Talotarinoita

Asumaan Kontulaan

Helsingin Kontulassa palvelut ovat lähellä ja metro kulkee.

235x174

Kontulantie 19

Keskeisellä paikalla Kontulassa sijaitsee seitsenkerroksinen Lumo-talo. Talossa on erikokoisia toimivapohjaisia kaksioita ja neliöitä. Asunnoissa on lasitettu parveke, maan tasolla olevissa asunnoissa terassipiha.

Asunnoissa on tammilaminaattilattiat ja valkoisiksi maalatut seinät. Yksi olohuoneen seinistä on maalattu lattian sävyyn sopivalla tehostevärillä. Kylpyhuoneissa on ruskea keraaminen laattalattia, seinissä valkoiset laatat. Olohuoneen tapaan yksi kylpyhuoneen seinistä on laatoitettu ruskealla tehostevärillä.

Keittiössä on valkoiset kaapit ja harmaan sävyinen työtaso. Keittiön varustukseen kuuluu keraaminen liesi, jää-pakastinkaappi ja astianpesukone. Neliöissä on lisäksi erillinen pakastinkaappi.

Pääosin 1960- ja 70-luvuilla rakennettu Kontula on nykyään monikulttuurinen ja eloisa. Kaupungin lähiöhankekyselyissä asukkaat korostavat alueensa yhteishenkeä, ja kaupunginosayhdistys on maan vireimpiä.

Lue lisää talosta ja vuokraa

Palvelut

Näissä kodeissa viihtyvät hyviä liikenneyhteyksiä ja lähellä sijaitsevia palveluita arvostavat perheet, pariskunnat ja yksin elävät. Lumo-talo sijaitsee keskeisellä paikalla, palveluiden ja metroaseman läheisyydessä, ja lähistöltä löytyvät muun muassa koulut, päiväkodit, leikkipuistot, kaupat, terveyspalvelut, urheilupuisto ja uimahalli.

Koska

Kontulantien kodit valmistuivat loppuvuodesta 2016.

Kenelle

Asunnot sopivat niin sinkkutalouksille, pariskunnille kuin perheillekin.

Testaa oma hiilijalanjälkesi!Testaa oma hiilijalanjälkesi!

Oletko kestävän arjen sankari vai vastuullinen kanssamatkustaja? Kokeile
uutta hiilijalanjälkitestiämme ja nappaa vinkit kestävään asumiseen.

Oletko kestävän arjen sankari vai vastuullinen kanssamatkustaja? Kokeile
uutta hiilijalanjälkitestiämme ja nappaa vinkit kestävään asumiseen.

Tee testi