Kuinka pitkän vuokrasopimuksen solmin?

Kuinka pitkän vuokrasopimuksen solmin?

Jos vuokraat itse Lumo-verkkokaupasta

Kun vuokraat itse Lumo-verkkokaupasta, voit itse valita vuokrasopimuksen alkupäivämäärän. Sopimus on aluksi kuuden (6) kuukauden mittainen määräaikainen sopimus, ja jatkuu sen jälkeen aina toistaiseksi voimassaolevana, jos kumpikin osapuoli niin haluaa. Mikäli asumisessasi ei ole ilmennyt ongelmia, toivomme tietysti, että jatkat Lumo-asukkaana myös määräaikaisuuden jälkeen ja olet löytänyt oman kodin, jossa viihdyt pitkään.

Tarjoamme mahdollisuuden solmia myös kolmen (3) kuukauden vuokrasopimus tiettyihin Lumo-verkkokaupassa itse vuokrattaviin koteihin. Jos et ole varma siitä, kuinka pitkäksi aikaa tarvitset asuntoa, voit aloittaa lyhyemmällä vuokrasopimuksella, jolloin vuokra on hieman korkeampi. Tällainen vuokrasopimus on aina kolmen kuukauden määräaikainen sopimus, ja sitä voidaan jatkaa, mikäli molemmat osapuolet niin haluavat. Vaikka muuttaisit lyhyemmäksikin ajaksi, saat silti kodin joka tuntuu kodilta!

Joissakin uudiskohteissa vuokrasopimus on aluksi kahdentoista (12) kuukauden määräaikainen sopimus, jota jatketaan molempien osapuolten niin halutessa.

Lue lisää: Lumo-verkkokaupan ehdot suoraan verkkokaupasta vuokrattaessa

Jos teet vuokrasopimuksen muuta kautta

Jos löydät asunnon esimerkiksi myyntineuvottelijamme avustuksella, kirjoitat todennäköisesti toistaiseksi voimassa olevan vuokrasopimuksen. Sopimuksen sisältyy kuitenkin ehto sopimuksen ensimmäisestä mahdollisesta irtisanomisajan alkamisajankohdasta, jonka mukaan sitoudut asumaan asunnossa vähintään kuusi kuukautta. Jos haluat irtisanoa vuokrasopimuksen päättymään sitä ennen, laskutamme sopimussakkona yhden kuukauden vuokraa vastaavan summan sopimuksesi päätyttyä.