1. Keskusta
 2. Kavallintie 1
Search
1 / 14

Kavallintie 1 B 11

Keskusta, 02700 Kauniainen

Show on map

Built in: 1973, renovated 2017

The apartment is vacant

 • 1245 €/month
 • Security deposit 0 €
 • 58
 • Apartment building, 2H+K
 • Non-smoking apartment
 • 0/3 floor
 • Water fee 24 €/person/month
 • Own yard
 • Additionally: utility room, heated storage, dishwasher
 • Shared sauna
 • Parking spaces vacant 4 pcs ›
 • Carbon neutral heating
 • Additionally: bicycle storage, laundry room, storage cages, air-raid shelter

Vuokrataan tilava kaksio omalla pihalla Kauniaisista!

 

Tämä Lumo-koti sijaitsee vehreällä ja rauhallisella alueella Kauniaisissa. Kodista ei kuitenkaan ole pitkä matka palveluiden äärelle ja juna-asema sijaitsee kävelyetäisyydellä. Olisiko tässä uusi Lumo-koti sinulle ja perheellesi?

Eteisen liukuovien taakse jää hyvin tilaa päällysvaatteille ja kengille. Eteiskaapiston liukuovet ovat valkoisia, mutta yksi ovista on peililasilla. Sisustuksessa ei siis tarvitse erikseen välttämättä miettiä peilille omaa paikkaa.

Eteistilasta on kulku kylpyhuoneeseen, josta löydät säilytystilaa altaan alla olevasta alakaapista sekä altaan yllä olevasta peilikaapista. Suihkunurkka jää wc-istuimen viereen ja se on eriytetty muusta kylpyhuonetilasta suihkuseinällä. Tässä asunnossa on myös erillinen apukeittiötila, johon jäävät pyykki- ja siivouskaappi sekä tilavaraus ja liitännät omalle pyykinpesukoneelle tai pesutornille. Tällaista erillistä tilaa pyykkihuollolle on harvoin tarjolla!

Keittiössä on sopivasti säilytystilaa ja sen päähän mahtuu hyvin 4 hengen ruokailuryhmä. Keittiöön ei ole ovea eteisestä ja kulku olohuoneen puolelle sujuu avoimesta oviaukosta. Olohuoneessa on hyvin tilaa sisustaa kunnollinen oleskelutila. Oman rauhansa nukkumiseen mahdollistaa ovella suljettava erillinen makuuhuone, josta löytyy säilytystilaa vaatteille.

Pääsisäänkäynniltä Kavallintien puolelta pohjakerrokseen on yhdet raput alaspäin käveltävänä. Käynti kohteen asuntoihin ei ole esteetön.

Kuvat ovat vastaavasta peilikuva-asunnosta. Ennen muuttoasi kylpyhuoneen saumat puhdistetaan ammattilaisen toimesta.

Seinissä voi esiintyä normaaleja asumisen jälkiä. Kotia voi halutessaan maalata Lumo-värikartan sävyillä itse – me tarjoamme maalit ja tarvikkeet.

Vuokraa tämäkin koti verkkokaupastamme!

About the area

Kauniainen

Kauniainen offers comfortable housing in the Helsinki Metropolitan Area, in the most compact town in Finland. Kauniainen is located within the municipal borders of Espoo.

Kauniainen is a green and pleasant city in the Helsinki Metropolitan Area, and it is the smallest of the four cities in the region. It if famous for its low taxation rate and the high level of education of its residents. Although the area of Kauniainen is small, its services are comprehensive. Nature, the atmosphere of a garden city and good public transportation are the cornerstones of Kauniainen’s appeal.

Former suburbs of villas

The history of Kauniainen dates back to the early 20th century, when it was a suburb of villas in the Helsinki Metropolitan Area. From early on, the area was connected with Helsinki by the coastal railway line. Over the years, the number of villas increased, and Kauniainen became an autonomous municipality. Kauniainen received the title of town in 1972. Many of the villas have since then been replaced with apartment buildings. Although Kauniainen is nowadays a densely populated town, the overall atmosphere and environment are still green.

An idyllic city of parks

Kauniainen has many beautiful parks that welcome residents to enjoy nature. Thurman park, for example, has cosy little picnic spots, scenic bridges and good play areas for children. The area around Lake Gallträsk is also popular, and the trails and paths around the lake are excellent for outdoor recreation. The Träskmossen wetlands to the west of the lake are a nature reserve.

Living in Kauniainen

Kauniainen is an in-demand residential area where everything is close. It is also a tranquil place to live in. Public transportation is excellent into all directions; there are fast commuter trains to Helsinki and Kirkkonummi and buses to Espoo. The local shopping centre Gran has both grocery stores and specialty shops, as well as several restaurants and cafes. And if you cannot find what you need at Gran, let the commuter train take you to shopping centre Sello in Leppävaara in five minutes or to central Helsinki in 20 minutes.

Your own Lumo rental apartment in Kauniainen

Kauniainen has rental apartments for single people, couples and families. There are several Lumo apartments of different sizes across Kauniainen. All of them have good locations and are served by public transportation.

The Lumo rental apartments on Asematie are located about 500 metres from Gran. They are perfect for residents who appreciate location. The building’s shared facilities, including a swimming pool, are a definite plus for many. The Lumo apartments on Bredantie also offer comfortable shared facilities with a sauna and a pool. Furthermore, the apartments on Bredantie are located in a tranquil environment but near services.

The low-rise apartment building on Thurmanin puistotie is in a tranquil area that is popular among families, and it has good connections to both Helsinki and Espoo. Residents living in the Lumo building on Thurmanin puistotie have access to the building’s shared facilities, including a laundry room, sauna and swimming pool. Recently completely renovated, Kavallintie 1 is a Lumo building with rental apartments to suit discerning tastes. The building has excellent shared sauna facilities that include a swimming pool. There are also large family-sized rental apartments on Kavallintie.

Show on map    Explore apartments in the same area

All services

Lumo-living includes

 • DNA Netti broadband
 • Pets welcome
 • Security deposit 0 €
 • Free decoration paints
 • Customer events
 • Lumo team
 • Flexible exchange from one Lumo home to another
 • My Lumo service

Fee-based services

 • Zero-carbon heating
 • Dishwasher installation
 • Move out cleaning service
 • Moving service
 • Moving boxes
 • Key courier
 • Home insurance
 • Self storage renting
 • Shared car
 • Assembly service
Read more about the services
House information
Kavallintie 1

Alun perin vuonna 1973 valmistunut vaalea kolmikerroksinen kerrostalo sijaitsee rauhallisella paikalla, kuitenkin palveluiden välittömässä läheisyydessä. Juna-asema on kävelyetäisyydellä ja kauppakeskus Grani noin puolen kilometrin päässä. Harrastusmahdollisuudet ja kulkuyhteydet ovat hyvät ja ympärillä on viihtyisä puutarhamainen asuinalue. Talon julkisivut ja pihat ovat saaneet uuden, nykyaikaisen ilmeen ja asunnot on peruskorjattu tyylikkäin materiaalein vuonna 2017. Huoneistopohjat ovat säilyttäneet 70-luvun arkkitehtuurin parhaat ominaisuudet ollen tilavia, suurin ikkunapinnoin ja selkein huoneratkaisuin. Lasitetut parvekkeet ja terassit ovat tilavia. Kolmioissa on erillinen wc sekä kylpyhuone, viisiöistä löytyy myös näiden lisäksi toinen erillis-wc sekä kodinhoitohuone. Osassa asunnoista on tilava vaatehuone, muutamassa kaksiossa on myös erillinen kodinhoitohuone. Eteisessä on liukuovikaapisto, jossa on yksi peililiukuovi, makuuhuoneissa on valkoiset liukuovelliset vaatekaapit.

Sisustusmateriaalit ovat skandinaavisen vaaleat ja sopivat moneen sisustustyyliin. Lattioissa on tammilaminaatti, raikkaan valkoisissa keittiöissä on tammilaminaattitaso ja valkoinen kalustevälilaatoitus. Kodinkoneet ovat Siemensin mallistoa ja jokaiseen asuntoon kuuluu astianpesukone, kalusteuuni ja keraaminen liesitaso. Kaksioissa on jää-pakastinkaappi ja kolmioissa sekä viisiöissä täyskorkeat jääkaappi ja pakastinkaappi. Kylpyhuoneissa on pääosin valkoiset mattapintaiset seinälaatat, yhdellä seinällä on valkoinen viivapintainen tehostelaatta. Lattialaatta on sävyltään tyylikäs ja lämmin savenharmaa. Suihkutilaa rajaa suora tai kaareva lasinen suihkuseinä. Allas- ja peilikaapit ovat valkoiset IDO:n kalusteet. Tähän sävymaailmaan on helppo ihastua!

Tutustu Kavallintien virtuaaliesittelyyn tästä linkistä.

Laajakaistayhteys sisältyy vuokraan.

Talo on savuton. Tupakointi asunnoissa, parvekkeilla ja talon yhteistiloissa on kielletty. Tupakointipaikka löytyy piha-alueelta.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Lumo-vuokrakodit tarjoavat turvallista ja ympäristöystävällistä asumista sekä parhaat asumisen palvelut.

Saat Lumo-palvelut ja Lumo-asukkaan edut käyttöösi My Lumo -palvelun kautta. Tutustu tarkemmin: lumo.fi/palvelut
Basic house info
 • Building type: Apartment building
 • Completion: 1973, renovated 2017
 • Energy rating: E2007
 • Cable TV (DVB-C): DNA
 • Broadband: DNA 50 Mbit/s
Shared facilities of the house: Bicycle storage, shared sauna, laundry room, storage cages, air-raid shelter
Non-smoking house

1

Choose the apartment

2

Rent online – also with a reservation fee of €350

3

See the apartment at a viewing and decide if you want it

How to rent?

Test your carbon footprint!

Test and see how sustainable your lifestyle is! You will also get personalized tips for a more sustainable life.

Start the test