Talotarinoita

Vuores – Lumo-koteja luonnon helmassa

Nuoresta Vuoreksen kaupunginosasta sujahtaa helposti Tampereen pääväylille ja ulos luontoon.

235x174

Koipitaipaleenkatu 9

Vuoreksen asuinalue Tampereen ja Lempäälän rajalla sopii ulkoilusta nautiskeleville: vehreä, metsäinen ja vesistöinen miljöö tarjoaa upeat puitteet ympärivuotiseen liikkumiseen.

Kesällä valmistuvaan Koipitaipaleenkadun taloon tulee 42 tulee nykyaikaista, kaunista ja napakasti suunniteltua kotia. Useimmissa asunnoista keittiön ja olohuoneen erottaa moderni saareke. Kaikissa keittiöissä on keraaminen liesi ja astianpesukone sekä kylpyhuoneissa lattialämmitys. Asumismukavuutta lisäävät lasitetut parvekkeet. Autoilijoita varten rakennetaan 32 autokatospaikkaa.

Erikoisuutena talon 8. kerroksessa on paitsi talosauna, myös asukkaiden käyttöön tarkoitettu yhteinen oleskelu-tila etätyöpisteineen. Koipitaipaleenkadun talo on täysin savuton, mutta pihaan tulee erillinen tupakointipiste.

Lue lisää talosta

Palvelut

Tampereen kaupunki on investoinut kasvavaan Vuoreksen kaupunginosaan paljon. Tällä hetkellä alueella on jo päiväkoti, koulu sekä muita palveluja, joita tulee koko ajan lisää. Alueen asukkaita palvelee myös moderni tekniikka,
kuten imujätejärjestelmä ja katujen led-valaistus.

Koska

Koipitaipaleenkadun uusiin koteihin pääse muuttamaan heinäkuussa 2017.

Kenelle

Kodit sopivat savutonta asumista ja hyviä ulkoilumaastoja arvostaville sinkuille, pariskunnille ja pienille perheille.

Testaa oma hiilijalanjälkesi!

Oletko kestävän arjen sankari vai vastuullinen kanssamatkustaja? Kokeile
uutta hiilijalanjälkitestiämme ja nappaa vinkit kestävään asumiseen.

Tee testi