Omilla kulmilla

Vantaan Aerolan Lumo-kodeissa asutaan lähellä luontoa

_Vantaan Veromieheen rakentuu moderneja Lumo-koteja.

235x174

Pyhtäänkorventie 25

Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyyteen, Aerolan asuinalueelle, nousee neljä kerrostaloa, joissa on yhteensä 139 asuntoa. Kahdessa seitsemänkerroksisessa ja yhdessä kahdeksankerroksisessa talossa on hissi. Yksi taloista on kolmikerroksinen ja hissitön.

Korkeimpien talojen yläkerrosten asunnoista on huimat näkymät läheisten maiden yli. Kaikissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet, joissa on harmaa terassimatto. Lattiat ovat laminaattia ja patterit ovat vesikiertoiset. Ikkunoissa on valkoiset sälekaihtimet. Keittiön varusteisiin kuuluvat astianpesukone, jääkaappi-pakastin ja keraamiset liedet.

Kylpyhuoneen laatoituksen värimaailmassa yhdistyvät seinien himmeä valkoinen sekä harmaa. Lattialaatoitus on myös väriltään harmaa.

Lasten leikkipaikat löytyvät talojen sisäpihalta.

Autoille on varattu 104 paikkaa, jotka ovat erillisessä pysäköintirakennuksessa. Osalle autoista on varattu tila tontin reunalla sijaitsevilta autokatospaikoilta.

vuokraa heti

Palvelut

Kasvava ja kehittyvä Aerola sijaitsee rauhallisella ja luonnonläheisellä alueella, jossa on hyvät ulkoilumaastot. Palvelut löytyvät läheltä: kauppakeskus Jumboon ja viihdekeskus Flamingoon on noin kilometrin pituinen matka. Lyhyen matkan päässä sijaitsee myös Kehärata Aviapoliksen juna-asema. Vantaan poikittaisliikenteen bussipysäkit löytyvät läheisen Tikkurilantien varresta.

Koska

Pyhtäänkorventien uudet kodit ovat muuttovalmiita maaliskuussa 2018.

Kenelle

Sinkuille, pariskunnille ja perheille, jotka nauttivat luonnon rauhasta ja ulkoilusta.

Saatavilla nyt upouusia Lumo-koteja – tutustu ja vuokraa omasi!

Unelmoitko uudesta? Verkkokaupastamme löydät uutuuttaan hohtavia unelmakoteja monipuolisten palveluiden ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä.

Tutustu uutuuksiin