Lumo vinkkaa

Hyvää oloa ja terveyttä apilla

Kännykkäsovellukset auttavat monissa asioissa, myös hyvän mielen ja terveyden vaalimisessa. Koikeile vaikka näitä kolmea.

235x174
  • YOU-niminen sovellus antaa päivittäin pieniä, minuutin-parin mittaisia tehtäviä, jotka edistävät hyvinvointiasi. Tehtävät voi valita monista eri teemoista, kuten ajan- tai stressinhallinnasta, ihmissuhteista tai liikunnasta. Pienet ja konkreettiset vinkit muuttavat arkea mukavammaksi melkein huomaamatta.
  • Habitica-pelin avulla voit opettaa itsesi uusille tavoille ja pitää tehtävät asiat järjestyksessä. Valitse asiat, jotka haluat saada aikaan ja tavat, joista haluat eroon. Tavoitteet voivat liittyä esimerkiksi työhön, liikuntaan, harrastuksiin tai ruokailuun. Onnistumisten myötä voit kehittää pelihahmoasi ja pelata myös muiden sovelluksen käyttäjien kanssa. Repsahduksista saa miinusta, mutta ei lannistavan paljon.
  • My Fitness Pal -sovelluksella pidät ruoka- ja urheilupäiväkirjaa helposti. Sovelluksella saa helposti kuvan oman syömisen ja urheilun nykytilasta. Ruoat voit kirjata lukemalla pakkauksista viivakoodit, ja sovellus laskee kalorien lisäksi eri ravintoaineiden suhteet.

5.11.2018 (Muokattu 14.6.2021)

Teksti Salla Salokanto

Kuvat iStockphoto

Testaa oma hiilijalanjälkesi!Testaa oma hiilijalanjälkesi!

Oletko kestävän arjen sankari vai vastuullinen kanssamatkustaja? Kokeile
uutta hiilijalanjälkitestiämme ja nappaa vinkit kestävään asumiseen.

Oletko kestävän arjen sankari vai vastuullinen kanssamatkustaja? Kokeile
uutta hiilijalanjälkitestiämme ja nappaa vinkit kestävään asumiseen.

Tee testi