Lumo vinkkaa

Lumo vinkkaa – tekemistä pimeneviin iltoihin

Pimenevät illat ja kaukokaipuu valoon ja lämpöön tuntuu joskus mahdottomalta yhtälöltä. Lumo vinkkaa, miten tuot läheisyyttä ja lämpöä pitkään pimeään kauteen.

235x174

Pelataan yhdessä – 3 x lautapeli

1. Wingspan. Lintujen viettäessä talvea etelän lämmössä, voi niitä ­bongailla pelipöydän­ ­äärellä visuaalisen kauniissa lautapelissä.

2. Flamme rouge. Koko perheelle sopivassa pyöräilypelissä pääset osallistumaan Ranskan ympäriajoon. Talvipyöräily saa ihan uuden vaihteen!

3. 10 days to Europe. Kouluikäisille tulevat maat tutuiksi kun lähtee 10 päivän pelireissuun läpi Euroopan. Onnea matkaan!

Seikkaillaan virtuaalisesti – 3 x virtuaalimatka

1. Tutustu kaukaiseen luontoon. Osoitteessa artsandculture.withgoogle.com pääset vaikuttavalle matkalle maailman eri kansallispuistoihin. Himmennä valot, pistä kuulokkeet korvillesi ja nauti!

2. Tutustu vieraisiin paikkoihin Google mapsin Street View -näkymällä. Miltä näyttää Taj Mahal tai Gizan pyramidit? Elämys laajenee, kun laitat valitsemallesi maalle tyypillistä musiikkia soimaan taustalle.

3. Virtualtraveller.com kertoo, miltä eri maat, paikkakunnat ja matkailukohteet näyttävät matkailijoiden silmin, näiden omilla kameroilla videoituna. Mukana myös suomalaisia tubettajia ja blogg

18.12.2020 (Muokattu 15.6.2021)

Teksti Otavamedia

Kuvat Elvi Rista ja valmistajat

Saatavilla nyt upouusia Lumo-koteja – tutustu ja vuokraa omasi!

Unelmoitko uudesta? Verkkokaupastamme löydät uutuuttaan hohtavia unelmakoteja monipuolisten palveluiden ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä.

Tutustu uutuuksiin