Talotarinoita

Uuteen Lumo-kotiin merenrannan tuntumaan Espooseen

Marinkalliolta on lyhyt matka niin merelle kuin palveluiden ääreen.

235x174

Marinkallio 8

Espoon Kivenlahteen on valmistumassa vuoden 2018 loppuun mennessä 190 uutta Lumo-kotia. Kesäkuussa näistä on valmiina 62 ensimmäistä osoitteessa Marinkallio 8. Kodit sijaitsevat Länsiväylän kupeessa, ja merenranta ulkoilumahdollisuuksineen on lähellä.

Asunnoissa on käytetty kahta eri sisustustyyliä, jotka vaihtelevat asunnon koon ja kerroksen mukaan.

Näissä kahdessa sisustustyylissä on eroja esimerkiksi eteisen vaatekaapeissa, keittiön pesualtaissa, liesituulettimissa, liesissä, uuneissa ja jääkaapeissa. Kaikissa asunnoissa on astianpesukone. Osassa kolmioita ja kaikissa sitä isommissa asunnoissa on myös oma sauna.

Marinkallio 8:n asukkailla on käytössään yhteinen sauna ja talopesula. Marinkallio 4:ään rakennettavaan taloon tuleva Lumo Lounge –kerhotila palvelee myös Marinkallio 8:n asukkaita.

Parkkihalli ja -kansi valmistuvat vuoden 2018 loppupuolella. Siihen saakka asukkaiden käytössä on tilapäisiä autopaikkoja.

Lue lisää talosta

Palvelut

Marinkallion kodeista on Kivenlahden metroasemalle matkaa noin kilometri, ja merelliset ulkoilumaastot venesatamineen ovat myös lähellä, samoin koulut, terveyskeskus ja kirkko. Kivenlahdessa palvelee väliaikainen kauppakeskus nimeltään Pikkulaiva. Viime vuonna toimintansa lopettanut kauppakeskus Lippulaiva puretaan, ja sen tilalle rakennetaan kaksi kertaa vanhaa Lippulaivaa suurempi kauppakeskus, joka avaa ovensa vuonna 2020.

Koska

Marinkallio 8:n kodit valmistuvat kesäkuussa, ja niiden vuokraus alkoi maaliskuussa.

Kenelle

Meren lähistöllä viihtyville, ulkoilumaastoja arvostaville asukkaille.

Asunnot

Yksiöt 35–39,5 m², 22 kpl

Kaksiot 49,5–52 m², 18 kpl

Kolmiot 69–80,5 m², 17 kpl

Neliöt 98,5 m², 5 kpl

Vuokraa Lumo-koti ja tee siitä omasi!Vuokraa Lumo-koti ja tee siitä omasi!

Koti on enemmän kuin neliöt, joissa asumme. Se on myös tärkeät kulmat niiden ympärillä. Löydä omaan elämäntapaasi sopiva koti verkkokaupastamme tai anna meidän löytää sinulle koti, jossa viihdyt pitkään.

Koti on enemmän kuin neliöt, joissa asumme. Se on myös tärkeät kulmat niiden ympärillä. Löydä omaan elämäntapaasi sopiva koti verkkokaupastamme tai anna meidän löytää sinulle koti, jossa viihdyt pitkään.

Tutustu ja ihastu