Talotarinoita

Lumo-koti Helsingin keskustan sykkeestä

Vanha kivitalo ja Kamppi, kaupunkiasumista parhaimmillaan!

235x174

Lönnrotinkatu 30

Kampissa sijaitseva, vuonna 1938 valmistunut entinen toimistorakennus muuntuu asuinrakennukseksi, johon tulee 41 uutta asuntoa ja kaksi pihatasossa sijaitsevaa toimitilaa. Hissillä varustettuun taloon kuljetaan porttikongin kautta.

Persoonallisesti kunnostetuissa asunnoissa on syvät ikkunapenkit. Seinät on maalattu valkoisiksi ja lattioiden materiaalina ovat tammen väriset vinyylilankut. Ensimmäisen, toisen ja kolmannen kerroksen asuntojen katoissa näkyy osittain betoniset kattopalkistot, jotka on maalattu valkoisiksi. Osassa asunnoista on pieni parveke, jossa on pinnakaide.

Keittiön varustuksiin kuuluu astianpesukone, jääkaappi-pakastin, erillisuuni sekä liesitaso.

Kylpyhuoneet ovat laatoitettuja. Lattioiden laatat ovat tumman harmaita. Sama väri toistuu myös seinälaatoissa valkoisen värin tehosteena.

Asukkaiden käytössä on pesula ja saunaosasto, jotka sijaitsevat talon kellarikerroksessa. Sisäpihalla on oleskelualue sekä istutuksia. Talossa on myös yksi parkkipaikka, joka on varattu yhteiskäyttöautoa varten.

Asuntojen markkinointi ja vuokraus alkaa lokakuussa!

Palvelut

Lönnrotinkatu sijaitsee Helsingin keskustan eteläpuolella lähellä kaikkea. Ydinkeskusta on lyhyen kävely- tai raitiovaunumatkan päässä. Lähietäisyydeltä löytyvät myös upeat ulkoilualueet ja merimaisemat.

Vuokra-asunto Helsingin keskustassa tarkoittaa sitä, että kaikki on lähellä.

Koska

Asunnot valmistuvat helmikuussa 2018.

Kenelle

Keskustan monipuolisia palveluita, lyhyitä välimatkoja ja vanhoja kivitaloja arvostaville sinkuille, pariskunnille ja pienille perheille.

Lumo-kodeilla on laaja valikoima vuokra-asuntoja Helsingissä. Tutustu myös muihin vapaisiin vuokra-asuntoihin Kampissa sekä esimerkiksi läheisiin vuokra-asuntoihin Punavuoressa.

Vuokraa Lumo-koti ja tee siitä omasi!Vuokraa Lumo-koti ja tee siitä omasi!

Koti on enemmän kuin neliöt, joissa asumme. Se on myös tärkeät kulmat niiden ympärillä. Löydä omaan elämäntapaasi sopiva koti verkkokaupastamme tai anna meidän löytää sinulle koti, jossa viihdyt pitkään.

Koti on enemmän kuin neliöt, joissa asumme. Se on myös tärkeät kulmat niiden ympärillä. Löydä omaan elämäntapaasi sopiva koti verkkokaupastamme tai anna meidän löytää sinulle koti, jossa viihdyt pitkään.

Tutustu ja ihastu