Lumo-verkkokaupan käyttöehdot itse vuokratessa

Lumo-verkkokaupan käyttöehdot itse vuokratessa

Itse Lumo-verkkokaupassa tehty asunnon vuokraaminen on sitova toimenpide. Palvelussa solmimasi sopimus on toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus. Asunnon ensimmäinen mahdollinen irtisanomisajan alkamispäivä on suurimmassa osassa kohteitamme viiden (5) kuukauden kuluttua, ja uudiskohteissa yhdentoista (11) kuukauden kuluttua sopimuksen solmimisesta. Asunnon irtisanomisaika on yksi (1) kuukausi. Sopimus on siis voimassa joko vähintään kuusi (6) tai kaksitoista (12) kuukautta. Jos haluat irtisanoa vuokrasopimuksen päättymään ennen tätä, laskutamme sopimussakkona yhden kuukauden vuokraa vastaavan summan sopimuksesi päätyttyä. Sopimuksen voi tehdä myös kahden henkilön nimiin.

Vahvistat vuokrasopimuksen hyväksymällä vuokrasopimuksen ja sen ehdot sekä maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokran. Emme peri erillistä vuokravakuutta.

Lumo-verkkokaupassa tehtävään vuokrasopimukseen ei sovelleta kuluttajansuojalain 6 luvun säännöksiä etämyynnistä. Vaikka vuokrasopimus tehdäänkin verkossa, ei sinulla ole mm. normaalisti verkkokauppaan kuuluvaa oikeutta peruuttaa sopimus 14 päivän kuluessa sopimuksen tekemisestä (kuluttajansuojalaki 6 luku).

Tunnistautuminen ja asiakastietojen tarkistus

Tunnistautuminen Lumo-verkkokauppaan tapahtuu omilla verkkopankkitunnuksilla. Lisäksi kysymme nykyisen osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja matkapuhelinnumerosi. Henkilötietosi tallennetaan asiakasrekisteriimme. Henkilötietojesi käytöstä Kojamo-konsernissa saat tietoa täältä.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2, Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit ja luottolaitokset

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Tyytyväisyystakuu

Annamme kaikille Lumo-verkkokaupan asunnoille tyytyväisyystakuun. Jos asunto ei vastaa ennalta annettuja tietoja tai sinun tarpeitasi, sinulla on oikeus peruuttaa vuokrasopimus tutustumiskäynnillä. Mikäli et halua tutustumiskäyntiä, et voi peruuttaa vuokrasopimusta. Tutustumiskäynti pyritään järjestämään kolmen arkipäivän kuluessa vuokrasopimuksen solmimisen jälkeen.

Vuokrasopimuksen alkaminen

Vuokrasopimus voi alkaa aikaisintaan seuraavana arkipäivänä vuokrauksesta. Muuttamaan pääset sinä päivänä, jonka valitset vuokrasopimuksen alkamispäivämääräksi. Valmistumassa oleviin tai myöhemmin vapautuviin asuntoihin pääset muuttamaan annetun valmistumispäivämäärän jälkeen.

Vuokrasopimuksen vahvistamisen jälkeen otamme sinuun yhteyttä seuraavana arkipäivänä ja sovimme kanssasi avainten luovutuksesta sekä asunnon tutustumiskäynnistä. Tulevaan kotiisi pääset tutustumiskäynnille mahdollisesti jo ensimmäisenä arkipäivänä vuokrasopimuksen solmimisen jälkeen.

Mikäli vuokrauksessa ilmenee ongelmia, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.