1 Sijainti

Hakuehdot

Minne haluaisit muuttaa?

 • Hollola

  Huoneet

  Hinta

  0

  Pinta-ala

  m2
  m2

  Lisävalinnat

  Ominaisuudet

  Palvelut lähellä

  Vuokraustapa

  Erityisasuminen

  Voit saada senioriasunnon mikäli olet yli 55-vuotias. Lue lisää ›

  Varallisuusrajoitus

  Voit saada asunnon mikäli varallisuutesi ei ylitä rajoja. Lue lisää ›

  Luo hakuvahti

  Vuokra-asunnot Hollola

  Hakuehdoillasi löytyi 2 asuntoa

  1. Terveystie 23 A 19Kuntakeskus, Hollola

   • 789 €/kk
   • 4/6 kerros, hissi
   • 2H+K+S, 59,5, parveke

   Vapautuu 1.3.2023

  2. Terveystie 23 A 12Kuntakeskus, Hollola

   • 939 €/kk
   • 3/6 kerros, hissi
   • 3H+K+S, 79, parveke

   Asunto on heti vapaa

  3. Asuntoagentti auttaa Lumo-kodin etsimisessä

  4. Etsimme mielellämme sinulle uuden kodin.

  Luo hakuvahtiLuo hakuvahti

  Luo hakuvahti, niin saat tiedon vapautuvista kodeista suoraan sähköpostiisi ensimmäisenä!

  Luo hakuvahti, niin saat tiedon vapautuvista kodeista suoraan sähköpostiisi ensimmäisenä!

  Tee hakuvahti

  Hollola

  Hollola on viihtyisä lapsiperheidenkin suosima kunta Päijät-Hämeessä aivan Lahden kupeessa.

  Hollolassa on ollut asutusta jo ainakin 8000 vuoden ajan. Vuosisatojen ajan Hollolan kunta on ollut Päijät-Hämeen laajan alueen keskus- ja markkinapaikka. Historiasta ovat muistona muun muassa Vesijärven rannalla oleva kirkonkylä sekä keskiaikainen kivikirkko. Hollolan vahva historia luo kunnalle vahvan identiteetin ja asukkaat ovat ylpeitä omasta kotikunnastaan.

  Hollolalaiset ovat poikkeuksellisen ylpeitä omista peruspalveluistaan sekä laajoista virkistysalueistaan. Alueen suosioon on myötävaikuttanut myös kunnan hyvä saavutettavuus.

  Hyvät liikenneyhteydet joka suuntaan

  Hollolalla on erinomainen sijainti eteläisessä Suomessa. Lahti on aivan vieressä ja moottoritietä pitkin pääsee Helsinkiin ja lentokentälle vajaassa tunnissa. Myös länteen, itään ja pohjoiseen vievät hyvät valtatiet. Paikallisbussiverkosto on kattava ja Lahdesta pääsee linja-autolla helposti joka suuntaan. Myös junalla pääsee liikkumaan vaivattomasti.

  Kun pääkaupunkiseudulle valmistui kehärata, se toi myös Lahden seudun lähemmäksi pääkaupunkiseudun palveluita. Kehäradan ansiosta junalla pääsee Lahdesta Helsinki-Vantaan lentoasemalle 50 minuutissa. Myös kaukojunat pysähtyvät Lahdessa ja esimerkiksi Pietariin matka-aikaa kertyy vain 2 h 45 min.

  Luonnonläheistä asumista

  Luonto on lähellä jokaista, joka asuu Hollolassa. Metsät, harjut, suot ja vesistöt tarjoavat ainutlaatuisen virkistäytymispaikan. Tiirismaan luonnonsuojelualue, jossa sijaitsevat Etelä-Suomen korkeimmat mäet, tarjoaa monipuoliset ulkoilu- ja retkeilymahdollisuudet koko perheelle. Vesijärvi sekä Pääjärvi tuovat alueelle hieman Järvi-Suomen tunnelmaa. Vesijärveä voidaankin pitää Järvi-Suomen porttina, sillä siltä on yhteydet aina Päijänteelle saakka. Hollolan kunta huolehtii virkistysalueista hyvin ja jokainen hollolalainen pääsee nauttimaan luonnosta lähellä kotiaan.

  Kulttuuria Hollolassa

  Hollolassa on virkeää kulttuurista toimintaa, joihin kuntalaiset voivat osallistua. Toimintaa on tarjolla aina lapsista eläkeläisiin saakka ja järjestäjinä toimivat aktiiviset järjestöt ja yrittäjät. Vuosittaiset musiikkitapahtumat, keskiaikatapahtumat ja kymmenet muut tapahtumat tuovat hollolalaisten arkeen mukavaa vaihtelua. Lahden seudun suurin kulttuurinen rakennustaidon näyte on Sibeliustalo ja alueella sijaitsevat myös monet erikoismuseot kuten Hiihtomuseo sekä TV-museo.

  Vilkas urheilukunta

  Messilän laskettelu- ja golfkeskus ovat suosittuja urheilualueita. Tekemistä riittää ympäri vuoden. Lahden hyppyrimäet ja vilkas talviurheilutoiminta ovat myös vain kivenheiton päässä.

  Lumo-vuokra-asunto Hollolasta

  Hollolasta löytyy viihtyisiä Lumo-vuokrakoteja moniin tarpeisiin, niin yksin asuville kuin perheillekin. Yksiöt, kaksiot sekä kolmiot sijaitsevat viihtyisissä hyvin hoidetuissa taloissa.

  Hollolan kuntakeskus – asu Lumo-vuokrakodissa palvelujen äärellä

  Hollolan Kuntakeskus on suosittu asuinalue aivan Hollolan ydinkeskustassa. Lahden keskustaan matkaa kertyy vajaat 10 kilometriä. Kuntakeskus tarjoaa perheille sekä päivähoitopalvelut että omat ala- ja yläkoulut. Siellä on myös terveyskeskus, kunnanvirasto ja SPR-keskus. Urheilumahdollisuudet ovat erinomaiset, sillä alueella on liikuntahalli, jäähalli sekä Heinsuon urheilukeskus. Lumo vuokra-asunnot sijaitsevat hyvillä paikoilla ja Kuntakeskuksessa asuessaan vapaa-aikaa voi viettää luonnon ympäröimänä, mutta kuitenkin palvelujen äärellä.