Talotarinoita

Koti luonnon rauhasta Asolasta

Vantaalle valmistuu avaria Lumo-koteja kauniiden luonnonmaisemien äärelle.

235x174

Elmontie 11

Vantaan Asola on kasvava asuinalue, johon valmistuvat Elmontie 11:n kodit ovat korttelin ensimmäiset. Pääosin omakotialueista muodostuva Asola sijaitsee Koivukylän pohjoispuolella, Rekolaa vastapäätä.

Elmontielle nousee kaksi uutta Lumo-taloa, joissa kummassakin on viisi kerrosta ja yhteensä 72 kotia. Kaikki kodit on varustettu reilun kokoisella lasitetulla parvekkeella ja ne ovat

täysin savuttomia, samoin myös taloyhtiön yhteiset tilat. Perheiden pienimmille on piha-alueella oma leikkipaikkansa.

Asolan Lumo-kotien pohjat ovat selkeitä ja avaria. Avokeittiö on yhdistetty olohuoneeseen, josta löytyy ruokapöydälle luonteva paikka. Keittiön varusteisiin kuuluvat keraaminen liesi, astianpesukone ja jääkaappi-pakastin. Keittiökalusteet ovat valkoisia ja työtaso on väritykseltään harmaa. Välitilan laatta on vaalean harmaa. Lattiamateriaaliksi on valittu tammensävyinen laminaatti ja seinät sekä katot ovat valkoisia. Kylpyhuoneen lattia ja tehosteseinä ovat tumman harmaita, ja huoneessa on valkoinen seinälaatta.

Talon viereisessä paikoitushallissa olevat lämmityspistorasioin varustetut autopaikat sijaitsevat kansitasolla sekä sen alapuolella.

Lue lisää talosta

Palvelut

Asola kuuluu pääradanvarren taajamiin. Kauppoihin ja lähimpään kouluun on noin kilometrin pituinen matka. Hyvät ulkoilureitit löytyvät aivan Elmontien vierestä. Asuinaluetta ympäröivät laajat metsäalueet.

Koska

Elmontien kaksi uutta taloa ovat viimeistelyä vaille valmiita. Asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin Lumo-koteihin 27.2.2017.

Kenelle

Luonnon rauhaa kaipaaville lapsiperheille, pariskunnille tai sinkuille.

Vuokraa Lumo-koti ja tee siitä omasi!Vuokraa Lumo-koti ja tee siitä omasi!

Koti on enemmän kuin neliöt, joissa asumme. Se on myös tärkeät kulmat niiden ympärillä. Löydä omaan elämäntapaasi sopiva koti verkkokaupastamme tai anna meidän löytää sinulle koti, jossa viihdyt pitkään.

Koti on enemmän kuin neliöt, joissa asumme. Se on myös tärkeät kulmat niiden ympärillä. Löydä omaan elämäntapaasi sopiva koti verkkokaupastamme tai anna meidän löytää sinulle koti, jossa viihdyt pitkään.

Tutustu ja ihastu