Lumo-palvelut

Lumo on enemmän kuin koti

Onnellisen elämän peruspilareihin kuuluu omannäköinen koti, jossa on hyvä olla ja turvallista asua. Lumo tarjoaa juuri tällaista asumista Suomen suurimmissa kaupungeissa – tai oikeastaan vielä piirun verran parempaa.

235x174

Täydellinen sijainti

Lumo-kodissa asuminen on kaupunkiasumista parhaimmillaan. Valitset minkä kodin hyvänsä, se sijaitsee hyvällä paikalla, toimivien julkisten liikenneyhteyksien ja monipuolisten palvelujen äärellä. Suurimmissa kaupungeissa voit valita asuinpaikkasi useiden eri kaupunginosien välillä sen mukaan, missä viihdyt parhaiten ja minne tunnet kuuluvasi. Ydinkeskustaan vai kenties hieman kauemmaksi?

Mahdollisuus vaikuttaa

Helppoon ja vaivattomaan asumiseen kuuluu, että omat toiveet tulevat kuulluksi. Lumo-kotien asukkaiden kohdalla se on täysin mahdollista, jopa toivottavaa, sillä vain asukkaiden toiveita kuuntelemalla voidaan asumista kehittää aina vain paremmaksi. Lumo-kotien asumisen palveluitakin kehitetään yhteistyössä asukkaiden kanssa.

Tutustu Lumo-kotien asumisen palveluihin.

Paras palvelukanava

Lumo-kotien asukkailla on kaikilla käytössään suora, mobiilissakin toimiva palvelukanava My Lumo. Palvelu on asukaskyselyn mukaan ehdottomasti paras asiakasviestinnän kanava. Se kertoo asukkaalle kaiken tarpeellisen: oman talon tapahtumat, isännöitsijän terveiset ja oman vuokranmaksutilanteesi. My Lumo -palvelun kautta hoidat kaikki tärkeät asiat vikailmoituksesta parkkipaikkojen varaamiseen.

Tutustu My Lumo -palveluun

Huoletonta asumista

Asuminen on huoletonta, kun talosta ja asunnosta pitävät huolta oman alansa ammattilaiset. Lumo-kotien kohdalla siitä vastaa satojen ammattilaisten joukko, joilla on apunaan laaja yhteistyökumppanien verkosto. Tälläkin hetkellä tämä joukko tekee työtä sen eteen, että asumisesi olisi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Taustalla ahkeroivien ammattilaisten kirjo on iso, aina talojen hankinnasta ja rakennuttamisesta päivittäisiin huoltotöihin, isännöintiin, asiakaspalveluun ja asumisneuvontaan.

Vastuullista ja ympäristöystävällistä

Kun asut Lumo-kodissa, voit olla varma, että myös ympäristön ja kestävän kehityksen periaatteet on otettu huomioon niin rakentamisessa kuin talojen energiankulutuksessa. Lumo-talot lämmitetään 99-prosenttisesti energiatehokkaalla kaukolämmöllä. Hiilineutraali kaukolämmön lisäksi kaikissa taloissa on käytössä hiilivapaa, vesisertifioitu kiinteistösähkö. Uudistuotanto puolestaan on toteutettu lähes nollaenergiarakennuksina vuodesta 2017 lähtien.

Lumo-talojen energian- ja vedenkulutusta seurataan tarkoin: niistä yli 90 prosenttia on liitetty energian- ja vedenkulutuksen etävalvontajärjestelmään. Jos korjattavaa tai säädettävä ilmaantuu, siihen tartutaan heti. Asumismukavuudesta tai -turvallisuudesta ei kuitenkaan tingitä missään vaiheessa.

Unelmiesi kodin löydät Lumo-verkkokaupasta

Verkkokauppaan
235x174235x174

Testaa oma hiilijalanjälkesi!

Oletko kestävän arjen sankari vai vastuullinen kanssamatkustaja? Kokeile
uutta hiilijalanjälkitestiämme ja nappaa vinkit kestävään asumiseen.

Tee testi