaspalvelumme laadun kehittämiseksi. Muihin yritysnumeroihimme (020 508 xxxx) soittaminen maksaa yrityshinnoittelun mukaisesti kotimaan lankapuhelimesta soitettaessa 8,35 senttiä/puhelu + 7,02 senttiä/minuutti ja matkapuhelimesta 8,35 senttiä/puhelu + 17,17 senttiä/minuutti.