Omilla kulmilla

Kannelmäessä parasta on rauhallisuus

Kannelmäessä kohtaavat palvelut, hyvät liikenneyhteydet ja metsän rauhoittava läheisyys.

235x174

"En saa ihan äkkiä mieleeni, miksi Kannelmäestä pitäisi poistua. Täällä on paljon palveluita ja esimerkiksi useita kuntosaliyrittäjiä. Itse käyn kuntosalilla kauppakeskus Kaaressa, jossa voi samalla hoitaa ostokset. Tänne pääsee myös kätevästi junalla ja bussilla, ja liikenneyhteydet toimivat moneen suuntaan", kuvailee Raisa Kinnunen.

Raisa Kinnunen arvostaa Kannel-talon kulttuuritarjontaa ja lähikirjastoa.

Laadukasta kulttuuria, kuten useita konsertteja, tarjoaa juna-aseman kupeessa sijaitseva Kanneltalo, jossa toimii myös Kannelmäen kirjasto. Viimeisimpänä muutoksena Kinnunen mainitsee kolme suurta muraalia, jotka tuovat värikkyyttä maisemaan.

Eniten hän pitää kuitenkin asuinalueensa rauhallisuudesta ja tietynlaisesta yllätyksettömyydestä, jota osaa arvostaa keskustassa asumisen jälkeen. Hän muutti Kannelmäkeen poikaystävänsä asuntoon Punavuoresta nelisen vuotta sitten, kun yhdessä asuminen tuli ajankohtaiseksi.

– Olen luontoihminen, joten lempipaikkani on joen rannassa kulkeva puisto, joka on kivaa ulkoilualuetta. Lähellä on myös Keskuspuisto, joten metsään pääsee nopeasti. Tunnen seudun hyvin, sillä olen asunut lapsuuteni Kannelmäen viereisessä Malminkartanossa, Kinnunen sanoo.

Peruskoulun opettajana hän on huomannut myös uusitun Vanhaistenpuiston ulkoleikkivälineet, joihin neljäsluokkalaiset halusivat taannoin kävelyllä leikkimään.

– Se on hyvä ja turvallinen kohta leikkipuistolle, eikä lähellä kulje autoteitä. Aliksella eli liikuntapuistossa on myös luistinrata, uusi skoottailupaikka ja Trumpettipuistossa on hyvä pulkkamäki vieressä.

Palvelut

Kannelmäessä on poikkeuksellisen laaja palvelutarjonta, sillä alueella sijaitsee kauppakeskus Kaari marketteineen, erikoisliikkeineen ja ravintoloineen. Lisäksi alueen asukkaita palvelevat ala- ja yläaste, useampi päiväkoti, terveysasema, apteekki, kirkko ja kirjasto.

Yhteydet

Kannelmäessä on erinomaiset julkiset liikenneyhteydet. Helsingin keskustaan pääsee kätevästi ja nopeasti junalla ja bussilla, ja kehärataa pitkin myös matka lentokentälle taittuu helposti ja mukavasti. Autolla Kannelmäestä on näppärä lähteä kaikkiin ilmansuuntiin, sillä lähistöllä kulkeva niin Vihdintie ja Hämeenlinnanväylä kuin Kehä 1.

Ekstraa

Kannelmäen vehreissä maisemissa on mukava ulkoilla tai lähteä vaikka piknikille pienen joen rantaan. Myös Keskuspuistoon on lyhyt matka.

Vuokraa Lumo-koti ja tee siitä omasi!Vuokraa Lumo-koti ja tee siitä omasi!

Koti on enemmän kuin neliöt, joissa asumme. Se on myös tärkeät kulmat niiden ympärillä. Löydä omaan elämäntapaasi sopiva koti verkkokaupastamme tai anna meidän löytää sinulle koti, jossa viihdyt pitkään.

Koti on enemmän kuin neliöt, joissa asumme. Se on myös tärkeät kulmat niiden ympärillä. Löydä omaan elämäntapaasi sopiva koti verkkokaupastamme tai anna meidän löytää sinulle koti, jossa viihdyt pitkään.

Tutustu ja ihastu