Lumo-verkkokaupan käyttöehdot itse vuokratessa

Lumo-verkkokaupan käyttöehdot itse vuokratessa

Itse Lumo-verkkokaupassa tehty asunnon vuokraaminen on sitova toimenpide. Verkkokaupassa vuokrasopimus solmitaan maksamalla varausmaksu tai ensimmäisen kuukauden vuokra. Jos maksat vain varausmaksun, niin asunto on varattu sinulle, kunnes olet maksanut ensimmäisen kuukauden vuokran kokonaan. Tämän jälkeen vuokrasopimus on vahvistettu. Emme peri erillistä vuokravakuutta.

Lumo-verkkokaupassa tehtävään vuokrasopimukseen ei sovelleta kuluttajansuojalain 6 luvun säännöksiä etämyynnistä. Vaikka vuokrasopimus tehdäänkin verkossa, ei sinulla ole mm. normaalisti verkkokauppaan kuuluvaa oikeutta peruuttaa sopimus 14 päivän kuluessa sopimuksen tekemisestä (kuluttajansuojalaki 6 luku).

Asuntonäyttö ja sopimuksen peruminen

Verkkovuokrauksen jälkeen otamme sinuun yhteyttä seuraavana arkipäivänä ja sovimme kanssasi asuntonäytöstä sekä avainten luovutuksesta. Asuntonäyttö pyritään järjestämään kolmen arkipäivän kuluessa vuokrasopimuksen solmimisen jälkeen.

Annamme kaikille Lumo-verkkokaupan asunnoille tyytyväisyystakuun: Sinulla on oikeus peruuttaa vuokrasopimus asuntonäytöllä, jos asunto ei vastaa ennalta annettuja tietoja tai sinun tarpeitasi. Mikäli et halua asuntonäyttöä, et voi peruuttaa vuokrasopimusta.

Mikäli et haluaisikaan vuokrata asuntoa siihen tutustuttuasi, palautetaan maksamasi summa tilillesi viimeistään seuraavan arkipäivän kuluessa ilman lisäkuluja.

Vuokrasopimuksen vahvistaminen ja alkaminen

Vuokrasopimus voi alkaa aikaisintaan seuraavana arkipäivänä vuokrauksesta. Muuttamaan pääset sinä päivänä, jonka valitset vuokrasopimuksen alkamispäivämääräksi. Valmistumassa oleviin tai myöhemmin vapautuviin asuntoihin pääset muuttamaan annetun päivämäärän jälkeen. Jos olet vaihtamassa Lumo-kodista toiseen, muuttopäivä ja irtisanomisaika ovat neuvoteltavissa.

Edellytämme ensimmäisen kuukauden vuokran maksamista kokonaisuudessaan ennen lopullisen, sitovan sopimuksen syntymistä ja vuokrasopimuksen alkamista. Jos olet maksanut verkkokauppavuokrauksen yhteydessä vain varausmaksun, loppuosa vuokrasta tulee maksaa asuntonäytön jälkeen. Emme luovuta asunnon avaimia ennen loppusumman suorituksen näkymistä, ja jos loppusumaa ei ole maksettu varaamme myös oikeuden perua sopimuksen.

Sopimuksen kesto

Palvelussa solmimasi sopimus on toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus. Asunnon ensimmäinen mahdollinen irtisanomisajan alkamispäivä on suurimmassa osassa kohteitamme viiden (5) kuukauden kuluttua, ja uudiskohteissa yhdentoista (11) kuukauden kuluttua sopimuksen solmimisesta. Asunnon irtisanomisaika on yksi (1) kuukausi. Sopimus on siis voimassa joko vähintään kuusi (6) tai kaksitoista (12) kuukautta. Jos haluat irtisanoa vuokrasopimuksen päättymään ennen tätä, laskutamme sopimussakkona yhden kuukauden vuokraa vastaavan summan sopimuksesi päätyttyä. Sopimuksen voi tehdä myös kahden henkilön nimiin.

Tunnistautuminen ja asiakastietojen tarkistus

Tunnistautuminen Lumo-verkkokauppaan tapahtuu omilla verkkopankkitunnuksilla. Lisäksi kysymme nykyisen osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja matkapuhelinnumerosi. Henkilötietosi tallennetaan asiakasrekisteriimme. Henkilötietojesi käytöstä Kojamo-konsernissa saat tietoa täältä.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2, Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit ja luottolaitokset

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Mikäli vuokrauksessa ilmenee ongelmia, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.