Lumo on enemmän

Oma koti verkosta

Lue koko juttuicon-read-more
Sulje artikkeli

Lumo-verkkokauppa on varmasti se kaikkein helpoin tapa hankkia oma koti. Ei säntäilyä näytöissä, ei turhaa odottelua, ei edes vuokravakuutta. Istahdat vain rauhassa alas silloin kun sinulle sopii, avaat läppärin tai kännykän, ja vartin päästä voi uusi koti olla jo sinun.

 

1. Mene osoitteeseen lumo.fi

Mene osoitteeseen lumo.fi

Palvelu kysyy, mihin haluaisit muuttaa

2. Palvelu kysyy, mihin haluaisit muuttaa

Naputtele näytölle kaupunki, kaupunginosa, katu tai postinumeroalue, josta etsit uutta kotia. Jo pari kirjainta riittää, ja palvelu tarjoaa vaihtoehtoja!

 

Palvelu näyttää kaikki vapaat ja pian vapautuvat asunnot toivomaltasi alueelta

3. Palvelu näyttää kaikki vapaat ja pian vapautuvat asunnot toivomaltasi alueelta

 

Skrollaile rauhassa alaspäin ja vertaile vapaita asuntoja keskenään

4. Skrollaile rauhassa alaspäin ja vertaile vapaita asuntoja keskenään

Olisiko joku niistä sopiva sinulle? Voit merkata sydämellä ne asunnot, joita haluat katsella vielä tarkemmin myöhemmin. Toisaalta – ­nopeus on valttia. Suosituimmat kodit viedään nopeasti käsistä, ja silloin voittaja on se, joka ehti vuokrata kodin ensimmäisenä.

 

Kun sopiva Lumo-koti löytyy ja se on heti vuokrattavissa, aloita vuokraus Tutustu ja vuokraa -painikkeesta

5. Kun sopiva Lumo-koti löytyy ja se on heti vuokrattavissa, aloita vuokraus Tutustu ja vuokraa -painikkeesta

Palvelu kuljettaa sinut eteenpäin vuokrauksen seuraaviin vaiheisiin.

 

Lumo-kodin vuokraus on taatusti turvallista

6. Lumo-kodin vuokraus on taatusti turvallista

Kun aloitat vuokrauksen, kirjaudut palveluun TUPAS-verkkokauppatunnuksillasi. Palvelu käy läpi luottotietosi ja maksat pankkitililtäsi ensimmäisen kuun vuokran. Valitsemasi Lumo-koti on nyt sinun.

 

Vuokrattuasi kodin verkosta, pääset tarkistamaan sen paikan päälle

7. Vuokrattuasi kodin, pääset tarkistamaan sen paikan päälle

Sinuun otetaan yhteyttä, ja kun sovit tutustumiskäynnin asunnolle kolmen arkipäivän sisällä, käytössäsi on tyytyväisyystakuu. Mikäli asunto ei ollut sellainen kuin toivoit, voit vaihtaa sen itsellesi sopivampaan maksutta. Ja jos emme yhdessä löydä tarpeitasi vastaavaa kotia, voit myös peruuttaa vuokrauksen esittelyn jälkeen. Palautamme jo maksamasi vuokran viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Jos asunto vastaa sitä, mitä toivoit ja odotit – toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi uuteen kotiisi!

Jos ei heti tärppää, ota käyttöön hakuvahti!

Jos et heti löytänyt Lumo-verkkokaupasta juuri sellaista kotia ja sellaiselta asuinalueelta kuin halusit, ota käyttöösi Lumo-hakuvahti. Hakuvahdissa voit määritellä muun muassa millaista ja minkä kokoista asuntoa haet, miltä alueelta, tai onko parkkipaikka sinulle tärkeä.

Kun määrittelet hakuvahdissa, että asunnon tarve on heti ja haet kotia vain siltä alueelta, jolta sitä oikeasti haluat, sinua pystytään auttamaan parhaiten. Kun hakuehtoihisi sopiva koti tulee tarjolle, saat siitä heti tiedon kännykkääsi ja voit saman tien vuokrata kodin Lumo-verkkokaupasta.

Lumo-asukkaana saat heti käyttöösi myös My Lumo -palvelun, josta löydät vuokrasopimuksesi ja hoidat kätevästi kaikki asumiseen liittyvät asiat!

Lumo-palvelut muuttajalle

Vuokrasopimuksen tehtyäsi voit tilata erilaisia Lumo-palveluita edulliseen hintaan muuttoasi helpottamaan.

Muuttoapu. Lumo-asukkaana voit helpottaa muuttoasi ammattilaisen avulla. Yhteistyökumppanimme muuttaa sinut ripeästi ja ammattitaidolla uuteen kotiisi.

Muuttosiivous.  Palvelun avulla loppusiivous hoituu helposti ja kätevästi. Palvelu on saatavilla toistaiseksi vain pääkaupunkiseudulla.

Kotivakuutus ja sähkösopimus.  Kilpailuta kotivakuutuksesi sähkösopimuksesi yhteistyökumppaneillamme. Parhaimmillaan voit säästää satasia vuodessa!

Sisustusmaalit maksutta. Lumo-kotien maalietuun kuuluvat maalit ja materiaalit omatoimiseen pintaremonttiin. Tee kodistasi itsesi näköinen!

Avainkuriiri. Lumo-asukas voi tilata avainkuriirin tuomaan tai noutamaan avaimet valitsemastaan osoitteesta. Palvelu laajenee syksyn aikana valtakunnalliseksi.

Yhteiskäyttökulkuneuvot. Lumo-kotien asukkaat voivat vuokrata muuttoa helpottamaan yhteiskäyttöauton. Yhteiskäyttöpakettiautolla hoituu pieni muutto kokonaan.

 

Sulje artikkeli

Lähetä juttu itsellesi sähköpostiin, niin se pysyy muistissa ja voit palata siihen paremmalla ajalla.

Osoitettasi käytetään ainoastaan sähköpostiviestin lähettämiseen. Lue lisää tietoa henkilötietojesi käytöstä Kojamo-konsernissa täältä.