Lumo vinkkaa

Lumo vinkkaa – tekemistä pimeneviin iltoihin

Pimenevät illat ja kaukokaipuu valoon ja lämpöön tuntuu joskus mahdottomalta yhtälöltä. Lumo vinkkaa, miten tuot läheisyyttä ja lämpöä pitkään pimeään kauteen.

235x174

Pelataan yhdessä – 3 x lautapeli

1. Wingspan. Lintujen viettäessä talvea etelän lämmössä, voi niitä ­bongailla pelipöydän­ ­äärellä visuaalisen kauniissa lautapelissä.

2. Flamme rouge. Koko perheelle sopivassa pyöräilypelissä pääset osallistumaan Ranskan ympäriajoon. Talvipyöräily saa ihan uuden vaihteen!

3. 10 days to Europe. Kouluikäisille tulevat maat tutuiksi kun lähtee 10 päivän pelireissuun läpi Euroopan. Onnea matkaan!

Seikkaillaan virtuaalisesti – 3 x virtuaalimatka

1. Tutustu kaukaiseen luontoon. Osoitteessa artsandculture.withgoogle.com pääset vaikuttavalle matkalle maailman eri kansallispuistoihin. Himmennä valot, pistä kuulokkeet korvillesi ja nauti!

2. Tutustu vieraisiin paikkoihin Google mapsin Street View -näkymällä. Miltä näyttää Taj Mahal tai Gizan pyramidit? Elämys laajenee, kun laitat valitsemallesi maalle tyypillistä musiikkia soimaan taustalle.

3. Virtualtraveller.com kertoo, miltä eri maat, paikkakunnat ja matkailukohteet näyttävät matkailijoiden silmin, näiden omilla kameroilla videoituna. Mukana myös suomalaisia tubettajia ja bloggaajia.

18.12.2020 (Muokattu 20.5.2022)

Teksti Otavamedia

Kuvat Elvi Rista ja valmistajat

Testaa oma hiilijalanjälkesi!Testaa oma hiilijalanjälkesi!

Oletko kestävän arjen sankari vai vastuullinen kanssamatkustaja? Kokeile
uutta hiilijalanjälkitestiämme ja nappaa vinkit kestävään asumiseen.

Oletko kestävän arjen sankari vai vastuullinen kanssamatkustaja? Kokeile
uutta hiilijalanjälkitestiämme ja nappaa vinkit kestävään asumiseen.

Tee testi