Palveluksessasi

Lumo One -isännöitsijä – asumisen asiantuntija palveluksessasi

Casper Westerinen vastaa asukkaiden arjen sujuvuudesta Lumo One -pilvenpiirtäjässä Helsingin Kalasatamassa.

235x174

Isännöitsijällä on jo kädet täynnä tehtävää, vaikka talo on vasta rakenteilla. Helsingin vetovoimaisin pilvenpiirtäjä Lumo One nousee paraikaa huimaa vauhtia kauppakeskus Redin yhteyteen Kalasatamaan. Casper Westerinen seuraa läheltä sen valmistumista.

– On hienoa saada olla mukana tässä poikkeuksellisessa rakennushankkeessa. Lumo One on kuitenkin Suomen mittakaavassa hyvin uniikki kohde, Westerinen hehkuttaa.

Lumo-kotien palvelukseen Westerinen päätyi alun perin kesätöiden kautta vuonna 2018. Innostus alaa kohtaan syntyi kuitenkin jo aikaisemmin, kun hän keräsi kokemusta kiinteistönvälityksen puolelta. Westerinen nauttii siitä, miten isännöitsijänä hän saa olla mukana luomassa kokonaisvaltaisesti parasta asumiskokemusta.

Isännöitsijä Casper Westerinen odottaa jo innolla asukkaiden muuttoa Lumo One -taloon. Hän toivoo, että hieno yhteinen pihakansi korkeuksissa pääsee aktiiviseen käyttöön.

Yhteisön rakentaja ja ihmisten ymmärtäjä

Isännöitsijälle satelee päivän mittaan valtava määrä yhteydenottoja hyvin erityyppisistä asioista. Westerinen huolehtii muun muassa siitä, että talotekniikka pelittää, kulkuväylät ovat esteettömät ja hiekoitusten kaltaiset kausityöt on tehty huolellisesti.

– Isännöitsijän tärkein tehtävä on huolehtia siitä, että asukkaat ovat tyytyväisiä ja asuminen on turvallista.

Parhaiten Westerisen tavoittaa My Lumo -palvelun välityksellä. Asukkaat voivat tilata palvelun kautta myös pieniä korjaustöitä suoraan huollolta, vaikkapa keittiöhanan korjauksen. He voivat olla yhteydessä talon omaan Lumo-tiimiin, jollainen Lumo One -taloonkin muodostetaan ensi tilassa. Yhteisöllisyyden vaaliminen on nostettu uudisrakennuksessa kärkitavoitteiden joukkoon. Se toteutuu yhteistyössä asukkaiden kanssa.

– Kannustamme asukkaita aktiivisuuteen ja toivomme, että naapurit tulevat tutuiksi toisilleen, Westerinen kertoo.

Westerinen toivoo, että Kalasataman tornitalojen yhteisestä pihakannesta tulee paikka, jossa asukkaat voivat kohdata toisiaan ja järjestää yhteistä tekemistä. Ainutlaatuinen vehreä piha-alue on viisi kerrosta maanpinnan yläpuolella.

Rakennusvaiheessa Westerinen miettii yhdessä muiden Lumo-kotien asumisen ammattilaisten kanssa, millaisia palveluja Lumo One voi valmistuessaan asukkailleen tarjota. Edistyksellinen teknologia tuo lähes rajattomat mahdollisuudet saunavuorojen, yhteiskäyttöauton ja lukuisten muiden palveluiden kehittelyyn.

Lumo One -pähkinänkuoressa

Lumo One -pilvenpiirtäjä

Julkaisu 25.2.2022

Teksti Helen Partti

Kuvat Lumo

Suomen korkein vuokratalo, Lumo One -pilvenpiirtäjä tarjoaa modernia, vaivatonta ja vastuullista vuokra-asumista Helsingin Kalasatamassa.

Lumo One -isännöitsijä Casper Westerinen huolehtii talon asukkaiden arjen sujuvuudesta. Vapaa-ajalla Westerisen löytää usein pyörän selästä tai CrossFit-salilta.
  • Lumo One valmistuu kauppakeskus Redin yhteyteen kesällä 2022 kahdessa osassa, heinä- ja syyskuussa.
  • Talo on 120 m korkea ja siinä on yhteensä 31 kerrosta.
  • Talosta löytyy 291 modernia ja yksilöllistä Lumo-kotia. Erilaiset sisustusmateriaalit sopivat moneen eri makuun.
  • Asuntojen lattiasta kattoon ylettyvät ikkunat päästävät päivänvalon kauniisti sisään, ja sälekaihtimet blokkaavat kirkkaan päivänvalon tarvittaessa.
  • Kirkkaalla säällä näkyvyys on jopa 41 km päähän Helsingin keskustan suuntaan ja merelle.
  • Kustakin asunnosta löytyy lämmitetty vihernurkkaus parvekkeen sijaan, johon on mahdollista luoda esimerkiksi oma pieni keittiöpuutarha tai vaikkapa lukunurkkaus.
  • Asuntojen vesikiertoinen lattialämmitys ja -viilennys lisäävät asumismukavuutta eri vuodenaikoina.
  • Kalasatamasta on erinomaiset kulkuyhteydet sekä julkisilla että omalla autolla liikuttaessa.
  • Kalasatamasta ja sen ympäristöstä löytyy loistavat ulkoilumaastot ja erinomainen kulttuuritarjonta.
  • Lumo One -talo tarjoaa kaupunkiasumista parhaimmillaan, parhaita asumisen palveluita hyödyntäen.

Tutustu lähemmin

Monikäyttöiset yhteistilat

Lumo One -pilvenpiirtäjän erikoisuus on 29. kerroksen 200 neliön yhteistila, joka on tarkoitettu kaikille talon asukkaille. Yhteistilassa voi tehdä etätöitä, lukea kirjaa, ihailla maisemia tai kokoontua naapureiden kanssa yhteiselle kahvihetkelle. Varattavissa on myös erillinen juhlatila ja saunatiloja.

Tutustu lähemmin

Parhaat asumisen palvelut

Lumo One -pilvenpiirtäjän palvelut takaavat ensiluokkaisen asumiskokemuksen. Talon hulppeat yhteistilat ja Lumo-kotien elämää helpottavat asumisen palvelut ovat ketterästi digitaalisesti käyttöönotettavissa My Lumo -palvelun kautta.

Tutustu lähemmin

Tutustu Lumo One -taloon

Pilvenpiirtäjän kodit ovat jo vuokrattavissa Lumo-verkkokaupasta.

Lumo-verkkokauppa
235x174

Testaa oma hiilijalanjälkesi!

Oletko kestävän arjen sankari vai vastuullinen kanssamatkustaja? Kokeile
uutta hiilijalanjälkitestiämme ja nappaa vinkit kestävään asumiseen.

Tee testi