Haku

Työnjohtajankatu 1 A 11

Mälikkälä, 20320 Turku

Vapautuu 1.7.2020

Vuokraasi kuuluvat lisäksi nämä Lumo-edut

Vaatehuone, kylpyhuone, lämmin irtainvarasto, tupakointi kielletty sisätiloissa

Asunnossa on tyytyväisyystakuu

Lue lisää tyytyväisyystakuusta
 • Valoisa vuokra-asunto lasitetulla parvekkeella ja omalla saunalla Westparkissa

  Länsikeskuksen palveluiden läheisyydessä Westparkissa on nyt tarjolla valoisa vuokrakoti, hyvällä pohjaratkaisulla. Lisälaskutilaa keittiöön tuo kätevä saareke, joka rajaa olohuoneen ja keittiön. Säilytystilaa on runsaasti eteisessä ja tilavassa vaatehuoneessa. Asunnon lattioissa on laminaatti ja seinäpinnat on maalatut. Keittiössä varusteina ovat astianpesukone, jääpakastinkaappi ja liesi. Pesukoneelle on varaus kylpyhuoneessa. Lisäksi huoneistossa pääsee nauttimaan viihtyisän asuntosaunan löylyistä. 

  Asunto sijaitsee toisessa kerroksessa ja kotoisa lasitettu parveke on rauhallisen sisäpihan suuntaan. 

  Asuntoa ei vuokrata kalustettuna. HUoneistossa on hieman kiinnitysjälkiä ja asumisen jälkiä. Olohuoneen seinä on maalattu tummalla harmaalla kuvien ottamisen jälkeen. 

  Uudelle asukkaalle tarjoamme Lumo-maaliedun, eli maalit ja tarvikkeet, joilla seinät voi maalata vaikka omalla lempivärillä.

  Hanki koti, älä seiniä!

 • Mälikkälän Westpark on moderni ja viihtyisä, pääosin 2010-luvulla rakennettu alue, josta on hyvät kulkuyhteydet Raisioon ja Turkuun. Lähietäisyydellä sijaitsevat Länsikeskus ja Kauppakeskus Mylly tarjoavat erittäin monipuoliset palvelut. Lähikoulut sijaitsevat Hepokullassa sekä Teräsrautelassa.

Mukavuudet & Lumo-edut

Talon tiedot

Työnjohtajankatu 1

Viisikerroksinen, hissillinen talo tarjoaa hyvät puitteet toimivalle arjelle. Lumo-koteja löytyy reilun kokoisista yksiöistä suurperheellekin sopiviin neliöihin. Kaikissa asunnoissa on joko tilava lasitettu parveke tai terassi. Kylpyhuoneiden yhteydessä on omat saunat. Lattiat ovat laminaattia.

Viihtyisällä piha-alueella on mukava leikkipaikka lapsille. Autoille on sekä sähkötolppia että autokatospaikkoja. Polkupyörille on oma lukittu säilytystila autokatoksessa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asumiseen liittyvien asioiden hoitoon.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

 • Rakennustyyppi
  Kerrostalo
 • Valmistuminen
  2012
 • Energialuokka
  E
 • Antennijärjestelmä
  Kaapeli-TV (DVB-C): DNA
 • Talon yhteiset tilat
  pyörävarasto, irtainvarasto, väestönsuoja
Hei Lumo-asukas!

Lumo-asunnosta toiseen vaihtaminen kannattaa

  • Joustava asunnonvaihto
  • Ei irtisanomisaikaa

Etkö ole varma, kuinka pitkäksi aikaa tarvitset asuntoa?

Jos et ole varma asumistarpeesi kestosta, voit aluksi muuttaa tähän kotiin myös kolmen kuukauden määräaikaisella sopimuksella hintaan 1099 €/kk.

Lue lisää

Vuokraa huoletta, tarjoamme tyytyväisyystakuun!

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta, mikäli se ei vastaa ennalta annettuja tietoja tai sinun tarpeitasi.

Tutustu tarkemmin

Rakastu uutuuksiin!

Kurkista tuleviin, ihaniin Lumo-taloihin – kenties löydät juuri sen oikean kodin.

Tutustu uutuuksiin

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita.

Pyrimme tarjoamaan asukkaillemme koko ajan uusia arkea parantavia asukasetuja, sekä kehitämme asukkaan sähköistä My Lumo -palvelua.

Tutustu etuihin