Talotarinoita

Persoonallisia pohjaratkaisuja uusiin Lumo-koteihin Espooseen

Vauhdilla kehittyvään Espoon Saunalahteen on kohoamassa nuorekkaita Lumo-koteja.

235x174

Saunalahdenkatu 2 ja Reelinkikatu 2

Samalla tontilla sijaitseviin Saunalahdenkadun ja Reelinkikadun taloihin valmistuu syksyllä 2018 yhteensä 100 upouutta asuntoa monenlaisten asukkaiden tarpeisiin.

Saunalahdenkatu 2:n talo on muodoltaan kaareva, ja sen kulma-asuntojen yksilölliset pohjaratkaisut sopivat niille, jotka haluavat kotiinsa yksilöllisiä yksityiskohtia. Modernin Reelinkikatu 2:n kahdessa ylimmässä kerroksessa on puolestaan komea, musta laatikkomainen muoto, minkä myötä osaan ylimpien kerrosten Lumo-kodeista kuuluu kaksikin suurta parveketta.

Kummankin talon asuntojen pintamateriaaleissa toistuvat valkoinen ja harmaa, ja lattiat ovat tyylikästä tammilaminaattia. Jokaisen keittiön varusteluun kuuluu lattialiesi, astianpesukone sekä jääkaappipakastin tai erilliset jää- ja pakastinkaapit.

Molemmissa taloissa on asukaskäytössä pesutupa, sauna sekä Lumo Lounge -kerhotila. Oleskelu- ja leikkialueet sijaitsevat sisäpihalla, ja pysäköintitilaa on pihakannen alla hallissa.

Lue lisää ja hae uutta kotia: Lumo.fi/saunalahdenkatu2 sekä Lumo.fi/reelinkikatu2

Palvelut

Aivan Saunalahdenkatu 2:n ja Reelinkikatu 2:n vieressä sijaitsee ruokakauppa ja uusi Saunalahden koulu, jossa toimivat kaikki peruskoulun luokat. Koulun yhteydessä on myös kirjasto. Kivenlahden venesatamaan ja uimarannalle on 2,5 kilometriä.

Koska

Asunnot valmistuvat syksyn 2018 aikana, ja niiden vuokraus alkoi huhtikuussa.

Kenelle

Ennakkoluulottomille arkkitehtuurin arvostajille. Asunnoissa on valinnanvaraa kaikenkokoisille ruokakunnille.

Asunnot

Yksiöt 32,5–43 m², 27 kpl

Kaksiot 41,5–58,5 m², 43 kpl

Kolmiot 54,5–77 m², 26 kpl

Neliöt 83,5 m², 4 kpl (Reelinkikatu 2)

Vuokraa Lumo-koti ja tee siitä omasi!Vuokraa Lumo-koti ja tee siitä omasi!

Koti on enemmän kuin neliöt, joissa asumme. Se on myös tärkeät kulmat niiden ympärillä. Löydä omaan elämäntapaasi sopiva koti verkkokaupastamme tai anna meidän löytää sinulle koti, jossa viihdyt pitkään.

Koti on enemmän kuin neliöt, joissa asumme. Se on myös tärkeät kulmat niiden ympärillä. Löydä omaan elämäntapaasi sopiva koti verkkokaupastamme tai anna meidän löytää sinulle koti, jossa viihdyt pitkään.

Tutustu ja ihastu