Palveluksessasi

Lumo One -isännöitsijä – asumisen asiantuntija palveluksessasi

Oliver Reitala vastaa asukkaiden arjen sujuvuudesta Lumo One -pilvenpiirtäjässä Helsingin Kalasatamassa.

235x174

Isännöitsijällä on jo kädet täynnä tehtävää, vaikka talo on vasta rakenteilla. Helsingin vetovoimaisin pilvenpiirtäjä Lumo One nousee paraikaa huimaa vauhtia kauppakeskus Redin yhteyteen Kalasatamaan. Oliver Reitala seuraa läheltä sen valmistumista.

Lumo One sijaitsee Reitalan lapsuuden maisemissa eli tutuilla kulmilla.

– Olen todella innostunut Lumo One -pilvenpiirtäjästä. Se on spesiaali kohde ja jo nyt iso osa Helsingin maisemaa. Olen kotoisin Kalasataman vierestä Toukolasta. On hienoa, että saan olla mukana tässä poikkeuksellisessa rakennushankkeessa, Reitala hehkuttaa.

Lumo-kotien palvelukseen Reitala siirtyi tradenomiopintojensa jälkeen. Työt alkoivat myynnin parissa ja johtivat usein tekemisiin isännöitsijöiden kanssa. Ala tuli tutuksi, ja isännöintikärpänen puraisi. Sen innoittamana Reitala suoritti isännöinnin IAT-ammattitutkinnon.

Ammatillinen jackpot napsahti, kun Lumo One -talon isännöinti uskottiin 27-vuotiaan helsinkiläismiehen hoteisiin.

Isännöitsijä Oliver Reitala odottaa innostunein mielin Lumo One -pilvenpiirtäjän valmistumista Kalasatamaan. Hän unelmoi tuomaroinnista futiksen MM-kisojen loppuottelussa, jossa vastakkain ovat Brasilia ja Argentiina.

Yhteisön rakentaja ja ihmisten ymmärtäjä

Isännöitsijälle satelee päivän mittaan valtava määrä yhteydenottoja hyvin erityyppisistä asioista. Reitala huolehtii muun muassa siitä, että talotekniikka pelittää, kulkuväylät ovat esteettömät ja hiekoitusten kaltaiset kausityöt on tehty huolellisesti.

– Isännöitsijän tärkein tehtävä on huolehtia siitä, että kiinteistö on turvallinen.

Parhaiten Reitalan tavoittaa My Lumo -palvelun välityksellä. Asukkaat voivat tilata palvelun kautta myös pieniä korjaustöitä suoraan huollolta, vaikkapa keittiöhanan korjauksen. He voivat olla yhteydessä talon omaan Lumo-tiimiin, jollainen Lumo One -taloonkin muodostetaan ensi tilassa. Yhteisöllisyyden vaaliminen on nostettu uudisrakennuksessa kärkitavoitteiden joukkoon. Se toteutuu yhteistyössä asukkaiden kanssa.

– Aiomme pitää Lumo One -talossa usein asukasiltoja, joissa on mahdollisuus tavata isännöitsijää ja rakentaa yhteisöä taloon, Reitala kertoo.

Rakennusvaiheessa Reitala miettii yhdessä muiden Lumo-kotien asumisen ammattilaisten kanssa, millaisia palveluja Lumo One voi valmistuessaan asukkailleen tarjota. Edistyksellinen teknologia tuo lähes rajattomat mahdollisuudet saunavuorojen, yhteiskäyttöauton ja lukuisten muiden palveluiden kehittelyyn.

Vapaa-aikanaan Reitala viheltää jalkapallomatseja Veikkausliigassa. Erotuomarin toimessaan hän on oppinut ymmärtämään erilaisia ihmisiä ja kommunikoimaan tilanteen vaatimalla tavalla. Kokemuksesta on hyötyä isännöinnissä. On oltava kartalla erilaisista tunteista ja käsiteltävä ihmisiä eri tavoin. Kun vuoropuhelu toimii, asiat sujuvat mallikkaasti niin tuomaroinnissa kuin isännöinnissä.

Lumo One -pähkinänkuoressa

Lumo One -pilvenpiirtäjä

Julkaisu 25.2.2022

Teksti Helen Partti

Kuvat Petri Mulari

Suomen korkein vuokratalo, Lumo One -pilvenpiirtäjä tarjoaa modernia, vaivatonta ja vastuullista vuokra-asumista Helsingin Kalasatamassa.

Lumo One -isännöitsijä Oliver Reitala huolehtii talon asukkaiden arjen sujuvuudesta.
  • Lumo One valmistuu kauppakeskus Redin yhteyteen kesällä 2022 kahdessa osassa, heinä- ja syyskuussa.
  • Talo on 120 m korkea ja siinä on yhteensä 31 kerrosta.
  • Talosta löytyy 291 modernia ja yksilöllistä Lumo-kotia. Erilaiset sisustusmateriaalit sopivat moneen eri makuun.
  • Asuntojen lattiasta kattoon ylettyvät ikkunat päästävät päivänvalon kauniisti sisään, ja sälekaihtimet blokkaavat kirkkaan päivänvalon tarvittaessa.
  • Kirkkaalla säällä näkyvyys on jopa 41 km päähän Helsingin keskustan suuntaan ja merelle.
  • Kustakin asunnosta löytyy lämmitetty vihernurkkaus parvekkeen sijaan, johon on mahdollista luoda esimerkiksi oma pieni keittiöpuutarha tai vaikkapa lukunurkkaus.
  • Asuntojen vesikiertoinen lattialämmitys ja -viilennys lisäävät asumismukavuutta eri vuodenaikoina.
  • Kalasatamasta on erinomaiset kulkuyhteydet sekä julkisilla että omalla autolla liikuttaessa.
  • Kalasatamasta ja sen ympäristöstä löytyy loistavat ulkoilumaastot ja erinomainen kulttuuritarjonta.
  • Lumo One -talo tarjoaa kaupunkiasumista parhaimmillaan, parhaita asumisen palveluita hyödyntäen.

Tutustu lähemmin

Monikäyttöiset yhteistilat

Lumo One -pilvenpiirtäjän erikoisuus on 29. kerroksen 200 neliön yhteistila, joka on tarkoitettu kaikille talon asukkaille. Yhteistilassa voi tehdä etätöitä, lukea kirjaa, ihailla maisemia tai kokoontua naapureiden kanssa yhteiselle kahvihetkelle. Varattavissa on myös erillinen juhlatila ja saunatiloja.

Tutustu lähemmin

Parhaat asumisen palvelut

Lumo One -pilvenpiirtäjän palvelut takaavat ensiluokkaisen asumiskokemuksen. Talon hulppeat yhteistilat ja Lumo-kotien elämää helpottavat asumisen palvelut ovat ketterästi digitaalisesti käyttöönotettavissa My Lumo -palvelun kautta.

Tutustu lähemmin

Tutustu Lumo One -taloon

Pilvenpiirtäjän kodit ovat jo vuokrattavissa Lumo-verkkokaupasta.

Lumo-verkkokauppa
235x174

Testaa oma hiilijalanjälkesi!

Oletko kestävän arjen sankari vai vastuullinen kanssamatkustaja? Kokeile
uutta hiilijalanjälkitestiämme ja nappaa vinkit kestävään asumiseen.

Tee testi