Kurkistus kotiin

Koti helposti Lumo-verkkokaupasta

Jan Enlund on tuhannes asukas, joka vuokrasi kodin Lumo-verkkokaupasta. Vuokraus sujui sivuston selailusta vuokrasopimuksen allekirjoittamiseen vaivattomasti parissa tunnissa.

235x174

Yllättävä sattumusten summa sekoitti Jan Enlundin perheen tammikuisen arjen. Heidän Tuusulan Jokelassa sijaitsevassa omakotitalossa sattui vesivahinko, ja uusi asunto oli löydettävä heti korjaustöiden ajaksi. Kodin oli oltava vähintään kaksio, jossa Jan ja hänen vaimonsa Ulla sekä heidän kaksi isokokoista skotlannin hirvikoiraa voisivat myös asustella. Väliaikainen koti löytyi onneksi nopeasti ja helposti Lumo-verkkokaupasta.

– Valitsimme Lumo-verkkokaupan, sillä palvelun tarjonnasta löytyi kohteita, jotka olivat heti vapaina, sallivat lemmikit ja vuokraus oli mahdollista toteuttaa nopeasti, Enlund kertoo.

Kodin vuokraus kahdessa tunnissa

Asunnon valinta ja vuokraus Lumo-verkkokaupassa oli Enlundin mukaan erittäin helppoa. Heti vapaana olevia kohteita löytyi useita. Aikaa kodin valintaan ja vuokrasopimuksen tekemiseen kului alle kaksi tuntia.

Asunnon valinta ja vuokraus Lumo-verkkokaupassa oli helppoa. Aikaa kodin valintaan ja vuokrasopimuksen tekemiseen kului alle kaksi tuntia.

– Oli ilo havaita, että palvelun käyttö oli yksinkertaista. Takuuvuokraa ei tarvinnut maksaa, ja homma oli sillä selvä, kun ensimmäisen kuukauden vuokra oli maksettu.

Kiitosta saavat myös kätevät pankki- ja maksuyhteydet.

– Verkkopankkiyhteydet on hoidettu palvelussa hienosti. Maksuvaihtoehtoihin kuuluivat myös luottokortit, ja oma pankki löytyi helposti palvelun listalta. Maksutapahtuman jälkeen sähköpostiosoitteeseeni lähetettiin automaattisesti vuokraehdot sekä maksutapahtumakuitit.

– Suosittelen palvelua ehdottomasti myös muillekin. Vuokraus oli todella kätevää ja nopeaa. Kiinnostavasta asunnosta voi tehdä heti sopimuksen ja avaimet saa heti käteen.

Tyytyväinen tuhannes Lumo-kodin vuokraaja

Perhe pääsi muuttamaan väliaikaiseen kotiinsa Antoninkuja 3 A:han helmikuun ensimmäisenä päivänä – vuorokausi sen jälkeen, kun asunnon vuokrasopimus oli allekirjoitettu verkkopalvelussa. Kerrostalon pohjakerroksessa sijaitseva vuokra-kaksio vastasi täysin perheen odotuksia.

– Olemme tyytyväisiä asuntoon. Asuimme viimeksi 20 vuotta sitten kerrostalossa. Yllätyimme positiivisesti siitä, miten hiljainen asunto on. Talossa on hyvä pesutupa ja autopaikkoja on riittävästi. Kiinteä laajakaista kuuluu vuokraan, mikä on positiivinen asia. Asunnon sijainti on myös hyvä, palvelut ovat aivan lähellä.

Päivä muuton jälkeen perhe sai kuulla, että he ovat tuhannes Lumo-verkkokaupan vuokraaja. Iloista tapahtumaa juhlistettiin kukkakimpulla ja kuohuvalla juomalla, jotka Kojamo-konsernin edustajat lahjoittivat perheelle paikan päällä uudessa vuokrakodissa. Samalla keskusteltiin lisää palvelusta, joka oli ollut Enlundeille aiemmin tuntematon.

– Kun minulle soitettiin ja kerrottiin tuhannesta asukkaasta, olin pikkaisen hämmentynyt siitä, että tällainen rajapyykki oli osunut omalle kohdalle. Oli hyvin mielenkiintoista kuulla tarkemmin uudesta tavasta vuokrata asuntoja verkossa.

Lumo-verkkokauppa uudistui!

  • Kojamo-konserni lanseerasi loppuvuodesta 2015 Lumo Kotinyt -verkkokaupan
  • Palvelu uudistui tammikuussa. Nyt sen kautta voi vuokrata vapaana olevien Lumo-vuokra-asuntojen lisäksi myös myöhemmin vapautuvia asuntoja.
  • Lumo-verkkokauppa sai kunniamaininnan Laatukeskuksen Vuoden Laatuinnovaatio -kilpailun suurten yritysten sarjassa.

Uusi koti Lumo-verkkokaupasta

Lumo-verkkokauppa on uusi, helppo ja nopea tapa vuokrata asunto ilman erillistä vakuusmaksua. Tarjolla on useita laadukkaita Lumo-koteja ympäri Suomea. Halutessasi pääset muuttamaan uuteen kotiin jo seuraavana päivänä.

Tee näin:

  • Etsi osoitteesta Lumo.fi/vuokra-asunnot mieleisesi asunto sijainnin, asunnon koon tai vuokran perusteella.
  • Kirjaudu sisään verkkopankkitunnuksillasi.
  • Tee haluamastasi asunnosta vuokrasopimus.
  • Maksa ensimmäisen kuukauden vuokra. Vakuusmaksua ei tarvita. Asunto on nyt varattu sinulle.
  • Tarkistamme luottotietosi tupas-tunnistautumisen perusteella.
  • Kun olet käynyt katsomassa asuntoa, voit vielä perua vuokrasopimuksen ja saat maksamasi vuokran kokonaisuudessaan takaisin.

Saatavilla nyt upouusia Lumo-koteja – tutustu ja vuokraa omasi!

Unelmoitko uudesta? Verkkokaupastamme löydät uutuuttaan hohtavia unelmakoteja monipuolisten palveluiden ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä.

Tutustu uutuuksiin