Terveystie 23

Kuntakeskus, 15870 Hollola

Katso kartalla
 • KerrostaloValmistuminen 1994
 • Kolmiot6 kpl7879,5
  Kaksiot22 kpl41,559,5

Terveystie 23, Hollola

Kuusikerroksinen vuokrakerrostalo, jonka kaikissa asunnoissa on parvekkeet. Viihtyisä piha tarjoaa virkistystä ja hyvän leikkipaikan. 

Lumo-asukkaana saat enemmän

Lumo-vuokrakodit tarjoavat turvallista ja ympäristöystävällistä asumista sekä parhaat asumisen palvelut.

Saat Lumo-palvelut ja Lumo-asukkaan edut käyttöösi My Lumo -palvelun kautta. Tutustu tarkemmin: lumo.fi/palvelut

 • Rakennustyyppi
  Kerrostalo
 • Valmistuminen
  1994
 • Energialuokka
  F
 • Varallisuusrajoitettu
  Ei
 • Hissi
  Kyllä
 • Antennijärjestelmä
  Kaapeli-TV (DVB-C): DNA
 • Laajakaista
  DNA 50 Mbit/s
 • Autopaikat
 • Talon yhteiset tilat
  Kuivaushuone, irtainvarasto, väestönsuoja

Saat palvelut kartalle näkymään klikkaamalla palvelun kuvaketta kartan alta. Tiedot perustuvat Profinderin tarjoamaan dataan. Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.

Kuntakeskus

Hollolan Kuntakeskus sijaitsee hyvien palvelujen äärellä, aivan ydinkeskustassa. Hollola sijaitsee Lahden kupeessa, ja matkaa sinne kertyy noin yhdeksän kilometriä. Siellä ovat toimivat lasten päivähoitopalvelut, ala- ja yläaste sekä kirjasto, kunnanvirasto, terveysasema ja SPR-keskus. Liikunnallisia palveluja ovat muun muassa uimahalli, liikuntahalli, jäähalli ja Heinsuon urheilukeskus.

Hollola

Hollola on viihtyisä lapsiperheidenkin suosima kunta Päijät-Hämeessä aivan Lahden kupeessa.

Hollolassa on ollut asutusta jo ainakin 8000 vuoden ajan. Vuosisatojen ajan Hollolan kunta on ollut Päijät-Hämeen laajan alueen keskus- ja markkinapaikka. Historiasta ovat muistona muun muassa Vesijärven rannalla oleva kirkonkylä sekä keskiaikainen kivikirkko. Hollolan vahva historia luo kunnalle vahvan identiteetin ja asukkaat ovat ylpeitä omasta kotikunnastaan.

Hollolalaiset ovat poikkeuksellisen ylpeitä omista peruspalveluistaan sekä laajoista virkistysalueistaan. Alueen suosioon on myötävaikuttanut myös kunnan hyvä saavutettavuus.

Hyvät liikenneyhteydet joka suuntaan

Hollolalla on erinomainen sijainti eteläisessä Suomessa. Lahti on aivan vieressä ja moottoritietä pitkin pääsee Helsinkiin ja lentokentälle vajaassa tunnissa. Myös länteen, itään ja pohjoiseen vievät hyvät valtatiet. Paikallisbussiverkosto on kattava ja Lahdesta pääsee linja-autolla helposti joka suuntaan. Myös junalla pääsee liikkumaan vaivattomasti.

Kun pääkaupunkiseudulle valmistui kehärata, se toi myös Lahden seudun lähemmäksi pääkaupunkiseudun palveluita. Kehäradan ansiosta junalla pääsee Lahdesta Helsinki-Vantaan lentoasemalle 50 minuutissa. Myös kaukojunat pysähtyvät Lahdessa ja esimerkiksi Pietariin matka-aikaa kertyy vain 2 h 45 min.

Luonnonläheistä asumista

Luonto on lähellä jokaista, joka asuu Hollolassa. Metsät, harjut, suot ja vesistöt tarjoavat ainutlaatuisen virkistäytymispaikan. Tiirismaan luonnonsuojelualue, jossa sijaitsevat Etelä-Suomen korkeimmat mäet, tarjoaa monipuoliset ulkoilu- ja retkeilymahdollisuudet koko perheelle. Vesijärvi sekä Pääjärvi tuovat alueelle hieman Järvi-Suomen tunnelmaa. Vesijärveä voidaankin pitää Järvi-Suomen porttina, sillä siltä on yhteydet aina Päijänteelle saakka. Hollolan kunta huolehtii virkistysalueista hyvin ja jokainen hollolalainen pääsee nauttimaan luonnosta lähellä kotiaan.

Kulttuuria Hollolassa

Hollolassa on virkeää kulttuurista toimintaa, joihin kuntalaiset voivat osallistua. Toimintaa on tarjolla aina lapsista eläkeläisiin saakka ja järjestäjinä toimivat aktiiviset järjestöt ja yrittäjät. Vuosittaiset musiikkitapahtumat, keskiaikatapahtumat ja kymmenet muut tapahtumat tuovat hollolalaisten arkeen mukavaa vaihtelua. Lahden seudun suurin kulttuurinen rakennustaidon näyte on Sibeliustalo ja alueella sijaitsevat myös monet erikoismuseot kuten Hiihtomuseo sekä TV-museo.

Vilkas urheilukunta

Messilän laskettelu- ja golfkeskus ovat suosittuja urheilualueita. Tekemistä riittää ympäri vuoden. Lahden hyppyrimäet ja vilkas talviurheilutoiminta ovat myös vain kivenheiton päässä.

Lumo-vuokra-asunto Hollolasta

Hollolasta löytyy viihtyisiä Lumo-vuokrakoteja moniin tarpeisiin, niin yksin asuville kuin perheillekin. Yksiöt, kaksiot sekä kolmiot sijaitsevat viihtyisissä hyvin hoidetuissa taloissa.

Hollolan kuntakeskus – asu Lumo-vuokrakodissa palvelujen äärellä

Hollolan Kuntakeskus on suosittu asuinalue aivan Hollolan ydinkeskustassa. Lahden keskustaan matkaa kertyy vajaat 10 kilometriä. Kuntakeskus tarjoaa perheille sekä päivähoitopalvelut että omat ala- ja yläkoulut. Siellä on myös terveyskeskus, kunnanvirasto ja SPR-keskus. Urheilumahdollisuudet ovat erinomaiset, sillä alueella on liikuntahalli, jäähalli sekä Heinsuon urheilukeskus. Lumo vuokra-asunnot sijaitsevat hyvillä paikoilla ja Kuntakeskuksessa asuessaan vapaa-aikaa voi viettää luonnon ympäröimänä, mutta kuitenkin palvelujen äärellä.

Mukavuudet & Lumo-edut

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita.

Pyrimme tarjoamaan asukkaillemme koko ajan uusia arkea parantavia asukasetuja, sekä kehitämme asukkaan sähköistä My Lumo -palvelua.

Tutustu etuihin