Omilla kulmilla

Merellinen Kivenlahti

Espoon Kivenlahti on arvostettu asuinalue, joka rajautuu pitkään rantaviivaan.

235x174

Uimarannat, rantakalliot ja pieni satama ovat oleellinen osa Kivenlahden maisemaa. Virkistys- ja ulkoilureitti Rantaraitti mutkittelee pitkin rantaviivaa, ja reittiä kulkiessa ympäristö vaihtelee luonnonsuojelualueista kalliometsiköihin, uimarantoihin ja moderniin kaupunkiympäristöön. Kivenlahden Meritorilta lähtee kesäisin saaristoveneitä rannikon saariin.

Merellisessä Kivenlahdessa on upeita maisemia ja hyvä uimapaikka.

Lähistöllä sijaitseva Espoonlahden urheilupuisto tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja aktiiviselle liikkujalle. Alueella on muun muassa uimahalli, urheiluhalli, jäähalli, katukoriskenttä, skeittipuisto sekä pump track -pyörärata. Lähimmälle golfkentällekin on matkaa vain kuutisen kilometriä.

Loistavien urheilumahdollisuuksien lisäksi Kivenlahdesta on hyvät julkiset yhteydet niin Helsingin keskustaan kuin muuallekin Espooseen. Länsiväylää pitkin matka taittuu helposti myös omalla autolla. Yhteydet paranevat entisestään, kun Kivenlahden metroasema muutaman vuoden päästä valmistuu.

Kivenlahti on monimuotoinen asuinalue, joka kehittyy koko ajan. Vanhan Kivenlahden kupeeseen rakennetaan uusia, moderneja asuintaloja. Shoppailla voi tällä hetkellä muun muassa kauppakeskus Pikkulaivassa. 2020 valmistuu kuitenkin uusi Lippulaiva-kauppakeskus, johon on arvioitu tulevan 80 erilaista liikettä, kahvilaa ja ravintolaa sekä muun muassa terveydenhoidon palveluita.

Marinkallio 4:n ja 6:n uudet Lumo-kodit valmistuvat joulukuussa 2018.
Marinkallion uusissa kodeissa on rauhallinen värimaailma. Käytössä on valkoisen ohella ruskean ja harmaan sävyjä.

Palvelut

Kivenlahden palvelutarjonta on laaja. Alueelta löytyy muun muassa kirjasto, kauppoja, ravintoloita, terveyskeskus, kaksi päiväkotia ja kaksi koulua sekä venesatama ja uimaranta. Uusi kauppakeskus Lippulaiva valmistuu 2020.

Yhteydet

Kivenlahdesta pääsee Matinkylään useilla busseilla, josta on jatkoyhteys metrolla Helsingin keskustaan. Suorat bussiyhteydet toimivat Leppävaaraan, Tillinmäkeen, Kauklahteen ja Saunalahteen. Länsimetron jatkeen pääteasema Kivenlahti valmistuu muutaman vuoden päästä.

Ekstraa

Upea, pitkä merenranta ja sitä myötäilevä virkistys- ja ulkoilureitti Rantaraitti.

Vuokraa Lumo-koti ja tee siitä omasi!Vuokraa Lumo-koti ja tee siitä omasi!

Koti on enemmän kuin neliöt, joissa asumme. Se on myös tärkeät kulmat niiden ympärillä. Löydä omaan elämäntapaasi sopiva koti verkkokaupastamme tai anna meidän löytää sinulle koti, jossa viihdyt pitkään.

Koti on enemmän kuin neliöt, joissa asumme. Se on myös tärkeät kulmat niiden ympärillä. Löydä omaan elämäntapaasi sopiva koti verkkokaupastamme tai anna meidän löytää sinulle koti, jossa viihdyt pitkään.

Tutustu ja ihastu