Senioriasunnot

Viihtyisiä vuokrakoteja yli 55-vuotiaille

Meiltä löydät kodin kaikkiin elämäntilanteisiin. Monipuoliseen asuntotarjontaamme kuuluvat myös yli 55-vuotiaille suunnitellut vuokrakodit, jotka sijaitsevat esimerkiksi vanhuspalveluja tarjoavissa palvelukeskuksissa tai niiden läheisyydessä. Asunnoissa ja taloissa on otettu huomioon liikkumisen helppous ja taloissa on tiloja asukkaiden yhteiseen ajanviettoon. Kaikissa taloissa on hissit.

Hae asukkaaksi täyttämällä hakemus asuntohaun kautta. Asuntohaun kautta pääset myös katsomaan lisätietoja taloista.

Lisätietoja seniorikodeista saat myös asiakaspalvelustamme:

Ma-ke, pe 8-16, to 9.30-16
Puh. 020 508 5000
Sähköposti:

Katso tästä kaikki seniorikodit

Asiat mallillaan

Meillä on hyvä asua. Asukkaamme ovat meille tärkeitä ja haluamme olla luotettava sekä turvallinen vuokranantaja. Talomme ovat tunnettuja mm. aktiivisesta asukastoiminnasta, joka on asukkaiden omaehtoista yhteistoimintaa. Aktiiviset talotoimikunnat järjestävät muun muassa yhteisiä retkiä ja harrastustoimintaa. Jokainen on tervetullut mukaan asukastoimintaan.

Vakuusmaksu on vain 250 euroa. Osassa asunnoistamme on myös 10 Mbit/s laajakaistayhteys, joka sisältyy vuokraan. Asunnot ja talojen yhteistilat ovat savuttomia.

Muuta meille!


Espoo,
Leppävaara

ruusutorpantie.jpg

Ruusutorpantie 1

Vuonna 2000 valmistuneessa talossa on huomioitu esteetön kulku. Asukkaiden käytössä on mukavasti yhteistiloja sekä viihtyisä ja turvallinen piha-alue. Talossa on aktiivista asukastoimintaa.

LUE LISÄÄ JA HAE ASUNTOA

Helsinki,
Viikki

Helsinki_136_150611_Agronominkatu 7_005.jpg

Agronominkatu 7

Vehreään Viikkiin, kirkon viereen, on valmistunut vuoden 2011 huhtikuussa Palvelutalo Hoiva Viikki. Asukkaiden käytössä ovat ruokailu-, kuntoilu- ja harrastetilat sekä kolme kaunista puutarhapihaa ulkoiluun.

LUE LISÄÄ JA HAE ASUNTOA

Järvenpää,
Pöytäalho

Vaarinkatu 10.jpg

Vaarinkatu 10

Pöytäalho sijaitsee keskeisellä paikalla keskustan tuntumassa ja kaikki keskustan palvelut, Järvenpään rautatieasema sekä linja-autopysäkit sijaitsevat kävelymatkan etäisyydellä. Talot ovat valmistuneet vuonna 1997 Myllytien terveyskeskuksen läheisyyteen.

LUE LISÄÄ JA HAE ASUNTOA

Kerava,
Keskusta

Porvoonatku 12.jpg

Porvoonkatu 12

Hyvät, monipuoliset palvelut ja kulkuyhteydet junalla sekä autolla. Vuonna 2010 valmistunut kerrostalo sijaitsee Palvelutalosäätiön Palvelutalon vieressä. Jokaisessa kerroksessa on yhteiset oleskelutilat. Asukkaat voivat tarvittaessa ostaa palvelutalosta muun muassa erilaisia hoiva-, ateria- ja pyykinpesupalveluja tai virkistäytyä tarjolla olevissa kampaamo- ja jalkahoidoissa sekä saunassa.

LUE LISÄÄ JA HAE ASUNTOA

Kerava,
Keskusta

Eerontie3_012.jpg

Eerontie 3

Keravan keskustaan, kaikkien palvelujen ja juna-aseman tuntumaan, valmistui marraskuussa 2013 autoton kerrostalo. Tyylikkäät ja näppärän kokoiset vuokra-asunnot on suunniteltu yli 55-vuotiaille. Kaikilla asunnoilla on lasitetut parvekkeet ja hillityt, kauniit sisustusmateriaalit. Talossa on hyvät polkupyörien säilytys- ja huoltotilat, kuten myös muita asukkaiden yhteistiloja: varastot, talosauna, kerhotila, pesutupa sekä kuivaushuone. Yhteensä 50 asuntoa.

LUE LISÄÄ JA HAE ASUNTOA

Kirkkonummi,
Keskusta

Volsintie 6.jpg

Volsintie 6

Hissillinen kerrostalo sijaitsee hyvien päivittäispalvelujen lähellä: kauppa- ja terveyspalvelut ovat noin puolen kilometrin päässä ja juna-asemalle matkaa on noin kilometri. Aktiivinen talotoimikunta järjestää yhteisiä piha- ja joulujuhlia sekä muuta harrastustoimintaa asukkaille. Kaikissa asunnoissa on parvekkeet, ja talosta löytyy yhteiskäytössä oleva kerhohuone. Vesi sisältyy vuokraan.

LUE LISÄÄ JA HAE ASUNTOA

Kuopio,
Keskusta

IMG_0169 328px.jpg

Tulliportinkatu 8

Keskusta torin ympäristöalueineen on kaupungin sydän. Keskustan ääreltä löytyvät kaikki merkittävät kulttuuri- ja liikuntapalvelut. Vuonna 2008 valmistunut talo sijaitsee Kuopion matkustajasataman tuntumassa.

LUE LISÄÄ JA HAE ASUNTOA

Lahti,
Paavola

Lahti Saimaankatu 62 A tf002.jpg

Saimaankatu 62 A

Alue sijaitsee kilometrin päässä keskustasta aivan kävelymatkan päässä Paavolan isoista marketeista ja palveluista. Vuonna 1997 valmistunut kymmenenkerroksinen kerrostalo. Kaikissa asunnoissa on parvekkeet.

LUE LISÄÄ JA HAE ASUNTOA

Lahti,
Paavola

Lahti Saimaankatu 62 B tf001.jpg

Saimaankatu 62 B

Alue sijaitsee kilometrin päässä keskustasta aivan kävelymatkan päässä Paavolan isoista marketeista ja palveluista. Vuonna 1997 valmistunut kymmenenkerroksinen kerrostalo. Kaikissa asunnoissa on parvekkeet.

LUE LISÄÄ JA HAE ASUNTOA

Lahti,
Ankkuri

Lahti Proomukatu 1 tf004.jpg

Proomukatu 1

Ankkuri sijaitsee aivan järven rannassa Vesijärven ja Niemenkallioiden välissä, noin kaksi kilometriä Lahden keskustasta. Kaksi toisiinsa käytävällä yhdistettyä, hissillistä kerrostaloa, valmistunut vuonna 2001.

LUE LISÄÄ JA HAE ASUNTOA

Lappeenranta,
Peltola

Lappeenranta Kymenraitti 2 tf001.jpg

Kymenraitti 2

Kaikki ydinkeskustan palvelut kuten kaupat, kirjasto, ravintolat, terveyskeskus, kirkot ovat aivan kävelyetäisyydellä. Vuonna 2007 valmistunut kerrostalo. Pihapiirissä on palvelutalo, josta asukkaat voivat ostaa tarvitsemiaan ruokapalveluja.

LUE LISÄÄ JA HAE ASUNTOA

Tampere,
Härmälä

nuolialantie a.jpg

Nuolialantie 44 a

Härmälän alue sijaitsee muutaman kilometrin päässä kaupungin keskustasta Pyhäjärven rantamaisemissa. Vuonna 1999 valmistunut kerrostalo. Samassa pihapiirissä sijaitseva Kuuselan palvelukeskus tarjoaa laadukkaita, erityisesti eläkeikäisille tarkoitettuja palveluita, mm. ravintolapalvelut, askartelu- ja harrastetilat, erilaiset kulttuuritilaisuudet, fysioterapeutti- ja kampaamopalvelut sekä jalkahoitajan palvelut.

LUE LISÄÄ JA HAE ASUNTOA

Tampere,
Härmälä

95_140624_nuolialantie44b_003.jpg

Nuolialantie 44 b

Härmälän alue sijaitsee muutaman kilometrin päässä kaupungin keskustasta Pyhäjärven rantamaisemissa. Kesällä 2014 valmistunut viihtyisä kerrostalo. Samassa pihapiirissä sijaitseva Kuuselan palvelukeskus tarjoaa laadukkaita, erityisesti eläkeikäisille tarkoitettuja palveluita, mm. ravintolapalvelut, askartelu- ja harrastetilat, erilaiset kulttuuritilaisuudet, fysioterapeutti- ja kampaamopalvelut sekä jalkahoitajan palvelut.

LUE LISÄÄ JA HAE ASUNTOA

Tampere,
Härmälä

härmälänsaarenkatu 2.jpg

Härmäläsaarenkatu 2

Hissillinen kerrostalo on valmistunut vuonna 2001 ja sen suunnittelussa on huomioitu esteettömyys. Ikäihmisille tarkoitettu Kuuselan palvelukeskus sijaitsee noin 700 metrin päässä.

LUE LISÄÄ JA HAE ASUNTOA

Tampere,
Kaukajärvi

MUMMUNKUJA (4)_JPG.jpg

Mummunkuja 4

Kaukajärvi sijaitsee Kangasalan rajalla hyvien palvelujen äärellä. Kaukaharjun palvelukeskuksesta voi tilata aterioita kotiin, siivouspalveluja ja muita maksullisia kotipalveluja. Vuonna 2003 valmistunut kerrostalo.

LUE LISÄÄ JA HAE ASUNTOA

Tampere,
Lielahti

RIENTOLANKATU5 (3)_JPG.jpg

Rientolankatu 5

Lielahti sijaitsee noin kuuden kilometrin päässä keskustasta. Alueen läheisyydessä on suuri kauppakeskittymä. Kerrostalo on rakennettu vuonna 2006. Osa Rientolankatu 5:n huoneistoista on vuokrattu Invalidiliitolle ja talossa on aina päivystävä hoitohenkilökunta paikalla. Taloyhtiöstä on mahdollista hankkia kotiapua ja hoivapalveluja.

LUE LISÄÄ JA HAE ASUNTOA

Vantaa,
Tikkurila

Vantaa-Tikkurilantie-41-0359-f008.jpg

Tikkurilantie 41

Ympyrätalonakin tunnettu viihtyisä kerrostalo sijaitsee aivan Tikkurilan keskustan tuntumassa. Hissillisessä kerrostalossa on upea katettu sisäpiha. Asukkaiden käytössä ovat myös saunaosasto, kerhohuone, kuntoiluhuone ja ilmainen pesutupa.

LUE LISÄÄ JA HAE ASUNTOA

Vantaa,
Myyrmäki

078_140611_Kilterinkaari2_002.jpg

Kilterinkaari 2

Kilterinmäki muodostaa oman rauhallisen ja vehreän saarekkeensa Myyrmäkeen, aivan Vantaan ja Helsingin rajamaille. Kilterinkaari 2 valmistui vuonna 2008. Parvekkeet on lasitettu, terassit ovat lasittomia. Asukkaiden yhteiskäytössä on saunaosasto ja maksuton pesutupa kuivaushuoneineen.

LUE LISÄÄ JA HAE ASUNTOA

Helsinki,
Kannelmäki

kannelmäkikuva.jpg

Soittajantie 4A

Tämä viihtyisä talo ja Validia-palvelutalo tuovat asukkaille laadukasta ja virikkeellistä asumista Kannelmäessä. Asukkaat voivat ostaa tarvitsemiaan ateria-, hoiva-, kodinhoito- ja turvapalveluja Validia-palvelutalosta sekä osallistua palvelutalon järjestämään päivä- ja virkistystoimintaan. Senioritalon yhteisissä tiloissa on saunaosasto, kerhotila ja ilmainen pesutupa kuivaushuoneineen. Kaikissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet, ovipuhelinjärjestelmä sekä automaattinen sammutuslaitteisto ja palovaroitinjärjestelmä.

LUE LISÄÄ JA HAE ASUNTOA

Yritysnumeroomme 020 508 5000 soittaminen maksaa 8,4 senttiä/minuutti. Nauhoitamme kaikki puhelut asiakaspalvelumme laadun kehittämiseksi. Muihin yritysnumeroihimme (020 508 xxxx) soittaminen maksaa yrityshinnoittelun mukaisesti kotimaan lankapuhelimesta soitettaessa 8,35 senttiä/puhelu + 7,02 senttiä/minuutti ja matkapuhelimesta 8,35 senttiä/puhelu + 17,17 senttiä/minuutti.