Talotarinoita

Modernia asumista pilvenpiirtäjässä – Lumo One -kotien materiaalit sopivat monenlaiseen makuun

Kalasatamaan Redi-kauppakeskuksen yhteyteen valmistuvan Lumo One -kodeissa pääsee nauttimaan todellisesta arjen luksuksesta. Modernien, tyylikkäiden kotien tehoneliöt taipuvat monenlaisiin asumisratkaisuihin. Näissä kodeissa asuminen on helppoa siitäkin syystä, että kaikki tarvittavat palvelut ovat lähellä, suuri osa jopa kotitalon alakerrassa.

235x174

Suuret, valoa antavat ikkunat, laadukkaat pintamateriaalit ja monenlaiseen asumiseen toimiva pohjaratkaisu – näistä kaikista pääsee nauttimaan Kalasatamaan nousevan Lumo One -pilvenpiirtäjän kodeissa. Kauppakeskus Redin yhteyteen valmistuvaan rakennukseen tulee 291 modernia Lumo-kotia, joista on helppo sisustaa itselleen persoonallinen ja omannäköinen koti.

Tutustu Lumo One -kotien 360-virtuaaliesittelyihin!

1. Lumo One -pilvenpiirtäjään valmistuu 291 kotia. Yksiöitä on 123, kaksioita 120, kolmioita 25 ja neliöitä 23.

Tutustu Lumo One -koteihin virtuaalisesti tästä!

– Kaikki neliöt on otettu käyttöön, joten pohjaratkaisut ovat todella tehokkaita. Kodit sopivat niin sinkuille, pariskunnille kuin lapsiperheille. Toisaalta miksipä ei talossa viihtyisi palveluiden ja meren läheisyydestä nauttiva eläkeläinenkin, pohdiskelee Lumo-kotien uudiskohdevastaava Maiju Lindström.

Pilvenpiirtäjään – joka valmistuessaan on Suomen korkein vuokratalo – tulee niin yksiöitä, kaksioita kuin kompakteja kolmioita ja neliöitäkin. Yksiöitä ja kaksioita valmistuu eniten.

Lumo One -kodit Kodit sopivat niin sinkuille, pariskunnille kuin lapsiperheille.

2. Pilvenpiirtäjän yksiöt ovat kooltaan 20–32 m², kaksiot 35–48,5 m², kolmiot 49–57,5 m² ja neliöt 66,5–72 m².

– Kodit taipuvat helposti erilasiin asumisratkaisuihin. Esimerkiksi isompien asuntojen huoneet ovat hyvin muokattavissa etätyöskentelyyn sopiviksi, Lindström vinkkaa.

Lumo One -kotien värimaailma moneen makuun

Lumo One -koteihin on valittu skandinaavinen, rauhallinen värimaailmaa ja laadukkaat pintamateriaalit. Käytännössä tarjolla on kolmenlaisia koteja: yhdessä keittiön ja pesutilojen materiaalit ovat pelkistetyn vaaleat vaaleine kaapistoineen, toisessa mustavalkoiset teollista tunnelmaa henkivine kaapistoineen. Kolmannessa vaihtoehdossa yhdistyvät valkoinen ja beigen sävyinen puu.

Lumo One -kodeista voi valita ovatko keittiön ja pesutilojen materiaalit pelkistetyn vaaleat, yhdistyvätkö niissä valkoinen ja beigen sävyinen puu vai ovatko ne rouhean mustavalkoisia kuten kuvassa.

– Eri sisustustyylejä löytyy niin korkeammalla kuin matalammallakin sijaitsevista kerroksista. Jokaisessa kerroksessa on oma värimaailmansa, joten jokaiselle löytyy varmasti omia toiveita vastaava kerros ja koti, vakuuttaa Lumo One -talon uudiskohdevastaava Pia Pöllänen.

3. Osassa Lumo-koteja sisustus on raikkaan skandinaavinen, osassa rouhean mustaa ja valkeaa yhdistelevä ja osassa yhdistyvät valkoisen ja beigen puun sävyt.

Kaikkien kotien lattiamateriaalina on laadukas ja helppohoitoinen tammensävyinen parketti. Seinät ovat valkoiset ja ikkunanpokat mustat.

– Kotien sisäpinnoissa on pientä särmää, joka tuo vaihtelevuutta kodin ilmeeseen. Valinnoissa on myös pyritty vaivattomuuteen ja helppohoitoisuuteen, Pöllänen kuvailee.

Lumo One -kotien pikantti yksityiskohta on näppärä vihernurkkaus.

Vihernurkkaus on Lumo One -kotien pikantti piristys

Pilvenpiirtäjän kotien yksi jännittävä erikoisuus on parvekkeen korvaava vihernurkkaus. Se tuo avaruutta, lisäneliöitä ja ripauksen arjen luksusta jokaiseen Lumo One -kotiin.

– Vihernurkkaus on täysin lämpöeristetty, joten sen voi ottaa asumiskäyttöön ja olohuoneen lisäneliöiksi sekä katseenvangitsijoiksi mihin vuodenaikaan tahansa. Toisaalta halutessaan viherhuoneen voi myös eristää parvekkeeksi tai vaikkapa pieneksi lukunurkkaukseksi, Maiju Lindström kertoo.

4. Parvekkeiden sijaan Lumo One -kodeissa on pieni lämmitetty vihernurkkaus.

Olohuoneesta aukeavan viherhuoneen erikoisuus ovat lasitetut, nippuun kasattavat liukuovet sekä lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat. Lattiamateriaali on laattaa.

– Viherhuoneen maisemat avautuvat moneen suuntaan. Koska tornitaloja rakennetaan lisää, on vaikea sanoa, millaiseksi kunkin kodin näkymä lopulta muodostuu. Ilmavuutta ja valoa viherhuone tarjoaa kyllä joka tapauksessa, ja yläkerroksissa ikkuna on kuin alati muuttuva maisemataulu, Lindström kertoo.

Rehevä vihernurkkaus tuo elävyyttä pieneenkin kotiin.

Koneellisen ilmanvaihdon ansiosta viherhuoneen lämpötila ei kohoa liian korkeaksi aurinkoisellakaan säällä.

– Jos viherhuoneessa haluaa jostain syystä tuulettaa, ranskalaisen parvekkeen tyyliin aukeavan lasioven voi avata, Lumo-kotien uudiskohdevastaava Heidi Rautio lisää.

Osassa kodeista on myös oma lämmin irtainvarastonsa asunnon sisällä, osassa taas yhteistiloissa sijaitseva, oma perinteinen varastotilansa.

– Asunnoissa sijaitsevat irtainvarastot ovat lämpimiä, varaston kokoisia, vaatehuoneen omaisia pieniä huoneita. Varastotilan lisäksi tällaista tilaa voi toki käyttää muuhunkin tarkoitukseen, Maiju Lindström kertoo.

Lumo One -kotien kylpyhuoneisiin on valittu laadukkaat materiaalit.

Tutustu lähemmin Lumo One -taloon lähemmin. Asunnot ovat jo vuokrattavissa verkkokaupasta.

Upouuteen Lumo-kotiin heinä- tai syyskuussa 2022

Lumo One -pilvenpiirtäjä valmistuu kahdessa osassa heinä- ja syyskuussa 2022. Pilvenpiirtäjän Lumo-kodit puolestaan tulevat vuokrattaviksi tammikuun 2022 alussa, heti maanantaina 3.1. Lumo-verkkokaupasta.

Lumo-kotien uudiskohdevastaavat Maiju Lindström, Pia Pöllänen ja Heidi Rautio toivottavat uudet asukkaat lämpimästi tervetulleiksi Lumo One -koteihin, joita juuri rakennetaan kolmikon taustana olevan ikkunan ulkopuolella.

– Tulemme lähettämään ennakkotietoa rakennuksen valmistumisesta ja muista ajankohtaisista asioista. Ennakkoilmoittautuminen ei vielä sido mihinkään, vaan päätöksen voi tehdä rauhassa myöhemmin, kun kodit tulevat vuokrattaviksi, Lindström vinkkaa.

5. Lumo One valmistuu kahdessa osassa 1.7. ja 1.9.2022. Lumo-kodit tulevat vuokrattaviksi 3.1.2022.

Testaa oma hiilijalanjälkesi!

Oletko kestävän arjen sankari vai vastuullinen kanssamatkustaja? Kokeile
uutta hiilijalanjälkitestiämme ja nappaa vinkit kestävään asumiseen.

Tee testi