Haku

Bulevardi 31 A 1

Punavuori, 00180 Helsinki

Katso kartalla

Rakennettu 1899 peruskorjaus 2023

Asunto on heti vapaa

 • 2175 €/kk
 • Vuokravakuus 0 €
  verkkokaupasta vuokratessa
 • 71
 • Kerrostalo, 3H+KT
 • Savuton asunto
 • 1/5 kerros
 • Kulutukseen perustuva vesilaskutus
 • Lisäksi: vaatehuone, lämmin irtainvarasto, astianpesukone
 • Hissi
 • Autopaikat
 • Lisäksi: pyörävarasto, kerhohuone, jaettu talosauna, jaettu pesutupa, jaettu kuivaushuone, irtainvarasto

Vuokrataan tilava kolmio Kampista!

 

Tilava kolmio, joka loistaa valoisuudellaan. Ikkunat sijoittuvat tasaisesti kodin ympärille kahteen eri ilmansuuntaan. Keittiö on sijoitettu kahdelle seinustalle ja se on avoin suureen olohuoneeseen, joka tarjoaa runsaasti eri sisustusmahdollisuuksia. Makuuhuoneet sijoittuvat eri puolille kotia. Toisessa makuuhuoneessa on kaapistot, toisessa vaatehuone. Koti soveltuu hyvin niin pariskunnalle, pienelle perheelle kuin kaveruksille. 

Uusi kemia

Asunto sijaitsee Uuden kemian puolella. Tästä Lumo-kodista huokuu vanhan ajan tunnelmaa ja historian havinaa. Uuden kemian luokkahuoneet ovat muutettu upeiksi kodeiksi, joissa modernistinen arkkitehtuuri yhdistyy ajanmukaisiin ja laadukkaisiin materiaaleihin. Lattioita koristaa vaalea tammiparketti, mikä sointuu keittiön kashmirin sävyisten kaappien kanssa. Keittiöön kontrastia tuo upeat marmoria jäljittelevät työtasot ja harmaa komposiittiallas. Kaunis vaalean sävyinen kylpyhuone sitoo kodin värimaailman yhdeksi harmoniseksi kokonaisuudeksi.

Tutustu tarkemmin asunnon materiaaleihin: Lumo.fi/bulevardi-31-materiaalit

Asukkaiden yhteiskäytössä olevat tilat

- Laadukas saunaosasto
- Kaksi kerhohuonetta
- Pyykkitupa ja kuivaushuone
- Ulkoiluväline- ja polkupyörävarasto
- Asuntokohtainen irtainvarasto

Yhteiset tilat ovat sähköisesti varattavissa My Lumo -palvelusta.

Ole tämän kodin ensimmäinen asukas ja vuokraa tämäkin uutuus verkkokaupastamme!

 Huom! Tämä kohde ei poikkeuksellisesti ole vuokrattavissa varausmaksulla. Edellytämme vuokrauksen yhteydessä koko ensimmäisen kuun vuokran maksamista.

A spacious two-bedroom apartment for rent in Kamppi!

This spacious two-bedroom apartment shines with its brightness. Windows are evenly distributed around the home in two different directions. The kitchen is located on two walls and is open to a large living room that offers plenty of different interior design possibilities. The bedrooms are located on different sides of the home. One bedroom has closets, the other has a walk-in closet. This home is suitable for a couple, a small family, or friends.

This Lumo home exudes an old-fashioned charm and the rustle of history. The classrooms of new chemistry have been transformed into stunning homes that combine modernist architecture with contemporary and high-quality materials. The floors are decorated with light oak parquet, which blends perfectly with the kitchen's kashmir-colored cabinets. The kitchen features beautiful marble-like countertops and a gray composite sink for contrast. The color scheme of the home is harmoniously tied together by a lovely bathroom with light tones.

Find more about materials here: Lumo.fi/bulevardi-31-materiaalit

Rent this apartment directly from our online store!

Note! As an exception this apartment can’t be rented by paying just a reservation fee. We require the payment of the full first month’s rent when renting this apartment.

Alueen kuvaus

Punavuori

Punavuori on historiallinen ja urbaani kaupunginosa Helsingin kantakaupungin sykkeessä. Alue on tunnettu yhteisöllisyydestään ja omaleimaisista pienyrityksistä, kahviloista ja kaupoista.

Arkea kulttuurin keskellä Punavuoressa

Ullanlinnan peruspiiriin kuuluva Punavuori eli Rööperi oli vielä 1970-luvulla työväen asuinaluetta. Nykyään Punavuoren kaduilla järjestetään runsaasti kirpputoreja sekä kaupunki- ja musiikkitapahtumia. Alueella on laaja kulttuuritarjonta erilaisten taidegallerioiden ja esimerkiksi Aleksanterin teatterin muodossa.

Suosittu Hietalahden rantabulevardi ja Sinebrychoffin eli tuttavallisemmin Koffin puisto tuovat ilahduttavan lisän urbaaniin kaupunginosaan. Punavuoressa voi nähdä joka arkipäivä, kun Koffin jyllantilaiset panimohevoset lähtevät Bulevardin talliltaan ravintolakierrokselleen keskustaan.

Vuokra-asunto Punavuoressa

Punavuoressa voi elää huoletonta elämää Lumo-vuokra-asunnossa. Päivittäispalvelut löytyvät Punavuoressa läheltä ja alueella pääsee keskeisen sijainnin ansiosta liikkumaan kätevästi raitiovaunulla, kävellen tai pyöräillen. Alue tarjoaa Lumo-asukkaille yksiöitä ja kaksioita kaupungin sykkeessä.

Lumo-kodeilla on laaja valikoima vuokra-asuntoja Helsingissä. Jos Punavuori kiinnostaa alueena, kannattaa tutustua myös esimerkiksi läheisiin Kampin vuokra-asuntoihin, Jätkäsaaren vuokra-asuntoihin ja Hernesaaren vuokra-asuntoihin. Nämä alueet ovat kaikki hieman erilaisia mutta omalla tavallaan houkuttelevia, ja ne sijaitsevat kaikki lähellä Punavuorta ja Helsingin ydintä.

Katso kartalla    Tutustu saman alueen muihin asuntoihin

Kaikki palvelut

Lumo-asumiseen sisältyy

 • DNA Netti
 • Hiilijalanjälkitesti
 • Lemmikit tervetulleita
 • Vuokravakuus 0 €
 • Vinkkaa ystäväsi naapuriksi
 • Lumo-tiimi
 • Joustava kodinvaihto
 • My Lumo -palvelu
 • Nextory-etu

Muuttajan palvelut

 • Nollaa lämmityksen hiilijalanjälkesi​
 • Sähkösopimus
 • Kotivakuutus
 • Muuttosiivouspalvelu
 • Muuttopalvelu
 • Muuttolaatikot
 • Avainkuriiri
 • Polkupyöräetu
 • Pienvaraston vuokraus
 • Yhteiskäyttöauto
Lue lisää palveluista
Talon tiedot

Bulevardi 31

Ikoniselle Bulevardille Helsingin ytimeen valmistuu uusia Lumo-koteja marraskuussa 2023, kun historialliset vanhan kemianlaitoksen arvokiinteistöt saavat uuden elämän asuintaloina. Kohde muodostuu kahdesta vanhasta rakennuksesta, Uudesta ja Vanhasta kemiasta eli Teknillisen korkeakoulun kemianlaitoksesta. Neljäkerroksiseen Vanhaan kemiaan ja viisikerroksiseen Uuteen kemiaan valmistuu yhteensä 77 huipputasoista asuntoa.

Punatiilinen Vanha kemia valmistui vuonna 1899 Teknillisen korkeakoulun kemian laboratoriorakennukseksi. Talon suunnitteli arkkitehti Onni Tarjanne, joka tunnetaan myös esimerkiksi Suomen Kansallisteatterin suunnittelijana. Sodassa tuhoutuneen vanhimman Teknillisen korkeakoulun laboratoriorakennuksen tilalle rakentui vuonna 1949 Uusi kemia, joka edustaa pelkistetympää modernistista tyyliä. Arkkitehtinä toimi Helsingin eduskuntatalonkin suunnitellut Johan Sigfrid Sirén. Viimeisimpänä Vanha ja Uusi kemia toimivat Metropolia ammattikorkeakoulun opetus- ja työhuonetiloina.

Talot kätkevät sisäänsä uniikkeja kaupunkikoteja. Osassa asunnoista on jopa yli neljän metrin huonekorkeus, ja taloista löytyy myös upeita ullakkohuoneistoja, joissa on omat terassit. Osassa asunnoista on myös parveke. Rakennusten uudistusprosessissa ja kotien sisustuksessa on pyritty säilyttämään talojen kulttuurihistoriallinen arvo ja tunnelma. Huolella valitut pintamateriaalit ja kalusteet ovat laadukkaita ja ajattoman tyylikkäitä. Kaikkiin asuntoihin tulee esimerkiksi kaunis, aikaa kestävä tammiparketti.

Tyyliltään ja historialtaan erilaisten Uuden ja Vanhan kemian rakennusten omalaatuisuutta vaalitaan sisustuksessa: Punatiilisen Vanhan kemian asuntoihin on valittu tummempia sävyjä ja tunnelmallista tummaa puuta. Modernimman Uuden kemian ilmettä taas mukaillaan klassisen vaaleilla pinnoilla ja puulla.

Yhteinen pesu-, ja kuivaushuone sekä ulkoiluväline-, polkupyörä-, ja irtaimistovarastot tulevat talojen kellarikerrokseen. Asukkaiden käytössä on myös laadukkain materiaalein toteutettu saunaosasto ja yhteistila, joka toimii lähes olohuoneen jatkeena vaikkapa illanviettoja varten. Viihtyisä pieni piha sopii hyvin oleskeluun tai lasten leikkeihin. Talon asukkaat voivat vuokrata pysäköintipaikan Hietalahden Pysäköinti Oy:n pysäköintihallista, tai vaihtoehtoisesti pysäköinti onnistuu asukaspysäköintitunnuksella.

Nämä kodit sijaitsevat huippupaikalla Helsingin ytimessä Bulevardin ja Lönnrotinkadun välissä, aivan Hietalahdentorin vieressä. Punavuoren ja Kampin monipuoliset palvelut ja ostosmahdollisuudet ovat lähellä. Tien toisella puolella on suosittu Sinebrychoffin puisto, ja merikin on ihan vieressä.

Vuokraan sisältyy nopea 100 Mbit/s laajakaista, joka mahdollistaa vaikkapa kätevän etätyöskentelyn kodista käsin. Lumo-koteihin ovat myös aina tervetulleita kaikenkarvaiset lemmikit!

Tutustu tarkemmin Bulevardi 31 vuokra-asuntoihin: Lumo.fi/bulevardi-31-materiaalit

Talon perustiedot
 • Rakennustyyppi: Kerrostalo
 • Valmistuminen: 1899 peruskorjaus 2023
 • Kaapeli-TV (DVB-C): DNA
 • Laajakaista: DNA 100 Mbit/s
Talon yhteiset tilat: Pyörävarasto, kerhohuone, jaettu talosauna, jaettu pesutupa, jaettu kuivaushuone, irtainvarasto
Savuton talo

1

Vuokraa koti verkosta

2

Tutustu asuntoon näytöllä

3

Muuta uuteen kotiisi!

Miten vuokraan?

Testaa oma hiilijalanjälkesi!

Oletko kestävän arjen sankari vai vastuullinen kanssamatkustaja? Kokeile hiilijalanjälkitestiämme ja nappaa vinkit kestävään asumiseen.

Tee testi