Lumo-verkkokaupan käyttöehdot itse vuokratessa

Itse Lumo-verkkokaupassa tehty asunnon vuokraaminen on sitova toimenpide. Verkkokaupassa vuokrasopimus solmitaan maksamalla varausmaksu tai ensimmäisen kuukauden vuokra. Emme peri erillistä vuokravakuutta.

Lumo-verkkokaupassa tehtävään vuokrasopimukseen ei sovelleta kuluttajansuojalain 6 luvun säännöksiä etämyynnistä. Vaikka vuokrasopimus tehdäänkin verkossa, ei sinulla ole mm. normaalisti verkkokauppaan kuuluvaa oikeutta peruuttaa sopimus 14 päivän kuluessa sopimuksen tekemisestä (kuluttajansuojalaki 6 luku).

Asuntonäyttö ja sopimuksen peruminen

Verkkovuokrauksen jälkeen otamme sinuun yhteyttä seuraavana arkipäivänä ja sovimme kanssasi asuntonäytöstä sekä avainten luovutuksesta. Asuntonäyttö pyritään järjestämään kolmen arkipäivän kuluessa vuokrasopimuksen solmimisen jälkeen.

Annamme kaikille Lumo-verkkokaupan asunnoille tyytyväisyystakuun: Sinulla on oikeus peruuttaa vuokrasopimus asuntonäytöllä, jos asunto ei vastaa ennalta annettuja tietoja tai sinun tarpeitasi. Mikäli et halua asuntonäyttöä, et voi peruuttaa vuokrasopimusta.

Mikäli et haluaisikaan vuokrata asuntoa siihen tutustuttuasi, palautetaan maksamasi summa tilillesi viimeistään seuraavan arkipäivän kuluessa ilman lisäkuluja.

Vuokrasopimuksen alkaminen

Vuokrasopimus voi alkaa aikaisintaan seuraavana arkipäivänä vuokrauksesta. Muuttamaan pääset sinä päivänä, jonka valitset vuokrasopimuksen alkamispäivämääräksi. Valmistumassa oleviin tai myöhemmin vapautuviin asuntoihin pääset muuttamaan annetun päivämäärän jälkeen. Jos olet vaihtamassa Lumo-kodista toiseen, muuttopäivä ja irtisanomisaika ovat neuvoteltavissa.

Sopimuksen kesto

Palvelussa solmimasi sopimus on toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus. Sopimuksen voi tehdä myös kahden henkilön nimiin. Asunnon ensimmäinen mahdollinen irtisanomisajan alkamispäivä on kohteissamme yhdentoista (11) kuukauden kuluttua sopimuksen alkamisesta. Asunnon irtisanomisaika on yksi (1) kuukausi. Minimiasumisaika on siis kaksitoista (12) kuukautta.

Sopimuksen irtisanominen on kuitenkin aina mahdollista sopimukseen kirjatun sopimussakon (1kk vuokra) mukaisesti.

Lumo-kodeissa on myös aina vaihtomahdollisuus. Lumo-asukas voi kuuden (6) kuukauden asumisen jälkeen vaihtaa Lumo-kodista toiseen ilman irtisanomisaikaa tai sopimussakkoa. Vaihdon jälkeen uudessa sopimuksessa on kuitenkin edelleen 12 kuukauden minimiasumisaika.

Tunnistautuminen ja asiakastietojen tarkistus

Tunnistautuminen Lumo-verkkokauppaan tapahtuu omilla verkkopankkitunnuksilla. Lisäksi kysymme nykyisen osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja matkapuhelinnumerosi. Henkilötietosi tallennetaan asiakasrekisteriimme. Henkilötietojesi käytöstä Kojamo-konsernissa saat tietoa täältä.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2, Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit ja luottolaitokset

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Mikäli vuokrauksessa ilmenee ongelmia, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.