Talotarinoita

Lumo One -pilvenpiirtäjässä palvelut takaavat ensiluokkaisen asumiskokemuksen

Helsingin Kalasataman Lumo One -talossa arjen helppous syntyy digitaalisen asumiskokemuksen ja monipuolisten asumisen palveluiden kautta.

235x174

Lumo One -talon kodit eivät ole vain asuntoja, vaan ne tarjoavat kokonaisvaltaisen kaupunkiasumisen ja -elämisen kokemuksen. Tämä kokemus rakentuu My Lumo -palvelun ympärille, josta kaikki asumisen palvelut ovat helposti digitaalisesti tilattavissa. Asumiskokemuksensa voi siis personoida mielensä mukaiseksi My Lumo -palvelun avulla.

– Otamme alueen erityispiirteet huomioon ja tuomme siihen liittyviä palveluita osaksi My Lumo -palvelua. Lumo One -talossa asumisen palveluiden rooli korostuu entisestään, sillä asiakas muuttaa Kalasataman monipuolisten palveluiden keskelle – tai oikeastaan yläpuolelle. Odotukset lisäpalveluille ovat korkealla, ja haluamme ylittää senkin digitaalisella palvelukokemuksella, kertoo Lumo-kotien Asiakkuuksien yksikönjohtaja Lauri Peltonen.

My Lumo -palvelusta löytyvät keskitetysti helppoa ja vaivatonta asumisen ja elämisen kokemusta täydentävät palvelut. Palveluvalikoima ei ole staattinen, vaan se elää asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan. Esimerkinomaisesti voisi mainita, että Lumo One -talon palvelutarjontaan tulee esimerkiksi siivouspalvelu – viikoittainen tai kuukausittainen – yhteisiä tapahtumia sekä premium-palveluna oma nimetty Lumo-isännöitsijä, joka huolehtii asukkaiden arjen sujuvuudesta.

Havainnekuva Lumo One -talon 29. kerroksesta, jonne rakentuu talon yhteistila.

Lumo One -pilvenpiirtäjän helmi on ehdottomasti asukkaiden yhteinen olohuone 29. kerroksessa. Upea yhteistila sisältää myös erikseen varattavia tiloja, kuten juhlatilan, etätyöpisteitä ja saunatilat. Talon asukkaat voivat ottaa tarvitsemansa lisätilat käyttöön ketterästi My Lumo -palvelun kautta.

– Harvalla on esimerkiksi ristiäisiä tai synttärijuhlia viikoittain, mutta kun sellaiset on, lähes kaikki toivoisivat, että tilaa olisi enemmän. Lumo One -asukkaiden käytettävissä on yksi kaupungin upeimmista juhlatiloista oman kodin yhteydessä, Peltonen sanoo.

Lumo One -talo saa oman isännöitsijän, joka huolehtii asukkaiden arjen sujuvuudesta.

Lumo One -talon asukkailla on myös Kalasataman monipuoliset palvelut helposti saavutettavissa hissimatkan päässä.

Saumaton digitaalinen palvelukokemus

Mahdollisuus digitaaliseen yhteisöllisyyteen talon muiden asiakkaiden kanssa on osa My Lumo -palvelun palvelukokonaisuutta. Lumo kehittää asumisen palveluita asiakkaiden toiveita kuunnellen, ja moni Lumo One -asumisesta kiinnostunut on korostanut yhteisöllisyyden merkitystä, kertoo Lumo-kotien kehityspäällikkö Anna Saarinen.

– Sen lisäksi, että muita asukkaita voi tavata yhteistiloissa, My Lumo -palvelu tarjoaa digitaalisen viestintäkanavan, Saarinen sanoo.

Saarinen korostaa saumatonta digitaalista palvelukokonaisuutta.

–  Asukkaat voivat esimerkiksi varata talon saunan helposti omalta kotisohvalta tai vaikkapa ulkomailta käsin, mihin kellonaikaan tahansa, Saarinen kertoo.

My Lumo -palvelun kautta tehty tilavaraus aktivoi asukkaan avaimen toimimaan myös talon yhteisissä tiloissa. Myös sauna kytkeytyy automaattisesti päälle varatun saunavuoron alkaessa, eikä se porota koko iltaa päällä, jos illalle on esimerkiksi vain yksi varaus.

– Tässä nousee esiin myös vastuullisuusnäkökulma, eli resursseja ei kulu turhaan, Peltonen sanoo.

Lumo One -pilvenpiirtäjästä on upeat maisemat sekä kaupunkiin, että luontoon.

Lumo-isännöitsijä on asukkaiden apuna arjessa

Lumo One -asukkaat saavat avukseen oman Lumo-isännöitsijän, joka vastaa talon asukkaiden arjen sujuvuudesta.

– Isännöitsijä on helposti lähestyttävä, tuttu henkilö, joka auttaa ratkomaan asumisen haasteita ja ottaa mielellään vastaan asukkaiden ideoita asumiskokemuksen kehittämiseksi, Peltonen sanoo.

Tiivis dialogi Lumo-isännöitsijän kanssa on osa Lumo One -talon upeaa yhteisöllisyyttä. Lumo One -talossa korostuu yhteinen tekeminen. Se näkyy asukkaiden yhteisessä olohuoneessa, Lumo One -talon asumisen palveluissa ja talon Lumo-isännöitsijässä. Asuessasi Lumo One -pilvenpiirtäjässä olet osa urbaania Lumo-yhteisöä.

Tutustu Lumo One -taloon

Pilvenpiirtäjän kodit ovat jo vuokrattavissa Lumo-verkkokaupasta

Korkeatasoista asumista Lumo One -pilvenpiirtäjässä
235x174

Vuokraa Lumo-koti ja tee siitä omasi!Vuokraa Lumo-koti ja tee siitä omasi!

Koti on enemmän kuin neliöt, joissa asumme. Se on myös tärkeät kulmat niiden ympärillä. Löydä omaan elämäntapaasi sopiva koti verkkokaupastamme tai anna meidän löytää sinulle koti, jossa viihdyt pitkään.

Koti on enemmän kuin neliöt, joissa asumme. Se on myös tärkeät kulmat niiden ympärillä. Löydä omaan elämäntapaasi sopiva koti verkkokaupastamme tai anna meidän löytää sinulle koti, jossa viihdyt pitkään.

Tutustu ja ihastu