Vieraskynä

Perhe-elämää kantakaupungissa

Bloggaaja ja pienen pojan äiti Alexa Dagmar arvostaa tyyliä ja arjen sujuvuutta, jonka perheen Lumo-koti mahdollistaa.

235x174

Löysimme tämän Lumo-kodin kesäkuussa 2018 ja ihastuimme asuntoon täysin. Jokainen neliö on huolella mietitty, sijainti on ihanan keskeinen – upeasta näköalasta puhumattakaan. Tämä on ensimmäinen kotimme, joka todella tuntuu kodilta.

Kun muutimme tähän Lumo-kotiin, meille oli selvää, että asetumme aloillemme pidemmäksi aikaa. Vanha 20-luvun talo oli vastikään kauttaaltaan entisöity, eli puitteet olivat uudet ja laadukkaat. Neutraalien pintamateriaalien ansiosta kodista oli helppo luoda omaan tyyliin sopiva.

Tältä näytti Alexa Dagmarin Lumo-koti aiemmin

Muutama vuosi muuton jälkeen perheemme kasvoi ja hyvän pohjansa ansiosta kotimme oli helposti muunnettavissa perheelle sopivaksi. Teimme vanhasta työhuoneesta lastenhuoneen ja tilaa jäi silti pienelle työnurkkaukselle, jonka rajasimme kevyellä valoverholla.

Työhuoneeseen tehtiin tilaa lapselle.
Lastenhuoneesta löytyy myös pieni työnurkkaus.

Keskeistä sijaintia osaa erityisesti pienen lapsen kanssa arvostaa.

235x174235x174

Keskeistä sijaintia osaa erityisesti pienen lapsen kanssa arvostaa. Kaikki palvelut; ihanat kahvilat, kaupat ja puistot ovat lähellä, unohtamatta loistavia ulkoilumahdollisuuksia merenrannalla.

Talossa on myöskin tilava vaunuvarasto, hissi, Postin pakettiautomaatti sekä pesula – asioita, jotka todella helpottavat tuoreen perheen elämää.

Usein kuulee sanottavan, että lapsen myötä perheen sisustustyylikin muuttuu. Sotkua ja kaaosta ei voi (tietääkseni) perhe-elämässä välttää, mutta eihän se ole niin vakavaa! Emme kuitenkaan lähteneet muuttamaan omaa tyyliä tultuamme perheeksi.

Alexan sisustustyyli ei ole muuttunut perheenlisäyksen myötä.
Alexa Dagmar Lumo-kodissaan.

Pelkistetty koti on aina ollut mieleemme ja teemme sisustusvalinnat aina mieheni kanssa yhdessä. Olemme olleet yhdessä jo 12 vuotta eli makumme on hitsautunut yhteen, mikä on mahtavaa! Sisustus ja remontoiminen on yhteinen intohimomme. Suosimme harmonista vaaleaa sisustusta, mutta laadukkailla luonnonmateriaaleilla ja kodikkaalla valaistuksella saa luotua persoonallisen tunnelman.

Kauniiden puitteiden ja sijainnin lisäksi Lumo-kotien palvelu on aina ollut moitteetonta. Rappukäytävä on aina siisti ja asukkaista pidetään huolta. Yli kolmen vuoden kokemuksella voin lämpimästi suositella Lumo-koteja!

Alexa Dagmar

Lumo – Helposti paras koti

Lumo-kodit tarjoavat vaivatonta kaupunkielämistä parhaimmillaan. Vuokraa sinäkin omannäköinen koti Lumo-verkkokaupasta.

Lumo-verkkokauppa
235x174

3.12.2021 (Muokattu 30.4.2024)

Teksti Alexa Dagmar

Kuvat Alexa Dagmar

Vuokraa Lumo-koti ja tee siitä omasi!Vuokraa Lumo-koti ja tee siitä omasi!

Koti on enemmän kuin neliöt, joissa asumme. Se on myös tärkeät kulmat niiden ympärillä. Löydä omaan elämäntapaasi sopiva koti verkkokaupastamme tai anna meidän löytää sinulle koti, jossa viihdyt pitkään.

Koti on enemmän kuin neliöt, joissa asumme. Se on myös tärkeät kulmat niiden ympärillä. Löydä omaan elämäntapaasi sopiva koti verkkokaupastamme tai anna meidän löytää sinulle koti, jossa viihdyt pitkään.

Tutustu ja ihastu