Search

Juurakkotie 49 A 5

Lapinrinne, 96190 Rovaniemi

 • 610 €/month
 • Security deposit 0 €
 • 44,5
 • 2. floor (/3)
 • Apartment building, 2H+KK,view floor plan
 • Water fee 24 €/person/month

Vacant on 1.11.2020

Tuplaetu!

Ole nopea! Kun vuokraat tämän asunnon verkkokaupastamme viimeistään 21.10.2020, saat viikon ilmaista asumisaikaa sekä 150 euron arvoisen lahjakortin joko Vepsäläiseen tai Mustiin ja Mirriin. Kumman lahjakortin valitset? Saat käytännön ohjeet myyntineuvottelijoiltamme heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä.

Act quickly! By renting this apartment from our webstore before the 21th of October, you’ll get 7 extra days moving time, as well as a gift card worth 150€ for either Vepsäläinen furniture store or Musti ja Mirri pet supply store. Which one do you choose? Our sales representative will contact you the following business day of the rental and provide more information.

The following Lumo benefits are included in your rent

Bathroom, heated storage, smoking forbidden indoors

This apartment has a satisfaction guarantee.

 • You can cancel the tenancy agreement at the time of the first visit to the apartment if it does not suit your needs.
 • If you cancel the tenancy agreement we will refund the first month’s rent in next working day.
Read more
 • Juurakkotiellä vapautumassa toisen kerroksen kaksio!

  Tähän huoneistoon tullaan tekemään pientä pintaremonttia ennen uuden asukkaan muuttoa huoneistoon. Valokuvat ovat otettu nykyisen asukkaan asuessa huoneistossa. Huoneistoon tullaan vaihtamaan alkuperäinen muovimatto uuteen vaalean sävyiseen laminaattilattiaan ja seinäpinnat maalataan vaaleiksi.

  Ulko-ovesta sisään astuessasi eteiseen on vastapäätäsi heti pesuhuone. Pesuhuone on alkuperäinen, jossa on ruskeansävyinen muovimatto lattiassa ja seinillä vaalean ruskea märkätapetti. Pesuhuoneessa on liitäntä pyykinpesukoneelle.

  Eteisestä vasemmalla puolella on makuuhuone. Makuuhuone on iso kokoinen. Sinne saa helposti leveän sängyn lisäksi vaikka työpöydän. Komeroita makuuhuoneesta löytynee kolme kappaletta.

  Eteisestä oikealla puolella on olohuone ja keittokomero. Olohuoneesta on kulku lasittamattomalle parvekkeelle. Keittiön kaapistot ovat ruskean sävyiset. Varusteisiin kuuluu sähköliesi ja jääpakastinkaappi.

   

Facilities & Lumo benefits

House information


Juurakkotie 49, 51, 53

Kolme kerrostaloa sijaitsevat vierekkäin omakoti/rivitaloalueen keskellä, lähes vastapäätä Kairatien ammattioppilaitosta. Talojen vastapäätä sijaitsevat Lapinrinteen päiväkoti ja lähikauppa. Talon huoneistot ovat tilavia ja valoisia. Useisiin asuntoihin on tehty keittiö- ja kylpyhuoneremontteja. Talot ovat kolmekerroksisia ja kaikissa asunnoissa on parvekkeet. Katutasossa sijaitsevissa asunnoissa on omat pihat. Pihapiirissä on grillikatos ja lasten leikkipaikka. Autopaikkoja on riittävästi. Asukkaiden käytössä on talojen läheisyydessä sijaitsevassa Tuulenkaato 1:ssä sijaitseva kerhohuone ja kuntosali.
 • Building type
  Apartment building
 • Completion
  1984
 • Energy rating
  C2007
 • Antenna system
  Cable TV (DVB-C): Other
 • Shared facilities of the house
  bicycle storage, sauna, drying room, storage cages, air-raid shelter
Hi, Lumo resident!

Exchanging from one Lumo home to another is a great deal

  • Flexible switch between homes
  • No term of notice

Rent without worries, we offer you a satisfaction guarantee!

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online or your needs.

Read more

Fall in love with new Lumo homes!

Check out new fascinating Lumo houses – maybe you find your perfect match here.

Browse new homes

As Lumo resident you are entitled to many valuable benefits

We are a safe and trusted landlord who offers its residents best possible rental housing and services.

We want to provide our residents continuously with new resident benefits that will make living in a Lumo home even more convenient, and develop residents' My Lumo service online.

Explore benefits