Talotarinoita

Vanajanveden maisemat kutsuvat uuteen Lumo-kotiin

Hämeenlinnan Vanajanrannan alueella kohtaavat kauniit maisemat ja hyvät palvelut.

235x174

Aurinkokatu 10

Vanajanveden äärelle rakentuu kaksi hissillä varustettua asuinkerrostaloa, joista toisessa on neljä kerrosta ja toisessa seitsemän. Aurinkokadun 78 Lumo-kodin huoneistotyypit vaihtelevat yksiöstä kaksioon.

Osassa asuntoja on lasitettu parveke ja osassa ranskalainen parveke. Lattioiden materiaalina on akasia-laminaatti ja seinät on maalattu valkoisiksi.

Keittiön varusteisiin kuuluvat astianpesukone, keraaminen liesitaso sekä kalusteuuni.

Kylpyhuoneissa on vesikiertoinen lattialämmitys ja lattioiden laatat ovat väriltään tummanharmaita. Seinälaatat ovat valkoiset, yhdellä seinällä on tummanharmaita tehostelaattoja.

Asukkailla on käytössään sauna, pesutupa, hyvät varastotilat sekä yhteiskäyttöpakettiauto, joka sijaitsee keskustan Kaivoparkissa.

Taloyhtiön pihakannella on oleskelualue ja leikkipaikka. Pihakannen alla sijaitsee autohalli, jossa on 33 autopaikkaa.

Talot ovat savuttomia.

Lue lisää talosta tai vuokraa heti

Palvelut

Aurinkokatu 10:n Lumo-kodeista on sadan metrin matka Vanajanveden äärelle. Palvelut ovat lähellä: keskusta sijaitsee kilometrin päässä, tien toisella puolella on Biorexin elokuvateatteri ja lähimpään kauppaan on matkaa 300 metriä. Julkiset kulkuyhteydet ovat hyvät, lähellä on juna-asema ja bussi­pysäkki sijaitsee 50 metrin päässä. Asuin­alueella on lisäksi mukavat ulkoilureitit.

Koska

Näppärän kokoiset Lumo-kodit valmistuvat maaliskuussa 2018.

Kenelle

Ulkoilusta nauttiville ja hyviä palveluita arvostaville sinkuille, pariskunnille ja
pienille perheille. 

Vuokraa Lumo-koti ja tee siitä omasi!Vuokraa Lumo-koti ja tee siitä omasi!

Koti on enemmän kuin neliöt, joissa asumme. Se on myös tärkeät kulmat niiden ympärillä. Löydä omaan elämäntapaasi sopiva koti verkkokaupastamme tai anna meidän löytää sinulle koti, jossa viihdyt pitkään.

Koti on enemmän kuin neliöt, joissa asumme. Se on myös tärkeät kulmat niiden ympärillä. Löydä omaan elämäntapaasi sopiva koti verkkokaupastamme tai anna meidän löytää sinulle koti, jossa viihdyt pitkään.

Tutustu ja ihastu