Talotarinoita

Uusia Lumo-koteja vanhaan Vuosaareen

Uudet Lumo-kodit rauhallisella alueella Helsingin Vuosaaressa ovat valmiita vastaanottamaan uudet asukkaat syksyllä 2018.

235x174

Punakiventie 13 ja 15

Kaksi kolmikerroksista uutta Lumo-taloa aaltoilee pian pehmeän kaarevan muotoisina Punakiventie 13:ssa ja 15:ssa. Vierekkäin sijaitsevissa hissillisissä taloissa on yhteensä 57 Lumo-kotia.

Jokaisessa kompaktissa kodissa on oma ranskalainen tai lasitettu parveke. Huoneiden sisustusmateriaaleissa toistuvat vaalea puu ja harmaan sävyt.

Asukkaiden käytössä ovat monipuoliset yhteistilat: talosauna, pesutupa, kuivaushuone, verkkovarastot, kerhotila ja ulkoiluvälinevarasto. Lisäksi taloilla on yhteinen leikki- ja oleskelualue.

Talojen erikoisuuksia ovat katutasolla sijaitsevat autotallipaikat. Parkkipaikkoja on lähellä sijaitsevan naapuritaloyhtiön parkkihallissa.

Tutustu tarkemmin taloihin Punakiventie 13 ja Punakiventie 15

Palvelut

Vanhassa Vuosaaressa on erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun ja urheiluun. Peruspalvelut ovat lähellä, ja Vuosaaren metroasemalle ja kauppakeskus Columbukseen on noin kilometrin matka.

Koska

Asunnot valmistuvat syksyllä 2018.

Kenelle

Rauhallista aluetta arvostaville, tyylitietoisille sinkuille, pariskunnille ja perheille.

Asunnot

Yksiöt 32,5–36,5 m², 30 kpl

Kaksiot 36,5–55 m², 12 kpl

Kolmiot 52,5 m², 3 kpl (Punakiventie 13)

Neliöt 72–76 m², 12 kpl

Saatavilla nyt upouusia Lumo-koteja – tutustu ja vuokraa omasi!

Unelmoitko uudesta? Verkkokaupastamme löydät uutuuttaan hohtavia unelmakoteja monipuolisten palveluiden ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä.

Tutustu uutuuksiin