Lumo vinkkaa

Pääsiäisen lumoavat herkut

Hurmaa pääsiäisenä perhe ja ystävät ananaspannacotalla ja hedelmäisellä valkosuklaamoussella täytetyillä suklaamunilla.

235x174

Ananaspannacotta

3 liivatelehteä

1 prk (200 ml) kookoskermaa

2 dl maitoa

3 rkl sokeria

2 rkl Malibu-likööriä (ei välttämätön)

Pinnalle:

pala tuoretta ananasta

2 rkl ruokotomusokeria

tuoretta minttua

1. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen noin 5 minuutiksi.

2. Kiehauta kookoskerma, maito ja sokeri kattilassa. Liota liivatteet kuumaan liemeen ja mausta seos liköörillä.

3. Annostele kermaseos tarjoilulaseihin ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään muutama tunti, mieluiten yön yli.

4. Leikkaa ananas pieniksi kuutioiksi ja mausta ruokotomusokerilla. Nostele pannacottien päälle ananasta ja koristele tuoreella mintulla.

Tropiikin valkosuklaamousse

8 suklaamunaa

Täyte:

2 dl kuohukermaa

75 g valkosuklaata

1 passionhedelmä

1 prk (125 g) lasten mangososetta

  1. Kiehauta kuohukerma kattilassa ja nosta levyltä. Lisää paloiteltu valkosuklaa. Sekoita nuolijalla, kunnes suklaa on sulanut.
  2. Kaada seos jäähtymään kulhoon ja peitä kelmulla. Anna seoksen jäähtyä vähintään tunti tai yön yli viileässä.
  3. Vatkaa valkosuklaakerma vaahdoksi. Kaavi passionhedelmän sisus siivilän läpi seokseen ja sekoita joukkoon mangosose. Sekoita kevyesti maut sekaisin.
  4. Leikkaa suklaamunista pienellä terävällä veitsellä lakki varovasti viilaten pois. Täytä munat vaahdolla ja tarjoile.

5.4.2017 (Muokattu 22.6.2021)

Teksti Otavamedia

Kuvat Kristiina Kurronen

Vuokraa helposti paras koti – juuri sinulle!Vuokraa helposti paras koti – juuri sinulle!

Sinä tiedät, mistä paras koti juuri sinulle on tehty. Löydä omaan elämäntapaasi sopiva Lumo-koti verkkokaupastamme tai anna meidän löytää sinulle koti, jossa viihdyt pitkään.

Sinä tiedät, mistä paras koti juuri sinulle on tehty. Löydä omaan elämäntapaasi sopiva Lumo-koti verkkokaupastamme tai anna meidän löytää sinulle koti, jossa viihdyt pitkään.

Tutustu ja löydä koti sinulle